11-14-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ادامه بهبود ثبات عاطفي تا هفتادسالگي
منبع: B.b.c
از مطالعاتى كه بر روى تصاوير مغزى افرادى در گروه سنى ۱۳ تا ۷۹ سال به عمل آمده چنين نتيجه گيرى شده كه بهتر شدن وضعيت ثبات عاطفى و احساسى افراد حتى در هفتمين دهه زندگى شان همچنان ادامه دارد. اين تحقيقات همچنين نشان مى دهد كه افراد سالخورده در مقايسه با نوجوانان كمتر عصبى هستند. نتايج بررسى مورد بحث كه توسط پژوهشگران در دانشگاه سيدنى صورت گرفته خلاف اين اعتقاد منفى است كه فعاليت مغز با افزايش سن كاهش مى يابد. در اين بررسى از ۲۴۲ مرد و زن سالم خواسته شد كه پرسشنامه هايى را در ارتباط با سلامت احساسى و عاطفى پر كنند. از پاسخ به اين پرسشنامه دريافته مى شد كه گروه سنى۱۲ تا ۱۹ سال از نظر احساسى بيشتر از ساير گروه هاى سنى دچار هيجان و اضطراب هستند. گروه سنى ۵۰ تا ۷۹ سال گروهى بودند كه كمتر از ديگران دچار هيجان و اضطراب شده بودند. پژوهشگران تصاويرى را كه بيان كننده حالات مختلف احساسى بود به نمايش گذاردند و چنين نتيجه گيرى كردند كه جوانان ترس را بيشتر و زودتر از خوشحالى تشخيص مى دهند. اين نتايج همچنين مويد اين بود كه افراد مسن در واكنش به احساسات منفى بيشتر از جوانان داراى كنترل مغزى اند. دكتر لين ويليامز و همكاران او در انستيتوى وستميد ميلنيوم در سيدنى مى گويند اين يافته ها نشان مى دهد كه سلامت احساسى شخص، تا هفتمين دهه زندگى در حال بهبود است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|