11-25-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران
سکه جايزه داوران برتر
از سوي کميته داوران فدراسيون فوتبال محسن ترکي، سعيد مظفري زاده و مسعود مرادي به عنوان بهترين داوران نيم فصل اول نهمين دوره ليگ برتر انتخاب شدند و قرار است در جلسه توجيهي اين کميته به هر يک از آنها يک سکه بهار آزادي اهدا شود !
مسعود عنايت در خصوص چگونگي انتخاب اين داوران به عنوان نفرات برگزيده نيم فصل اول گفت: با بررسي عملکرد داوران در 144 مسابقه نيم فصل اول ليگ برتر و معدل امتيازي که ناظران داوري به آنها داده اند، در مجموع محسن ترکي و سعيد مظفري زاده با امتيازي برابر به صورت مشترک عنوان بهترين داور نيم فصل اول را از آن خود کردند و مسعود مرادي با اختلافي اندک نسبت به آنها عنوان دوم را به خود اختصاص داد.
مسابقات فوتبال مقدماتي زير 19 سال آسيا ؛ ايران - لبنان در افتتاحيه
در حالي رقابت هاي مقدماتي قهرماني زير 19 سال آسيا به ميزباني تهران برگزار مي شود که مسؤولان برگزار کننده مسابقات برنامه کامل مسابقات را به شرح زير اعلام کردند:
17 آذر ايران گلبنان-ساعت 14
پاکستان-ترکمنستان-ساعت 30 : 16
19 آذر -ترکمنستان-ازبکستان-ساعت 14
پاکستان-لبنان-ساعت 30 : 16
21 آذر ازبکستان-پاکستان-ساعت 14
ايران-ترکمنستان-ساعت 30 : 16
23 آذر -ايران-پاکستان-ساعت 14
لبنان-ازبکستان-ساعت 30 : 16
25 آذر -ترکمنستان-لبنان-ساعت 14
ايران-ازبکستان-ساعت 30 : 16
آرفي - تراکتورسازي ،هرگز
سرپرست تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز، انتشار خبري مبني بر انتقال اشپتيم آرفي بازيکن تيم پرسپوليس به اين تيم را رد کرد و گفت: هر گونه خبر در خصوص اين انتقال کذب محض است. حسن آذرنيا صريح کرد: متاسفانه طي روز هاي اخير هر رسانه و روزنامه اي بازيکنان مختلفي را به تيم تراکتور انتقال مي دهد که تمامي اين اخبار شايعه اي بيش نيست و تاکنون هيچ بازيکني به جمع نفرات تيم ما اضافه نشده است. وي اضافه کرد: از آنجايي که سهميه چهار بازيکن خارجي و هفت بازيکن ليگ برتري تيم تراکتورسازي پر شده است در حال حاضر طبق قوانين سازمان ليگ ما هيچ بازيکني را در اين موارد نمي توانيم جذب کنيم و تنها راه انتقال بازيکن از ليگ برتر به تراکتور معاوضه است که در اين زمينه نيز تاکنون اقدامي صورت نگرفته است.
آذرنيا، درباره مذاکره تيم تراکتور با سپاهان جهت انتقال بهمن طهماسبي نيز گفت: در اين خصوص پيشتر صحبت هايي با مسوولان باشگاه اصفهاني داشتيم اما به علت راضي نبودن خود بازيکن اين انتقال نيز به انجام نرسيد و در حال حاضر بحث معاوضه اولروم با طهماسبي تمام شده است. وي ادامه داد: تنها بازيکني که اخيرا " به تيم تراکتور پيوسته است " امير اميني فر " بازيکن فصل گذشته داماش لرستان است که پيش از نيم فصل با تراکتورسازي قرارداد منعقد کرده است.
کاظمي: بعد از بازي با مس همه چيز را خواهم گفت
فرهاد کاظمي گفت: فعلا سکوت مي کنم و قصد انجام مصاحبه ندارم. کاظمي افزود: بعد از بازي با مس کرمان در يک کنفرانس مطبوعاتي همه چيز را خواهم گفت.
تصادف شديد پژمان نوري
بازيکن سابق تيم فوتبال پرسپوليس در جاده رشت - انزلي تصادف کرد و به شدت مصدوم شد. پژمان نوري که پس برگشت از اردن بعد از بازي تيم ملي در مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا از تهران راهي انزلي بود تا به جمع بازيکنان ملوان اضافه شود در جاده رشت - انزلي با خودروي 206 خود با يک کاميون تصادف کرد و به شدت از ناحيه کمر مصدوم شد. خودروي اين بازيکن نيز خسارت ميليوني ديد. اين بازيکن هم اکنون تحت مداواي پزشکان باشگاه ملوان قرار دارد.
پژمان نوري پس از تصادف اظهار داشت: با روحيه خسته مجبور شدم با وسيله نقليه راهي شمال شوم که متاسفانه اتفاق ناخوشايندي برايم افتاد.
هافبک ملوان افزود: با سرعت 110 کيلومتر در حال رفتن به سمت انزلي بودم که به دليل لغزنده بودن زمين پس از اينکه ترمز گرفتم خودم را زير کاميون ديدم. فقط بايد بگويم خدا من و خانواده ام را دوست داشت و به من رحم کرد که الان سالم هستم.
نوري ادامه داد: پس از اين اتفاق شوکه شده بودم. البته خدا مي داند باخت مقابل اردن نيز تمرکز من را به هم ريخته بود. سريعا راهي بيمارستان شدم و خدا را شکر پس از درماني کوتاه بعدازظهر امروز به خانه آمدم.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|