نمایش پست تنها
قدیمی 11-23-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید با شكست فوتبال ايران مقابل اردن، شانس عقيلي كم شد

جام جم آنلاين: با شکست دور از انتظار تيم فوتبال ايران مقابل اردن شانس هادي عقيلي ملي پوش تيم سپاهان نيز براي کسب بهترين بازيکن سال 2009 آسيا نيز کاهش يافت.

با وجود اينکه تا پيش از ديدار شب گذشته تيم ملي فوتبال ايران مقابل اردن "هادي عقيلي" مدافع تيم ملي فوتبال کشورمان بالاتر از "کنگو ناکامورا" از تيم گامبا اوزاکا ژاپن و "سيد محمد عدنان" از بحرين و عضو باشگاه الخور قطر شانس بالايي براي کسب عنوان برترين بازيکن آسيا داشت ، شکست باورنکردني ايران مقابل اردن امتياز اين بازيکن را نسبت به رقيب ژاپني خود کاهش داد.

با اين شرايط به نظر مي رسد ناکاموراي ژاپني انتخاب اول کميته فني Afc براي گزينش بهترين بازيکن سال 2009 آسيا باشد. با اين شرايط عقيلي امشب وارد مالزي خواهد شد تا فردا در مراسم انتخاب بهترين هاي آسيا حضور داشته باشد.

ازسوي ديگر فدراسيون فوتبال ايران که نامزد کسب عنوان بهترين فدراسيون سال آسياست نيز رقابت نزديکي با فدراسيون فوتبال ژاپن براي کسب عنوان بهترين فدراسيون سال آسيا دارد. البته با توجه به کسب اين عنوان درسال 2008 از سوي ايران به احتمال زياد کشورمان براي دومين سال پياپي براي اين عنوان انتخاب نخواهد شد.

هرچند فعاليت‌هاي ايران در بخش آسيا ويژن، موفقيت تيم فوتبال نوجوانان درقهرماني آسيا و درخشش در جام جهاني نيجريه و تيم ملي فوتسال شرايط مناسبي را براي احراز دوباره اين عنوان باعث شده است.

مراسم انتخاب بهترين هاي سال 2009 فوتبال آسيا ساعت 19 فردا سه شنبه به وقت مالزي (15:30 به وقت تهران) در محل هتل شانگريلا شهر کوالالامپور مالزي برگزارخواهد شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید