نمایش پست تنها
قدیمی 11-08-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بوسيله FireWall، اسپم را مسدود كنيد

از: PCWorldIran
مترجم: كتايون واثقى

اين ترفند در ويندوز XP كاربرد دارد.

اگر از يك مودم كابلى يا ISP ديگرى كه مرتبا به اينترنت وصل است استفاده مىكنيد كامپيوتر شما بسيار نسبت به اسپم و يا هكرها آسيب پذير است. هر زمانى كه كامپيوتر شما به شبكه وصل مىشود اينترنت يك شماره به خصوص را به كامپيوتر شما تخصيص مىدهد. هر گاه كه مودم شما شماره اينترنت را بگيرد يا به شبكه وصل شود شماره شما تغيير مىكند. اما اگر به طور مرتب به وسيله يك مودم كابلى يا ديگر اتصالات 24 ساعته به اينترنت وصل مىشويد. شماره شما تغيير نمىكند. اين باعث مىشود كه هكرها بتوانند راحت تر كامپيوتر شما را پيدا كنند و اگر آسيب پذير است شماره آن را بين ديگر هكرها پخش كنند.

اينجاست كه يك فايروال (برنامه حفاظتى) بكار مىآيد. نرم افزار فايروال بين كامپيوتر شما و اينترنت قرار مىگيرد و به عنوان يك گذرگاه عمل مىكند. و به شما امكان را مىدهد كه تصميم بگيريد چه نرم افزارى و در چه زمانى به كامپيوتر شما راه يابد.

ويندوز XP يك فايروال خود ساخته دارد براى نصب آن كارهاى زير را انجام دهيد:

1- StartMenu را باز كرده و روى MyNetwork Places كليك راست نماييد و properties را انتخاب كنيد. اينترنت يك شبكه وسيع مىباشد. و براى اينكه كامپيوترها بتوانند با هم ارتباط برقرار كنند طراحى شده. براى همين مهم است كه مطمئن شويم تنها كامپيوترهاى شناخته شده ارتباط برقرار مىكنند.

2- روى اتصالى كه مىخواهيد از آن حفاظت شود كليك راست كرده و properties را برگزينيد. اگر از يك اشتراك dial-up استفاده مىكنيد، روى آيكن كليك راست كنيد و اگر داراى يك شبكه در منزل و يا محل كار خود هستيد روى Local Area Connection كليك راست نماييد در هر دو صورت properties را انتخاب كنيد.

3- بخش Asvanced را انتخاب كرده و فايروال را فعال كنيد.

روى پنجره كليك كنيد تا Windows XP Firewall فعال شود.

اگر يك شبكه را اداره مىكنيد و از internet Connection Sharing براى اينكه تمام كامپيوترهاى متصل به شبكه از مودم استفاده كنند، استفاده مىكنيد. فايروال فقط بايد در كامپيوتر ميزبان فعال شود. كامپيوتري كه به اينترنت متصل است. كامپيوترهاى ديگر كه به كامپيوتر اصلى وصل هستند و از مودم آن استفاده مىكنند ضرورتى ندارد كه فايروال داشته باشند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید