نمایش پست تنها
قدیمی 02-05-2008
Knazari آواتار ها
Knazari Knazari آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

2 سپاس در 2 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Exclamation خلق شاهکار نقاشي در جوي آب !!

بي بي سي؛ اين مکان از آن دسته نمايشگاه هايي نيست که دل هر هنرمندي را براي نمايش آثارش در آن به لرزه دربياورد. در جوي هاي زيرگذر شلوغ خيابان سائوپائولو، ززو يکي از مشهورترين نقاشان خياباني برزيل سخت سرگرم خلق آثار جديدش است. اين نقطه از شهر بسيار تاريک و خطرناک است و آب هاي بدبو باعث ايجاد گل و لاي در آن شده است. از طرفي اين آب ها با خود آلودگي و کثيفي را از معابر سطح زمين به اين جوي هاي زيرگذر مي آورند. ززو براي اينکه بتواند به کار خود در اين مکان ادامه دهد خود را عليه بيماري هاي زيادي واکسينه کرده است.

او يک بار مجبور شد براي نجات جانش با تمام سرعت در اين تونل اقدام به دويدن کند زيرا آب باران باعث ايجاد سيل در آن شده بود.

با وجود شرايط سخت کاري او دقت و توجه زيادي را صرف خلق آثار خود مي کند. تمام نقاشي هاي رسم شده در اين زيرگذرها به زيبايي تصوير شده اند و اين حقيقت که تنها افراد کمي از آن بازديد خواهند کرد مانع از خلق شاهکار ززو نشده است. ززو علت روآوردن به اين مکان را جلب توجه مردم به وضعيت فاجعه بار خيابان سائوپائولو ذکر کرده است. او مي گويد؛ «من تمام خطرات نقاشي در جوي زير گذر خيابان سائوپائولو را به جان خريدم تا بتوانم معماري و شرايط تونل هاي سائوپائولو را به مردم نشان دهم و به آنها يادآوري کنم باران چه بلايي بر سر مردم اين منطقه با وجود چنين جوي هاي آلوده يي خواهد آورد.» سفر براي بازديد از اين نقاشي ها برابر تن دادن به خطر است. در حقيقت تنها حشرات و موش ها تماشاگران اصلي اين شاهکارهاي هنري به حساب مي آيند. ززو مي گويد؛ «اين جوي ها مکان هاي آلوده و خطرناکي هستند زيرا گنداب هاي سائوپائولو به آنها سرريز مي شوند. من چندين بار در طول کارم در اينجا با خطرات جدي روبه رو شدم و تنها اهميت کارم من را از توقف کار بازداشت.»تيتيفريک يکي ديگر از نقاشان خياباني است که در طرف ديگر شهر سخت سرگرم کار است. آثار او در تمام جهان نمايش داده شده اند. او تاکنون براي کمپاني هاي مهم زيادي مانند نايک طراحي کرده است و با اجازه صاحب يک آپارتمان مخروبه مشغول تزئين آن است و قصد دارد اين تصور که نقاشان خياباني همان آسيب زننده ها به اموال عمومي هستند را عوض کند. او مي گويد؛ «اين کار من باعث شده مردم فکر کنند نقاشان خياباني سرشار از حس زيبايي شناسي اند. تزئين آپارتمان هاي مخروبه از ما يک هنرمند واقعي مي سازد و مردم را از متهم کردن ما باز مي دارد.»مردم اغلب از ديدن مردي با يک اسپري در دستش شوکه مي شوند. همه اهالي سائوپائولو به نقاشي هاي خياباني علاقه مند نيستند براي همين دولت هر روز نقاشاني را به سطح شهر مي فرستد تا طراحي ها و نقاشي هاي آنها را پاک کنند