بخواب تو جوب:ساکت باش.زیاد حرف نزن
بلا نسبت گاو:از گاو نفهم تر
بیسکویت ترکی:نان بربری
ببند نوک تو:دهانت را ببند .ساکت شووبرای تحقیر از نوک به جای دهان استفاده می شود
بکش زیپ رو :ساکت باش
پاترولش پره:پولداره.وضع مالی خوبی دارد
پت:پتو
پرچم اتاقتون رو تو وایتکس کردن:وقتی یه نفر از اتاقی به اتاق دیگری میاید و از همه ی افراد ان اتاق در بازی تخته نرد یا شطرنج می برد می گویند
زمانی که افرادی شکست می خوردند یا تسلیم میشوند و پارچه ی سفید نشانه صلح و شکست است((مثال:حاجی!تو که پرچم ما رو کردی تو وایتکس واسه چی جا زدی؟))یا((رو تو کممی کنم پرچم تو رو می کنم تو وایتکس))
پرسپکتیوش کجه:قیافش درب و داغونه به کسی که چهره به هم ریخته دارد می کویند
پرواز داشتن :منتظر رسیدن مواد بودن.((فردا پرواز داره)):فردا جنس می رسه
پروندن :دک کردن .رد کردن سوژه گاهی اوقات به رفتار ناشیانه ی کسی که باعث می شود در هنگام فریب دادن کسی موضوع لو برود گفته می شود .((خامش کرده بودیم اومد طرف رو پروند))داشتیم سرش رو کلاه می ذاشتیم امد و باعث شد طرف متوجه بشود .((مگسه بپرونش)):مزاحم است او را دک کن
پسر اتول خان رشتی:اصطلاحا به کسی که برای خودش اهمیت زیادی قائل است می گویند.
پسر راکفلره:وضع مالیش خوبه.طرف مایه داره .در مورد زندانی هایی به کار می رود که وضع مالی خوبی دارند
پشت چراغ قرمز موندن:در مورد زندانیانی که برای ملاقات شرعی می روند اما همسرشان عادت ماهیانه است گفته می شود.
پنیر:حشیش
پوز کسیونش به سمت چپ راهنما میزنه:قیافش داغونه .به کسی که صورتش به هم ریخته باشد می گویند .ترکیبی است از اصطلاحات نقاشی و رانندگی همراه با غلط گوییعمدی که معمولا در میان لمپن ها رواج دارد.
پسر مامانی:بچه سوسول .نازک نارنجی
پوشک بدم خدمتتون:ترسیدی؟به کسی کهخ از چیزی ترسیده به کنایه گفته می شود کنایه از این که از ترس شلوارش رو خراب کرد .
انبارتیم :مخلص هستیم .چاکریم
پاچه می گیره :کسی که عصبانی است و بی دلیل پرخاش می کند
پیک :یک گیلاس عرق
پیژاما پارتی:نوعی مهمانی در اوایل دهه دوم انقلاب رواج یافت و اغلب مردان تحصیل کردهای که دچار نا امیدی سیاسی شده بودند ان را ترتیب می دادند و پیژاما می پوشیدند و به طور خاص جوراب ها رار روی پاچه های ان می اوردند و بیشتر این مهمانی ها با بساط تریاک همراه بود .
پریود شد:وقتی کسی سرخ میشود می گویند
پا:همراه رفیق
پشم و شیشه :تلویزیون.بعد انقلاب که تصاویر تلویزین اغلب افراد ریشو بودند به تلویزیون ((پشم و شیشه))می گفتند
پشم:بی خودی .اضافی
پول شیرینی:رشوه معادل عباراتی مانند ((پول اجیل)) ((پول چایی))
پاپیون کرده:ترسیده
پارازیت ول نکن:به کسی که وسط حرف دیگران می پرد می گویند
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|