نمایش پست تنها
  #2  
قدیمی 11-25-2009
behnam5555 آواتار ها
behnam5555 behnam5555 آنلاین نیست.
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی

 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: مهاباد
نوشته ها: 19,499
سپاسها: : 3,172

3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
behnam5555 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض


بدرخان جهانی شد


موسسه چاپ و نشر بدرخان که موسسه‌ای هنري و مطبوعاتی است در 22 /10 /2000م در شهر سليمانيه ايجاد و پایه‌گذاری شد. هدف از ايجاد موسسه فرهنگي بدرخان آگاه نمودن جامعه كردي و نشر و پخش اخبار آزاد در كردستان، تلاش براي معرفي بيشتر فرهنگ و هنر كردي، تحليل وضعيت سياسي اجتماعي كردستان و كشورهاي منطقه، حركتى روشنفكرانه در حوزه گفتمان ادبى _ فرهنگى جامعه كردى، ايجاد ارتباط ميان جامعه كردى و جامعه روشنفكران و نشر اسناد تاريخي به صورت كاملا علمي است .

بدرخان از زمان تاسیس تا حال توانسته است همایش ها و فستیوال‌های بين‌الملي را در جهت نشر و پخش فرهنگ و هنر کردی در کشورهای زیر برگزار نمایید :

فستيوال اول : سليمانيه 21-22 / 4 / 2004م .
فستيوال دوم : دهوك 21-22-23 / 4 / 2005م .
فستيوال سوم : هه ولير 21-22-23 / 4 / 2006م .
فستيوال چهارم : برلين 22-23 / 4 / 2007م .
فستيوال پنجم : قاهيره 21-22 / 4 / 2008م .

برگزاری سه كنفرانس و سمينار علمی، هنري و انتشار هفته‌نامه‌ی کردی بدرخان در كردستان عراق، برپایی و برگزاري سه نمايشگاه در سوريه، دو کنفرانس هنری در اردن، برگزاری سه كنفرانس در تركيه، برگزاری سه كنفرانس و انتشار هفته‌نامه‌ی کردی بدرخان در آلمان، برگزاری كنفرانسي در سويد با همكاري موسسه SVD، انتشار هفته‌نامه‌ی کردی بدرخان در لبنان در دو نوبت، برگزاری یک كنفرانس در فرانسه، برگزاری یک كنفرانس در انگلیس با موضوع كرد در سده بيست و يك، انتشار هفته‌نامه‌ی کردی بدرخان در ايران در دو نوبت.

همچنین موسسه بدرخان با انتشار چندين مرحله چاپ هفته‌نامه بدرخان در کردستان عراق و كشورهاي دیگر توانسته به مرحله پیشرفت علمی در روزنامه‌نگاری کردی در دیگر کشورها دست پیدا کند.

در زمينه چاپ و انتشار، حدود 150 كتاب در زمينه هاي تاريخي، كودكان، رمان، فولكلور، افسانه، يادداشت، خاطرات،نام های كردي و شعر و ... روانه بازار شده است. همه كتاب و مجلات جمهوري كردستان در مهاباد در دو مرحله 1200 صفحه اي در لبنان در زير چاپ است .

هفته‌نامه‌ي بدرخان، هفته‌نامه ايست آزاد كه به صورت دو هفته‌نامه در هـه‌ولير چاپ و انتشار مي يابد. در اوايل به صورت ماهنامه چاپ مي شد و از شماره 91 به بعد به صورت دو هفته‌نامه چاپ مي شود و تا حالا 107 شماره از آن چاپ شده است و در 8 و 22 هر ماه منتشر مي شود. شماره صفر در 22/10/ 2000 در سليمانيه در چاپخانه دلير چاپ شده است. در 24 صفحه با سايز 64 در 44 سانتيمتر و به صورت تمام رنگي در چاپخانه نوا در هه ولير انتشار مي يابد.

اعضاي هفته‌نامه‌ي بدرخان :

صاحب امتياز و مدير مسئول : حميد ابوبكر بدرخان
سردبير : عدالرحمان معروف

هئات تحریریه : حسن ياسين، نازم دلبند، قاسم محمد،
هيمن جميل، هه وراز محمد، محمد فتاح، مسعود ابراهيم

مشاوران علمي :

مشاور تاريخي : دكتر عبدالله علياويي
مشاور زبان شناسي : دكتر وريا عمر امين
مشاور فكري : دكتر هيمداد حسين
مشاور فرهنگي : خالد جوتيار
مسئول كامپيوتر : ايوب يوسف ابوبكر


*(آمار و ارقام استفاده شده در اين مقاله از سايت هفته‌نامه بدرخان استخراج شده است.)
http://www.bedirxan.net
__________________
شاره که م , به ندی دلم , ئه ی باغی مه ن
ره وره وه ی ساوایه تیم , سابلاغی مه ن

دل به هیوات لیده دا , لانکی دلی
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی

خالید حسامی( هیدی )
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید