نسل جديد ديوي دي رايترهاي Nec به بازار ميآيد
دنیای اقتصاد - Nec از عرضه دو ديويدي رايتر جديد طي روزهاي آينده به بازار خبر داد.
طبق اعلام سازگار ارقام، نمايندگي فروش درايوهاي اين برند ، مدلهاي Ad7173a و Ad7170a از ديويدي رايترهاي جديد Nec هستند كه طي روزهاي آينده وارد بازار داخلي ميشوند.
به گفته اين نمايندگي، Ad7173a يك ديويدي رايتر 705/0گرمي است كه حجم بافر آن 2مگابايت بوده و قابليت رايت سيديهاي دولايه را نيز دارد.
سرعت نوشتن Dvd-r اين درايو 18برابر و سرعت نوشتن Dvd-dl، Dvd-rw و Dvd-ram آن به ترتيب8، 6 و 12برابر است. همچنين سرعت خواندن اين درايو براي Cd، ا48برابر و براي Dvd، ا16برابر است.
حداكثر زمان پاسخگويي اين ديويدي رايتر نيز براي Dvd، حدود 160ميليثانيه و براي Cdحدود 140ميليثانيه است.
Ad7173a در رنگهاي بژ، مشكي و نقرهاي به بازار عرضه شده و با قيمت 36هزار و 800تومان به فروش ميرسد.
مدل Ad7170a نيز ديويدي رايتر جديد ديگري از خانواده Nec است كه در رنگهاي مشكي، نقرهاي و بژ به بازار عرضه شده و با قيمت 34هزار و 700تومان به فروش ميرسد.
اين ديويدي رايتر داراي ويژگيهايي چون سرعت نوشتن فايلهايdvd-r، Dvd-ram و Dvd-rw با سرعت 6،8،18 و برابر سرعت خواندن Dvd با سرعت 16برابر و Cd با سرعت 48برابر بوده و حجم بافر آن 2مگابايت است.
حداكثر زمان پاسخگويي نيز براي Dvd حدود 160ميليثانيه و براي Cdحدود 140ميليثانيه است
با تشکر فریبا