نمایش پست تنها
قدیمی 11-23-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید مربی تیم ملی؛ از خشایار مستوفی تا ...

خبرگزاری پارس فوتبال

جلال طالبی راست می گوید:"وقتی مردم در نظرسنجی برنامه نود نشان دادند تیم ملی فعلی را با همین تغییرات نداشته، دوست دارند و رای مثبت به این نوع بازی تیم ملی می دهند، چطور می توان تیم ملی و روند کنونی فوتبال را نقد کنیم؟"
متاسفانه آنچه که در فوتبال ما چشم ها را خیره کرده، اصطلاحات و بکارگیری واژه گانی است که البته هیچ سودی به حال ما نداشته و ندارد.
افشین قطبی نمی خواهد بپذیرد که دستیارانش در حد نیمکت تیم ملی ایران نیستند که اگر بودند....

فقط یک مقایسه کنید نیمکت ایران فعلی را با آنهایی که در سالیان گذشته در آن حضور داشتند... آیا بواقع دانش و فهم فوتبالی بیوتر از برانکویی که دستیار بلاژویچ بیشتر است؟ کاری به افشین قطبی ندارم اما اعتقاد دارم که وزن فنی تیم ملی پایین است این دقیقا همان چیزی است که آقای به اصطلاح امپراطور نمی خواهد بپذیرد.
افشین قطبی اعتقاد دارد که بهترین های ایران را به تیم ملی دعوت کرده است. اگر این گفته او را بپذیریم(که البته با چندین و چند دلیل قابل پذیرش نیست)، این سوال مطرح است که چرا این بهترین ها اینگونه بازی می کنند و نتیجه می گیرند؟

هدفمان هم از برگزاری دیدار تدارکاتی مشخص نیست. دو بازی تدارکاتی برگزار کردیم و گویی که رفع تکلیف کرده ایم تا بگوییم ما هم بازی تدارکاتی برگزار می کنیم اما باید بپذیریم تیم افشین قطبی هیچ برنامه ای برای رسیدن به هدف ندارد.
سانتر از جناحین به این امید که کسی حضور داشته باشد و سری به توپ بخورد یا توپی به سری، کارساز نیست و لازم است تا قطبی نگرش خود را نسبت به سیستم اتخاذ شده و مهمتر از آن نوع استفاده از بازیکنان تیم ملی عوض کند. بدون هیچ تعصبی باید گفت که در همان بازی رفت در تهران هم نتیجه عادلانه باید مساوی می بود اما باید بپذیرفت که باخت ما برابر اردن نتیجه نبود شجاعی و نکونام نبود.پتانسیل فوتبال ما قابل قیاس با اردنی ها نیست که بخواهیم با این دلایل سرپوش بر نقاط ضعف خود بگذاریم.

در بازی یکشنبه شب در اردن اگر تیم ملی بازی پایاپای با اردنی ها انجام می داد و می باخت می شد گفت بدشانسی عامل باخت ما بوده اما با این نوع بازی و تداوم آن باید به افشین قطبی یادآور شویم که قهرمانی در جام ملتها دست یافتنی نیست که هیچ، به نیمه نهایی هم نخواهیم رفت.
مشکل دیگر تیم ملی این است که در برخی پستها به زور صاحب یک بازیکن است اما در پست های دیگر دارای سه بازیکن و جالب آنکه از برخی بازیکنان در تیم ملی پست هایی بکار گرفته می شود که در باشگاه هایشان در منطقه ای دیگر.

وقتی شما یک بازیکن را به دلیل مصدومیت چندین ماه در اختیار نداشته اید، بطوری که او بدلیل مصدومیت حتی قادر به تمرین کردن نیز نبوده و از شرایط مسابقه به دور و به یکباره وارد تیم ملی می کنید و در ترکیب فیکس از او استفاده می کنید، چه انتظاری دارید؟
مخلص کلام: به شخصه اعتقاد دارم نیمکت تیم ملی برای افشین همان قدر زود بود که برای علی دایی اما ...
قطبی باید بداند که مصاحبه های عامه پسند، روزی جذابیت خود را از دست خواهد داد مانند زمان میروسلاو.
شاید بد نباشد دوستان معتمد آقای امپراطور در برخی رسانه ها که ارتباط نزدیکی نیز با وی دارند به او یادآوری کنند که بعد از عدم صعود تیم ملی به جام جهانی آن هم با آن بازی های جالبش، اوج احترام تماشاگران به بلاژویچ که چون قطبی حرفهای جالبی می زد این بود:

" مربی تیم ملی خشایار مستوفی"
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید