نمایش پست تنها
قدیمی 11-08-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بتی محمودی:به زندانی های سوسول و مکش مرگ ما می گویند به طور خاص ((اصطلاح بندهای مردان است.))((بتی محمودی))زنی بود که داستان ((بدون دخترم هرگز را نوشت و در ایران و جهان مشهور شد))

بچه:گاهی اوقات در زندان زندانی جوان با زندانی بزرگتر رابطه ی عاطفی بر قرار می کند و مورد حمایت او قرار می گیرد .در این حالتزندانی جوان ((بچه ی او می شود.گاهی اوقات این رابطه معنی جنسی هم دارد اما در حالت معمول یک رابطه ی عاطفی محسوب می شود اسامی دیگر بچهفنچ))((بلبل))((چاغال))

بخت النصر :ادم بد اخلاق و بد عنق.ترش رو.بد اخم .به ادمی که خودش را برای دیگران می گیرد

بذار تو اب نمک اومدم:سر کارش بذار تا من برگردم.وقتی قرار است کسی را معطل کنند اما نرود می گویند .نگرش دار تا بر گردم.سرگرمش کن تا بیام

برادران اهل عمل:گروه معتاد ها و عملی ها

برو جلو بوق بزن:زیاد ادعا نکن.زیاد حرف نزن .معادل برو جلو بذار باد بیاد

برو دارمت:کارت رو بکن هوات رو دارم.به کنایه به معنی خر کردن هم هست

برو درتو بذار:برو در دهانت رو بذار .خفه شو.ساکت باش

برو غیژ:برو ببینیم بابا !ول کن بابا .

برو یه لنگی وایستا دم مستراح تا ازاد بشی:به زندانیانی گفته میشود که سه ماه در زندان بمانند زندان های کوتاه دارند .کنایه از این که زندانی که تو می خوای بکشی چیز زیادی نیست.

بریده:کسی است که تحت فشار شکنجه یا فشار روحی زندان کممی اورد دو با بازجو راه می اید.

بریم رو زر ورق:بریم هروئین بکشیم .چون با زر ورق از هروئین استفاده می کنن .

به مولا همه تو کار ما اشکل انداختن:این جمله زمانی گفته می شود که فرد از بد شانسی اش نزد کسی که باید به او جواب بدهد یا پیش او درد و دل می کند .((کاربرد در جمله:حاجی ما تقصیر کار نیستیم بد ائردیم به مولا همه تو کار ما اشکل انداختن))

بیسکویت :با حال .خیلی خوب

بیق:پپه گیج ادم عقب افتاده
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید