11-16-2009
|
 |
کاربر عالی
|
|
سپاسها: : 267
508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
من ان دانم که شما نمی دانید
به نام خداوند بخشاینده مهربان:و چون پروردگارت به فرشتگان گفت :من در زمین خلیفه ای می افرینم گفتند:ایا کسی را می افرینی که در انجا فساد کند و خونها بریزد و حال انکه ما به ستایش تو تسبیح می گوییم و تو را تقدیس می کنیم ؟گفت:من ان دانم که شما نمی دانید.و نامها را تمامی به ادم بیاموخت .سپس انها را به فرشتگان عرضه کرد. و گفت:اگر راست می گویید مرا به نامهای اینها خبر دهید .گفتند:منزهی تو .ما را جز انچه خود به ما اموخته ای دانشی نیست .تویی دانای حکیم .گفت:ای ادم انها را از نامهایشان اگاه کن .چون از ان نامها اگاهشان کرد خدا گفت:ایا به شما نگفتم که من نهان اسمانها و زمین را می دانم و بر انچه اشکار می کنیدو پنهان می داشتید اگاهم؟و به فرشتگان گفتیم :ادم را سجده کنید .همه سجده کردند جز ابلیس که سر باز زد و برتری جست . و او از کافران بود. و گفتیم :ای ادم خود و زنتدر بهشت جای گیرید . و هر چه خواهید و هر جا که خواهید از ثمرات ان به خوشی بخورید و به این درخت نزدیک مشوید که به زمره ستمکاران در ایید .پس شیطان ان دو را به خطا وا داشت و از بهشتی که در ان بودند بیرون راند گفتیم:پایین روید برخی دشمن برخی دیگر و قرارگاه و جای برخورداری شما تا روز قیامت در زمین باشد .ادم از پروردگارش کلمه ای چند فرا گرفت . پس خدا توبه او را پذیرفت زیرا توبه پذیر و مهربان است
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|