نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض باشگاه سپاهان از همه ایرانیان و هواداران فوتبال آسیا سپاسگزاری کرد

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در اطلاعیه ای از همه ایرانیان و هواداران فوتبال آسیا که در نظر سنجی سایتAFC ، هادی عقیلی را به عنوان بازیکن برتر سال آسیا انتخاب نمودند سپاسگزاری کرد.

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با صدور بیانیه‌ای از تمام هواداران فوتبال ایران که تلاش کردند زمینه انتخاب هادی عقیلی را از طریق شرکت در نظرسنجی بهترین بازیکن آسیا را فراهم کنند تشکر کرد.

در متن بیانیه باشگاه فولاد مبارکه سپاهان خطاب به مردم ایران آمده است:" از همه هواداران باشگاه فولاد مبارکه سپاهان ، ایرانیان عزیز و فوتبال دوستان قاره بزرگ آسیا که صمیمانه با هادی همراه و همصدا شدند و به عنوان هواداران و عاشقان همیشگی فوتبال ، عقیلی را به عنوان ستاره برتر آسیا انتخاب نمودند قدردانی و سپاسگزاری می‌کنیم و مسروریم که این مدافع تیم ملی و باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با وجود روزهای تلخی که بر فوتبال ملی‌مان گذشت و می گذرد که قطعا این ناکامی‌ها شانس وی را برای احراز عنوان مرد سال کاهش می‌داد بازهم توانست در میان 4 بازیکن برتر اسیا کاندیدای عنوان بهترین در قاره باشد.

همچنین محمدرضا ساکت مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و هادی عقیلی در نامه‌ای مشترک با سپاس از ای اف سی و هواداران فوتبال ایران و آسیا در سراسر دنیا به سبب نگاه ویژه‌ای که به نماینده فوتبال ایران ابراز داشتند، انتخاب یاسوهیتو اندو بازیکن گامبا اوزاکا ژاپن را به عنوان مرد سال آسیا و فدراسیون و تیم ملی فوتبال کره جنوبی را به عنوان فدراسیون برتر و همچنین سایر کسانی که در این فستیوال بزرگ حائز عنوان بهترین شدند را تبریک گفتند."
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید