نمایش پست تنها
قدیمی 11-08-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تكميل مباحث مربوط به DVD
DVD مخفف Digital Versatile/Video Disc است . كيفيت صوت و تصوير DVD تقريبا بالاترين كيفيت در حال حاضر است و روي يك ديسك 4.37 گيگابايتي امكان ضبط : يك فيلم دو ساعته با كيفيت بسيار بالاي تصوير ،‌چندين قالب صوتي مختلف مثل stereo و Dolby Digital يا DTS ( با چند زبان مختلف ) ، زير نويس هاي چندزبانه ،‌منوهاي متحرك و... وجود دارد .

- همونطور كه دوست عزيزمون در بالا هم اشاره كردن ،‌استانداردهاي مختلفي براي DVD‌ وجود داره ،‌كه در اينجا توضيحاتي رو به اونها اضافه مي كنيم :

استاندارهاي Minus‌ ( منها ) DVD-R , DVD-RW اولين سري ديسكهاي قابل رايت بودن كه ساخته شدند و اكثر DVD-Rom‌ها . DVD-Player ها از اونها پشتيباني مي كنن ( حدود 93 درصد دستگاها ) . اين سري DVD‌هاي يك رو يك لايه single side حدود 4.37 گيگابايتي ( DVD-5 ) و دو رو يك لايه double sided حدود 8.75 گيگابايتي ( DVD-10 )‌ پشتيباني مي كنن .

استاندارهاي Plus ( جمع ) DVD+R , DVD+RW‌ اين سري بعد از سري فوق ساخته شدند و حدود 80 درصد دستگاها از اين سري پشتيباني مي كنن و در همون ظرفيتهايي كه در بالا ذكر شد موجود هستن . در اين سري قابليتها و امكانات بيشتري وجود دارد ، براي اطلاعات بيشتر به اينجا مراجعه كنيد .

DVD+R DL يا DVD+R9 هم گفته مي شه ،‌ ديسك دولايه Dual Layer قابل رايت كردن از سري plus‌ است . ديسك هاي دو رو يك لايه dual layered حدود 8 گيگابايت ظرفيت دارند ( DVD-9 ) و ديسكهاي دو رو دو لايه dual layered double sides حدود 16 گيگابايت ظرفيت دارند .

DVD-RAM اين سري داراي بهترين قابليتهاي رايت كردن هستند ، ولي اكثر دستگاهها از اين سري پشتيباني نمي كنند . از اين سري مي توان بعنوان يك هاردديسك قابل حمل استفاده كرد .

- علاوه بر استانداردهاي مختلف ، ظرفيتهايي متفاوتي هم در DVD ها وجود داره :

DVD-5 : حدود 4,700,000,000 ‌ بايت رو مي تونه نگهداري كنه ، كه معادل 4.37 گيگابايت است . همچنين ديسك يك رو يك لايه Single Sided Single Layered هم گفته مي شه . به 4.7 گيگابايت معروف است.

DVD-10 : حدود 9,400,000,000 بايت رو مي تونه نگهداري كنه ،‌ كه معادل 8.75 گيگابايت است . همچنين ديسك دو رو يك لايه Double Sided Single Layered هم گفته مي شه .

DVD-9 : حدود 8,540,000,000 بايت رو مي تونه نگهداري كنه ، كه معادل 7.95 گيگابايت است . همچنين ديسك يك رو دو لايه Single Sided Dual Layered هم گفته مي شه .به اين عناوين نيز خوانده مي شه : DVD+R9و DVD+R DL يا 8.5 GB

DVD-18 : حدود 17,080,000,000 بايت رو مي تونه نگهداري كنه ، كه معادل 15.9 گيگابايت است . همچنين ديسك دو رو دو لايه Double Sided Dual Layered هم گفته مي شه .

از DVD-9‌ و DVD-18 فقط DVD+R‌ پشتيباني مي كنه ، ولي سايرين رو تمامي استانداردهاي مذكور پشتيباني مي كنن .
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید