11-14-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سرمربي تيم اردن: به دنبال كسب يك امتياز بوديم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
سرمربي تيم فوتبال اردن پس از باخت برابر ايران گفت: ايران تيم قدرتمندي بود و حتي اگر ميتوانستيم برابر اين تيم به مساوي هم برسيم نتيجه قابل قبولي به دست آمده بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عجنان حمد عصر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: ميخواهم در ابتدا پيروزي ايران را تبريك بگويم. بازي بسيار سختي براي ما بود. ايران بازيكناني باكيفيت جهاني دارد. تلاشمان را كرديم تا بتوانيم حداقل يك امتياز كسب كنيم اما متاسفانه اين اتفاق نيفتاد و شكست خورديم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا براي صعود شانسي براي خود قائل هستيد گفت: سه بازي ما باقي مانده و ميتوانيم 7 امتياز كسب كنيم. هنوز شانس صعود داريم.
حمد در پاسخ به اين سوال كه چرا بازيكنان شما در اواخر نيمه دوم عصبي بازي كردند گفت: آنان ميخواستند كه با پيروزي زمين را ترك كنند اما وقتي گل خورديم آنها اميدشان را از دست دادند و به همين خاطر عصبي شدند.
او درباره بازي برگشت هم گفت: هر بازي شرايط خاص خود را دارد اما اميدواريم با برنامهريزي مقابل ايران در اردن نتيجه بگيريم.
وي در پايان گفت: كسب يك امتياز از تهران ميتوانست نتيجه خوبي باشد كه متاسفانه نتوانستيم اين نتيجه را كسب كنيم.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|