حاشيه هايي از ديدار ايران - اردن
پيراهن بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران همچنان بدون حامي مالي است.
در حالي كه مسئولان فدارسيون فوتبال وعده داده بودند تيم ملي در ديدارهاي رسمي با لباسهاي ليگا(شركت ايتاليايي) به ميدان خواهد آمد اما امروز هم تيم ملي از پيراهنهاي بدون اسپانسر استفاده كرد.
*جواد نكونام با شماره 66 در ميدان حضور دارد. دليل اين امر اين بود كه پيراهن شماره 6 تيم ملي به نام كريم باقري در اين مسابقات ثبت شده است.
*علي كفاشيان رئيس و مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون در جايگاه ويژه حضور دارند. شماري از مسئولان اردني نيز امروز در ورزشگاه هستند.
*اميرحسين صادقي، ميلاد ميداودي، امير حسين فشنگچي، مجتبي زارع، هاشم بيك زاده و مجيد غلامنژاد ملي پوشاني هستند كه ديدار امروز را از روي سكوها تماشا ميكنند.
*ابراهيم ميرزاپور دروازهبان سابق تيم ملي قبل از آغاز مسابقه به رختكن تيم ملي رفت و با بازيكنان خوش و بش كرد.
*با وجود آنكه علي كريمي همراه استيل آذين در امارات است اما تماشاگران او را براي لحظاتي تشويق كردند.
*در دقيقه 3 زماني كه محمود صباح دروازهبان اردن توپ را گرفت و بر روي زمين دراز كشيد تماشاگران به گمان اينكه او قصد وقت كشي دارد به اين دروازهبان اعتراض كردند.
*در دقيقه 39 كه اوسام حصون كاپيتان تيم اردن توپ را به كريم انصاري فرد كوبيد تماشاگران به زبان عربي عليه او شعار دادند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|