نمایش پست تنها
قدیمی 11-17-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض شاه حسینی خطاب به عزیزمحمدی:به بزرگ تر از تو هم باج نمی دهم

شاه حسینی خطاب به عزیزمحمدی:به بزرگ تر از تو هم باج نمی دهم

بحث درباره منشور اخلاقی در برنامه نود در نهایت به مجادله کلامی و خط و نشان میان مهمانان برنامه انجامید تا مشخص شود تکلیف این کلاف سردرگم با جلسات و میزگرد های چند ساعته روشن نمی شود.

سايت گل- عبدالرحمان شاه حسینی و امیر حاج رضایی به عنوان منتقد رودرروی عزیزمحمدی نشستند و تلاش کردند مسیر بحث را در جاده احترام متقابل و در عین حال انتقاد صریح پیش ببرند اما در نهایت کار به درگیری کلامی میان شاه حسینی و عزیزمحمدی کشید حاج رضایی که بسین این دو نفر نشسته بود از آنها خواست به احترام موی سفیدش از بی احترامی به یکدیگر در برنامه زنده تلویزیونی پرهیز کنند.

وقتی در دقایق پایانی برنامه عزیزمحمدی خطاب به شاه حسینی گفت:«ما چندین بار از شما خواستیم نظرات کارشناسی تان را درباره منشور به فدراسیون بفرستید اما توجه نکردید و ترجیح دادید در برنامه های زنده تلویزیونی حاشیه سازی کنید»رییس سابق کمیته انضباطی از کوره در رفت و گفت:«احترام خودتان را نگه دارید.من به بزرگتر از شما هم باج نمی دهم.»در این لحظات حاج رضایی با چهره ای نگران دست های دو طرف را گرفته بود و به سبک میانجی های دعواهای خیابانی از آنها می خواست کوتاه بیایند.عادل فردوسی پور هم در سوی دیگر استودیو از تماشای این صحنه ریسه رفته بود و نمی توانست جلوی خنده اش را بگیرد.

پس از این اتفاق فردوسی پور ترجیح داد بلافاصله خداحافظی کند تا کار در استودیوی نود به درگیری فیزیکی نکشد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید