موضوع: عجایب پزشکی
نمایش پست تنها
قدیمی 11-09-2009
زکریا فتاحی آواتار ها
زکریا فتاحی زکریا فتاحی آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 20

120 سپاس در 80 نوشته ایشان در یکماه اخیر
زکریا فتاحی به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض آقای توماس ، به روش طبیعی زايمان كرد !

آقای توماس ، به روش طبیعی زايمان كرد !

آقای توماس به روش طبیعی زائید

توماس بیتی زنی که مرد شد و حالا از نظر علم پزشکی مردی با برخی خصوصیات و رفتارهای زنانه به شمار می‌رود طی یک عمل طبیعی زایمان فرزندش را به دنیا آورد. و امريکايي ها و مردم جهان را هيجان زده کرده است .

فرزند «توماس بیتی» مشهور به «مرد حامله» یک دختر است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، ، رسانه های آمریکایی روز جمعه اعلام کردند که فرزند نخستین مردی که مادر شده است یک دختر است.
توماس بیتی که از نظر علم پزشکی مردی با برخی خصوصیات و رفتارهای زنانه به شمار می‌رود توسط عمل لقاح مصنوعی باردار گردیده است.
این مرد ۳۴ ساله اهل اورگان آمریکا نخستین فرزند خود را در بیمارستان این شهر به دنیا آورد. این دختر، نخستین فرزند بیتی بود.
بیتی در باره تفاوتی که وی با مادران دیگر دارد می گوید: «تنها چیزی که مرا از آنها متمایز می سازد آن است که من نمی توانم به نوزاد خودم شیر دهم. اما مگر همه مادران این کار را می کنند؟»
گفتنی است بر خلاف اظهارات پیشین رسانه‌ها، این کودک توسط عمل جراحی (سزارین) به دنیا نیامده است.
بیتی به زودی قرار است درباره تجربیاتش درباره این وضع حمل کتابی بنویسد. کتابی که احتمالا فروش بسیاری خواهد داشت.

در آخرين گزارشات از توماس بيتي، نخستين مرد دنيا که اینک مادرشده است رسانه ها عکسي از وي چاپ کرده بود که وي در حال مرتب کردن چمن ها بود و در وضعيت راحتي آماده رفتن به بیمارستان می شد.

بيتي که شهروند ايالت اورگون در آمريکا است، پس از اعلام اين خبر که تصميم دارد فرزندي را به دنيا بياورد، احساسات و حيرت جهاني را برانگيخت.
وي دختر به دنيا آمد اما به دليل مشکلات جنسيتي ۱۰ سال قبل تغيير جنسيت داده و مرد شد.

پس از آن تحت هورمون درماني قرار گرفت اما اعضاي زنانگي را در بدن خود داشت.

توماس پس از تغيير جنسيت با نانسي ازدواج کرد، اما همسرش قادر به بچه دار شدن نبود.

به اين ترتيب اين زوج تصميم گرفتند که اين وظيفه يعني بچه دار شدن را به عهده توماس بگذارند.

توماس مي گويد که بارداري اش مثل ساير بارداري ها است.
گزارشی از این مرد باردار را در این سایت مطالعه کرده اید و اینک گوشه هایی دیگر از زندگی این مرد مادر شده را برایتان بیان می کنیم :
متن زیر ترجمه مصاحبه ایشان با شبکه ماهواره ای اپرا می باشد.

توماس بتی در مقابل دوربین های تلویزیونی شکم باردار خودش را نشان داد او همچنین عکسی از خودش را که زمانی بعنوان دختر جوان بود و در مقایسه ملکه زیبایی شرکت کرده بود نشان داد

او در گفتگو با اپرا تاکید کرد که برای سلامتی اش نگران است او همچنین گفت دکترها به او گفتند ممکن است نوزاد او پس از زایمان از دنیا برود
توماس بتی ۳۴ یساله ترانس ***وال است که تغییر جنسیت داده است در برنامه اپرا صحنه های مختلفی از زندگی او بصورت ویدئو نمایش داده شد حتی صحنه رفتن او به سونوگرافی و مشخص شدن دختر بودن بچه اش.
او پذیرفت که هیچکسی نمی تواند درک کند چرا او و همسر ۴۵ ساله اش خواستند بچه دار شوند
توماس بتی گفت وقتی بچه اش به اندازه کافی بزرگ شود همه حقایق را به او خواهد گفت
او خواهد گفت چقدر والدینش عاشق هم بودند و چقدر نیز عاشقانه او را دوست خواهند داشت

** توماس بیتی و نانسی دراتاق پر از اسباب بازی بچه

توماس بتی متولد هاوائی است او تصمیم گرفت به روش تلقیح مصنوعی حامله شود ۵ سال پس از اینکه همسرش بدلیل بیماری رحم اش را خارج کرد ، او گفت اگر نانسی می توانست حامله شود او هرگز حامله نمیشد
بتی گفت از واکنش مردم پس از تولد بچه خیلی می ترسد
من می خوام این کار را آسان کنم برای زوج های شبیه ما ، اما من می ترسم.
من می ترسم از واکنش مردم نسبت به زندگی ما ، من نمی خوام زندگی که دارم را از دست بدم ، من می دانم این چیز خیلی سختی برای بسیاری از مردم است که درک کنند.
اما فقط برای ما این یعنی اینکه ما زن و شوهری هستیم که یک بچه خواهیم داشت
توماس بتی زمانیکه دختر جوانی بود و در مسابقه ملکه زیبایی شرکت کرده بود.

** عكس هاي دوره نوجواني «توماس بیتی» يعني زماني كه او. يك دختر بوده است .

**** عكس دوره كودكي «توماس بیتی» به همراه مادرش.

** مجري برنامه اپرا در حال لمس شكم اولين مرد باردار جهان

یاد آور می شویم که بيتي از طريق انتقال مصنوعي اسپرم (IUI) باردار شده بود.

درمان غم عشق بگویم که چه باشد
وصل است و بهار است و می بربط و چنگ است
....
زنهار مرو هیچ سوی بیشه ی عشاق
چنگال غمش تیزتر از چنگال پلنگ است

----
ئه و روژه ی "مه جنون" له زوخاو نوشی ...مه ینه ت فه وتانی، کفنیان پوشی
من بومه واریس له قه وم و خویشی . . . سپاردی به من ئازاری و ئیشی

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید