نمایش پست تنها
قدیمی 11-08-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اومد حرف بزنه بالانس زد :به کسی که حرف نامربوطی زده است می گویند .

اومد حرف بزنه زائید:به کسی که حرف نا مربوط و بی خودی گفته است می گویند.

اومد حرف بزنه را رفت: به کسی که حرف نامربوطی زده است می گویند.

اوشت:وقتی دختر خوشگل یا سوسول می بینند می گویند.

الو بگیری:در پاسخ به دوستی که پشت تلفن ((الو )) گفته می گویند

افسار به گردن :کرواتی.عبارت کنایه امیز که معمولا به کنایه توسط اقشار جامعه سنتی در مورد افراد کرواتی گفته می شود.

افتادیم تو میکسر:قاطی کردیم .گیج شدیم

انداخت ما را تو مخلوط کن :کاری کرد که قاطی کنیم .ما را گیج کرد

این قدر پوست کشی کرده که زانوش اومده جای پیشونی اش:به زنانی که زیاد جراحی پلاستیک میکنند و پوست بدنشان را می کشند گفته میشود.

اسم بده جسد تحویل ب گیر :هر کاری بگویی می کنم .نوعی ارادت .به خاطر تو هر کاری می کنم .به کار من مطمئن باش

اسم فامیل بده تا سیراب و شیر دونش رو بکشیم بیرون :برای اثبات این که کار راه می اندازیم گفته می شود .نوعی ابراز ارادت لات های تهران.

ایکس لارج:بسیار ولخرج.بسیار بخشنده

انیشتن :احمق خنگ کودن

این کاره :ماهر

اومد راه بره تک چرخ زد:خراب کرد.به کسی که قصد دارد حرف جالب بزند اما چرت و پرت می گوید گفته میشود.

اومدی زیارت یا که چش چرونی:وقتی کسی به بهانه ای می اید ولی کار دیگری می کند می گویند

اوپدیس اوپدیس:به صدای ضبط ماشیت هایی می گویند که موسیفی تکنو می گذارند و صدا را بسیار زیاد می کنند و با سرعت از خیابان می گذرند .صدا درهنگام عبور ماشین شبیه نام اوای((اوپدیس)) ممی شود.

اصغر ارنولد اینا:به کسانی که در باشگاه زیبایی اندام هیکل درشت می کنن اما تیریپ روستایی دارند گفته میشود.

باباش تیمساره:پشتش گرم است .پشت گرمی دارد و با اتکا وابستگانش رفتار می کند.

بابا ننه این کاره:حرامزاده .بی اصل و نسب .ادم بی ریشه.به کسی که سال ها خلاف کار بوده می گویند.سابقه دار

بابا ننه مایه دار:بچه پولدار.ثروتمند.کسی که اصل و نسب دارد

با دهن پر حرف نزن:وقتی کسی از داخل توالت زندان با کسی که در راهرو ی توالت ایستاده با صدای بلند حرف می زند یا پیغام میدهد به او می گویندبا دهن پر حرف نزن))

بار داشتن:جنس دزدی داشتن ((طرف بار داره))طرف مقداری جنس دزدی دارد که ان ها را می فروشد

باز خندیدیم بهش:باز خندیدیم بهش لوس شد.وقتی زندانی تازه وارد به سرعتبا زندانی های قدیمی صمیمی می شود و سر شوخی را باز می کند گفته می شود.

باشگاه تار عنکبوت:وقتی ادم های نحیف به باشگاه زندان می روند می گویند.

با کسایی دعوا کردم که کنشون برات پالتو بود:نوعی رو کم کنی .عباراتی برای رو کم کنی و رجز خوانی

با کسایی دعوا کردم که شو..ت شون برات پالتو بود:کوچیکتر از اون هستی که بخوام باهات دعوا کنم.

ببخحشید شب بود سبیلاتو ندیدم:کنایه از این که سبیل که نشانه ی مردانگی است در چهره ی تو نمی بینم .و با کنایه از اینکه قبلا شبی تو را دیده ام

ببو:پپه گیج خنگ تیپ روستایی
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید