نمایش پست تنها
قدیمی 11-16-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سوئيس گوگل را به محکمه مي‌کشاند
در سويس شکايتي عليه شرکت گوگل و خدمات Street View که از سوي اين شرکت ارائه مي شود، مبني بر نقض حريم خصوصي مطرح شده است.

به گزارش پايگاه اينترنتي بي بي سي نيوز، اين خدمات گوگل به کاربران امکان مي دهد از نقاط مختلف در هر خيابان نماي 360 درجه داشته باشند، اما در اکثر تصاوير چهره افراد يا پلاک اتومبيل هاي موجود در اين تصاوير محو شده تا تشخيص هويت افراد ممکن نباشد.
اما هانس پيتر توئر کميسر امور مربوط به حفاظت از اطلاعات شخصي مي گويد: "چهره چندين نفر و پلاک چندين اتومبيل به حد کافي غيرقابل تشخيص نشده است."
گوگل در واکنش از اين اقدام سوئيس ابراز نارضايتي کرد.
اين شرکت ابراز اطمينان کرده است که بر اساس قوانين سوئيس، خدمات Street View قانوني است و قاطعانه مقابل اين شکايت "قاطعانه خواهد ايستاد."
سوئيس از جمله شکايت دارد که تصاوير از ارتفاع بالايي ثبت مي شوند.
توئر به ويژه درباره فاش شدن هويت افرادي که در تصاوير ارائه شده از سوي اين سرويس شرگت گوگل در مکان هاي حساس مانند بيمارستان، زندان يا مدارس ديده مي شوند ابراز نگراني کرد.
او همچنين گفت: ارتفاعي که دوربين هاي گوگل از آن اقدام به تصوير برداري کرده اند مشکل زا است زيرا به کاربر امکان مي دهد از بالاي نرده، حصار و ديوار منازل و اماکن داخل اين محوطه ها را ببيند و عملا کاربر Street View ديد بيشتري از يک عابر پياده در اين اماکن داشته باشد.
توئر افزود: در ماه اوت از گوگل خواسته شد در اين باره کاري انجام دهد، اما گوگل از اين خواسته تبعيت نکرد.
احتمالا آغاز رسيدگي به اين شکايت در دادگاه چندين ماه طول خواهد کشيد، اما ممکن است اين شکايت تاثير فوري تري در امکان دسترسي به اين سرويس گوگل در داخل سوئيس داشته باشد.
توئر از ديوان محاکمات خواست به گوگل دستور دهد تا همه تصاوير سوئيس را از دسترس کاربران خارج کند و تا زماني که حکمي در اين باره صادر نشده از ثبت تصاوير بيشتر نيز خود داري نمايد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید