نمایش پست تنها
قدیمی 11-07-2009
amir ahmadi آواتار ها
amir ahmadi amir ahmadi آنلاین نیست.
کاربر عالی

سپاسها: : 267

508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
amir ahmadi به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض فواید تواضع

گویند چون معاویه به امیری بصره نشست عامربن عبدالله را از شهر بیرون کرد .عامر برفت تا به نزدیکی کوهی و بدان کوه شد و بنشست و قران خواندن گرفت و همه روزه انجا می بود و قران می خواند.چون نماز دیگر اندر گذشت و افتاب غروب کرد ترسایی در کوه بود و سر از صومعه بیرون کرد تا حال عامر به کجا رسد .عامر را دید در نماز ایستاده و شیری گرد او می گردید و مدتی گذشت عامر سلام نماز داد رو به شیر کرد وگفت :ای جانور اگر تورا فرمان داده اند که کار مارا بسازی فرمان پیش گیر وگرنه باز گرد و دل ما را مشغول مدار .شیر دانست که چه می گوید دم بجنبانید و روی بگردانید و برفت .ترسا چون ان را بدید متحیر ماند و از صومعه بیرون دوید و در پای عامر افتاد و گفت به ان خدای که تورا افرید بگو تو چه مردی و چه ایینی داری .عامر گفت من یک کوچکی هستم که از کوچکی مرا از شهر بیرون کرده اند و از میان مسلمانان برانده اند /ترسا گریان گشت و گفت اگر کوچکترین تویی پس برگزیده ترین کدام است مسلمانی بر من عرضه کن / مسلمانی بر وی عرضه کرد و مسلمان شد //اسکندر را گفتند به چه یافتی این درجه را گفت:به انکه هر کس رابلندتر از خود یافتم در درجه تعظیم او کردم و هر که را مانند خود یافتم با او تواضع نمودم و هر که را فروتر یافتم بر او شفقت داشتم
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید