نمایش پست تنها
قدیمی 11-08-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

چگونه از Favorites نسخه پشتيبان تهيه مي‌كنيد؟

اگر شما هم از كاربران پروپا قرص اينترنت هستيد، حتما فهرست ارزشمندي از اسامي و نشاني سايت هاي مورد علاقه خود را در ستون Favorites نگهداري مي كنيد.
بسياري از كاربران از اين مسئله گلايه مند هستند كه با عوض كردن ويندوز و نصب يك ويندوز جديد، فهرست سايت هاي مورد علاقه خود را در اين ستون از دست مي دهند.در اين ترفند قصد داريم، چگونگي پشتيبان ( Back Up ) گرفتن از نشاني ها و اطلاعات موجود در اين ستون را آموزش مي دهيم.
در ابتدا برنامه Internet Explorer خود را باز كنيد و از منوي File، گزينه Import and Export را انتخاب كنيد. سپس روي Next كليك كنيد و از ليست موجود Export Favorites را انتخاب و روي Next كليك كنيد.
پس از مشاهده فهرست نشاني سايت ها و تعيين محلي براي ذخيره شدن فايل Back Up، روي Finish كليك كنيد. حالا كار تمام است. هم اكنون شما از منوي Favorites خود يك نسخه پشتيبان در اختيار داريد.
براي استفاده از اين نسخه پشتيبان در يك ويندوز جديد، در برنامه Internet Explorer از منوي File، گزينه Import and Export را انتخاب و سپس از فهرست موجود، Import Favorites را انتخاب و روي Next كليك كنيد.
سپس محل ذخيره فايل پشتيبان در سيستم خود را وارد كنيد و كار را به پايان برسانيد. همچنين مي توانيد اين نسخه پشتيبان را كه يك فايل Html است، به رايانه ديگري ببريد و درآنجا Import كنيد
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید