10-23-2009
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چشم انداز بحث
چشم انداز بحث
تا کنون پیمان نامههای بین المللی متعددی منعقد گردیده که به موجب آنها ، ایجاد چنین جنگ افزارهایی در فضا ممنوع شده است. یکی از این پیمان نامهها ، قرداد خارج از جو نام دارد که در سال 1967 منتعقد گردید. این پیمان نامه به فضای خارج از جو و جرمهای آسمانی دیگر مربوط میشود. متأسفانه در آن هیچ اشارهای به محیط فرا زمین ، یعنی جایی که ماهوارههای زیادی در حال چرخش هستند نشده است. با این حال طبق این پیمان نامه ، قرار دادن سلاحهای هستهای یا سایر جنگ افزارهای کشتار جمعی در مدار زمین ممنوع شده است. اما سوال اینجاست که آیا لیزرها و پرتوهای ذرهای ، جزو سلاحهای کشتار جمعی محسوب میشوند یا خیر؟ این پیمان نامه همچنین ایجاد پایگاه و تأسیسات نظامی در جرمهای آسمانی مثل کره ماه و ... را منع کرده است.
138 کشور عضو سازمان ملل در سال 1999 گرد هم آمدند و به اجزای این پیمان نامه رأی مثبت دادند؛ اما دو کشور آمریکا و رژیم صیهونیستی از دادن رأی خودداری کردند. طبق این پیمان نامه که قانون ممنوعیت بکار گیری جنگ افزارهای فضایی را مورد تأکید قرار داده است، به نظر میرسد که جنگ افزارهای فضایی به صورت زمین پایه باقی بمانند. به هر حال در شرایط فعلی ، لازم است فکر ساخت جنگ افزارهای مهلک جنگ ستارگان که قادرند در اقصی نقاط جهان خطر آفرین باشند بطور موقت متوقف شود.
مباحث مرتبط با عنوان
- ماهواره
- سلاحهای لیزری
- لیزر
- فیزیک فضا
- فضاپیما
- ماهوارههای فضایی
- ماهوارههای نظامی
- موشک
- موتور موشک
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|