11-16-2009
|
 |
کاربر عالی
|
|
سپاسها: : 267
508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
همه از بهشت فرو شوید
گفتیم:همه از بهشت فرو شوید پس اگر از جانب من راهنمایی برایتان امد بر انها که از راهنمایی من پیروی کنند بیمی نخواهد بود و خود اندوهناک نمی شوند. کسانی که کافر شوند و ایات خدا را تکذیب کنند خود اهل جهنمند و جاودانه در ان خواهند بود. ای بنی اسراییل نعمتی را که برشما ارزانی داشتم یاد کنید و به عهد من وفا کنید تا به عهدتان وفا کنم و از من بترسید .و به انچه نازل کرده ام و کتاب شما را تصدیق می کند ایمان بیاورید و از نخستین کسانی مباشید که انکارش می کنند .و ایات مرا به بهای اندک مفروشید . حق را به باطل میامیزید و با انکه حقیقت را می دانید کتمانش مکنید . و نماز را بر پا دارید و زکات بدهید و با رکوع کنندگان رکوع کنید . ایا در حالی که کتاب را می خوانید مردم را به نیکی فرمان می دهید و خود فراموش می کنید ؟ایا به عقل در نمی یابید. ؟از شکیبایی و نماز یاری جویید . و این دو کاری دشوارند جز برای اهل خشوع . انان که بی گمان می دانند که با پرور دگار خویش دیدار خواهند کرد و نزد او باز می گردند .ای بنی اسراییل نعمتی راکه بر شما ارزانی داشتم و شما را بر جهانیان برتری دادم به یاد بیاورید .و بترسید از روزی که هیچ کس دیگری را به کار نیاید و هیچ شفاعتی از کسی پذیرفته نگردد و از کسی عوضی نستانند و کسی را یاری نکنند
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|