10-31-2009
|
 |
کاربر عالی
|
|
سپاسها: : 267
508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گویند مرد بنده شهوت است وزن اسیر محبت
انچه مرد را می لغزاند و از پا در می اورد شهوت است و زن به اعتراف روانشناسان صبر و استقامتش در مقابل شهوت از مرد بیشتر است .حجب و حیای زن /دوراندیشی زن/ونگرانیش از اینده پشتوانه ای است برای استقامت بیشتر او.اما ان چیزی که زن را از پا در می اورد و اسیر می کند این است که نغمه محبت و صفا و وفا وعشق از دهان مردی بشنود .خوش باوری زن در همین جاست .زن مادامی که دوشیزه است و هنوز صابون مردی به جامه اش نخورده است .زمزمه های محبت مردان را به سهولت باور می کند .پروفسور ریک می گوید :بهترین جمله ای که یک مرد می تواند به زنی بگوید اصطلاح عزیزم تو را دوست دارم است و باز می گوید :خوشبختی برای یک زن یعنی به دست اوردن قلب یک مرد و نگه داری او برای تمام عمر .رسول اکرم ص می فرماید سخن مرد به زن (تو را دوست دارم)هرگز از دل زن نمی رود ./مردان شکارچی از این احساس زن همواره سوء استفاده می کنند ./دام عزیزم /از عشق تو می میرم /برای شکارچی دخترانی که در باره مردان تجربه ای ندارند بهترین دام هاست /.داستان/:زن بوسیله مرد اغفال شده باز می گوید:اگر چه با او حرف نمی زدم اما دلم می خواست هر روز و هر ساعت او را ببینم.عاشقش نشده بودم .اما به عشقی که ابراز می داشت نیاز روحی داشتم .همه زنها همین طورند قبل از انکه عشق را دوست داشته باشند عاشق را دوست دارند و همیشه برای دخترانو زنان پس از پیدا شدن عاشق عشق بوجود می اید .این شرح از ان یک زن بیوه است وای به حال دختران نا ازموده............
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|