نمایش پست تنها
قدیمی 11-23-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید کلکسيون جوايز ايران از بهترين هاي سال فوتبال اسيا

فوتبال و فوتسال ايران در مجموع طي 15 دوره گذشته بهترين هاي سال، 21 جايزه را به خود اختصاص داده است و تاکنون فقط در بخش بهترين مربي و بهترين تيم باشگاهي جايزه اي نبرده است

سايت گل- شانزدهمين دوره مراسم اهدا جوايز ساليانه فوتبال اسيا فردا شب در مالزي برگزار مي شود و فوتبال ايران نيز در دو بخش بهترين بازيکن و بهترين فدراسيون شانس کسب جايزه دارد. اهدا جوايز ساليانه به بهترين هاي فوتبال در قاره اسيا از سال 1994 در دستور کار Afc قرار گرفت و تاکنون 15 دوره مراسم براي اهدا جوايز در اسيا برگزار شده است. تعداد جايزه اهدا شده در هر دوره متفاوت بوده و هر سال بخش جديد به اين جوايز اضافه مي شود. فوتبال ايران به جز سالهاي 1995، 2000، 2001 و 2006 در ساير ادوار حداقل يک جايزه کسب کرده است. سهم ايران از جوايز ساليانه فوتبال اسيا به اين صورت بوده است:

1994: بهترين کمک داور( محمد فنايي)

1996: بهترين بازيکن ( خداداد عزيزي)- جايزه بازي جوانمردانه

1997: بهترين بازيکن جوان( مهدي مهدوي کيا)- بهترين گل سال(مهدي مهدوي کيا)- بهترين تيم ملي سال

1998: بهترين تيم ملي سال- جايزه بازي جوانمردانه

1999: بهترين بازيکن (علي دايي)

2002: بهترين تيم ملي فوتسال

2003: بهترين بازيکن(مهدي مهدوي کيا)- بهترين داور(مسعود مرادي)- بهترين تيم ملي فوتسال

2004: بهترين بازيکن(علي کريمي)- بهترين تيم ملي فوتسال

2005: بهترين تيم ملي فوتسال

2007: بهترين تيم ملي فوتسال - بهترين بازيکن فوتسال(وحيد شمسايي)

2008: بهترين فدراسيون - بهترين تيم ملي فوتسال- بهترين بازيکن فوتسال( وحيد شمسايي)

فوتبال و فوتسال ايران در مجموع طي 15 دوره گذشته بهترين هاي سال، 21 جايزه را به خود اختصاص داده است و تاکنون فقط در بخش بهترين مربي و بهترين تيم باشگاهي جايزه اي نبرده است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید