نمایش پست تنها
قدیمی 11-05-2009
aftab_88 aftab_88 آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر

عيدی

یکی از دوستانم به نام پل یک دستگاه اتومبیل سواری به عنوان عیدی از برادرش دریافت کرده بود.شب عید هنگامی که پل از اداره اش بیرون آمد متوجه ی پسر بچه ی شلوغی شد که دور و بر ماشین نو وبراقش قدم می زد و آن را تحسین می کرد.پل نزدیک ماشین که رسید پسر پرسید:" این ماشین مال شماست آقا؟"پل سرش را به عنوان تایید تکان داد و گفت:" برادرم به عنوان عیدی به من داده است."پسر متعجب شدو گفت:"یعنی منظورتان این است که برادرتان این ماشین را بدون اینکه هیچ پولی از شما دریافت کند به شما داده است؟آخ جون!ای کاش... ،"البته پل کاملا واقف بود که پسر چه آرزویی می خواهد بکند،او می خواست آرزو بکند که ای کاش اوهم چنین برادری داشت،اما آن چه که پسر گفت سرتاپای وجود پل را به لرزه درآورد:"... ای کاش منم چنین برادری بودم... ."پل مات و مبهوت به پسر نگاه کردو سپس گفت:"دوست داری باهم با ماشین گشتی بزنیم؟"پسر گفت:"اوه بله!دوست دارم."تازه راه افتاده بودند که پسر با چشمانی که از خوشحالی برق می زد به طرف پل برگشت و گفت:"آقا میشود خواهش کنم که بروی به طرف خانه ی ما؟"پل لبخند زد،او خوب فهمید که پسر چه می خواهد بگوید،او می خواست به همسایگانش نشان دهد که داخل چه ماشین بزرگ و شیکی نشسته است.اما پل باز هم در اشتباه بود ... .پسر گفت :"بی زحمت آنجا که دوتاپله دارد نگه دارید."پسر از پله ها بالا دوید و چیزی نگذشت که پل صدای برگشتن او را شنید.اما او دیگر تند و تیز برنمی گشت او برادر کوچک و فلج و زمین گیر خود رابرپشت حمل کرده بود،سپس او را روی پله ی پایینی نشاند و به طرف ماشین اشاره کرد:"اوناهاش جیمی!می بینی؟برادرش بهش هدیه داده و اون هیچ پولی بابت آن پرداخت نکرده یک روزی منم هم چنین ماشینی به تو هدیه خواهم داد،اون وقت می تونی برای خودت بگردی و چیزهای قشنگ مغازه های شب عید رو همون طوری که همیشه برات تعریف میکنم ببینی."پل در حالی که اشک های گوشه ی چشمش را پاک میکرداز ماشین پیاده شد و پسربچه را در صندلی جلویی ماشین نشاندبرادر بزرگتر با چشمانی براق و درخشان کنار او نشست و سه تایی رهسپار گردشی فراموش نشدنی شدند... .
برداشت از:مجله ی روزهای زندگی
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید