11-18-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
در حاشيه ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و مقدونيه
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي
ورزش. فوتبال. ايران
؟ در ابتداي اين بازي تنها يك هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي تهران حضور داشتند اما در اواسط نيمه نخست تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه به سه هزار نفر رسيد.
؟ علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال به همراه دو تن از نمايندگان سفارت مقدونيه در تهران در جايگاه ويژه ميهمانان حضور داشتند.
؟ هومن افاضلي مربي سابق تيم ملي فوتبال ايران نيز از نزديك شاهد اين بازي دوستانه بود.
؟ حضور يك گربه در زمين تارتان ورزشگاه آزادي تهران در اواسط بازي باعث شد تا توجه تماشاگران براي لحظاتي از تشويق تيم ملي دست بردارند.
؟ شدت بارش باران در ورزشگاه به حدي بود كه بسياري از تماشاگران در اواخر نيمه نخست به راهروها پناه بردند.
؟ عبدالرضا برهاني نژاد مديرعامل باشگاه مس كرمان و ناصر پور محمدي سرمربي سابق ابومسلم نيز از نزديك اين ديدار را مشاهده كردند.
؟ نيمكت نشينان تيم ملي مقدونيه از دقيقه ۷۰ بازي به طور ايستاده نظاره گر بازي بودند.
؟ سومين ديدار دو تيم ملي فوتبال ايران و مقدونيه با نتيجه تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
پيش از اين، دو تيم دو بار مقابل هم قرار گرفته بودند كه سهم هر يك از آنان يك پيروزي بود.
تيم ايران در سال ۱۳۷۹ با نتيجه سه بر يك مقدونيه را شكست داد اما در سال ۱۳۸۴ با نتيجه دو بر يك مغلوب حريف خود شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|