11-12-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
با اعلام كنفدراسيون فوتبال آسيا عقيلي در بين 6 نامزد بهترين بازيكن آسيا قرار گرفت
مدافع تيم فوتبال سپاهان بين 6 نامزد بهترين بازيكن آسيا قرار گرفت.
6 نامزد نهايي براي انتخاب بازيكن سال آسيا تا روز 10 نوامبر – 19 آبان مشخص شد، اما براي انتخاب نفر برتر بايد تا زمان آغاز مراسم بهترين هاي سال آسيا در انتظار ماند.
در بين 6 بازيكن برتر فعلي تنها نام ايراني، هادي عقيلي مدافع تيم ملي و باشگاه سپاهان است.
در تقويم مسابقات فوتبال كنفدراسيون فوتبال آسيا هنوز روزهاي مسابقات ديگري باقيمانده و البته تا آن روز نمي توان احتمال يك اتفاق يا يك شگفتي را ناديده گرفت.
در هر بازي تحت كنفدراسيون فوتبال آسيا يك نفر به عنوان MVP يا همان بهترين بازيكن ميدان انتخاب مي شود و بنابر مقررات انتخاب بازيكن سال آسيا MVP در هر مسابقات ضريب خاصي دارد و در نهايت مي تواند سرنوشت نفر اول را مشخص كند.
سال گدشته سرور جپاروف از ازبكستان بهترين بازيكن سال آسيا شد. اين همان افتخاري است كه در سال هاي دورتر به بازيكناني مانند هيده توشي ناكاتا ژاپني، ياسر القحطاني عربستاني و البته علي دايي، خداد عزيزي، مهدي مهدوي كيا و علي كريمي از ايران هم رسيده است.
مراسم بهترين هاي سال آسيا امسال در روز 24 نوامبر – 3 آذر در شانگريلا هتل شهر كوالالامپور در مالزي برگزار خواهد شد.
نفرات انتخاب شده بر مبناي رنكينگ و انتخاب " بهترين بازيكن مسابقه " در بازي هاي AFC و فيفا بوده اند كه نامشان به ترتيب الفباي انگليسي به شرح زير آمده است:
1- فيراس الخطيب – سوريه؛ العربي/القادسيه كويت
2- هادي عقيلي – ايران؛ سپاهان ايران
3 – كنگو ناكامورا – ژاپن؛ كاوازاكي فرانتاله ژاپن
4 – محمد نور – عربستان؛ الاتحاد عربستان
5- سيد محمد عدنان – بحرين؛ الخور قطر
6- يوشيتو اندو – ژاپن؛ گامبا اوزاكا – ژاپن
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|