نمایش پست تنها
قدیمی 11-25-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید به بهانه خطای هند "آنری" در بازی فرانسه و ایرلند: بیایید تقلب کنیم!

تقلب آنری در بازی با ایرلند با تمام زشتی‌هایش نشان داد هنوز هم کسانی هستند که به برخی ارزش‌های اخلاقی معتقدند و به فریبکاری در ورزش به ویژه در فوتبال اعتراض می‌کنند.

شبکه ایران _ "آنری از تو ممنونیم چون فریبکاری تو در بازی با ایرلند با تمام زشتی‌هایش نشان داد هنوز هم کسانی_ چه علاقمند و چه بی‌علاقه به آن _ هستند که به برخی ارزش‌ها مثل درستکاری و نجات معتقدند و به تقلب و فریبکاری اعتراض می‌کنند.
فراموش نکنیم در دنیای امروز برای خطای شرم‌آور کاپیتان فرانسه که منجر به گل صعود این کشور به جام جهانی شد نمونه‌های مشابه زیادی است، از کلاهبرداری در وال‌استریت گرفته تا فریبکاری و دروغگویی در دولت (آمریکا)، که اگر بزرگتر از فریبکاری آنری در شب سرد پاریس نباشد، کوچک‌تر از آن نیست. تقلب، آن هم در شهری که به ارزش‌های اخلاقی خیلی بها می‌دهد و زشتی‌ها و ضعف‌ها را قرنطینه می‌کند.
فریب و حیله، در همه جای ورزش هست. دیگر روح جوانمردی مرده. شاید قبل از تصمیم‌گیری باید یک نگاهی به اطراف‌مان بیندازیم. دیگر کمتر کسی است که در ورزشی که همه از جوانمردی سخن می‌گویند، تقلب نکند و دروغ نگوید، پس بیایید ما هم متقلب باشیم. تقلب در دادن مالیات یکی از آن نمونه‌های بزرگ و تقلب در بازی یا به قول معروف «جر زدن» نمونه کوچک‌اش است.
اما نه... شاید این ادعا به درد ایرلندی‌ها نخورد اما خب تنها حسن ماجرای «دست‌گال» (سرزمینی در عهد باستان از استان‌های امپراطوری رم) روزنه امیدی در پایبند ماندن عده زیادی از مردم دنیا به ارزش‌های اخلاقی ایجاد و دنیا را به اینکه هنوز کسانی هستند که به هر قیمت و به هر نحو ممکن (حتی نادرست) افتخار و پیروزی را نخواهند، امیدوار کرد. لازم نیست راه دوری بروید تا این مسأله برایتان ثابت شود چون کشور خود آنری می‌تواند نمونه خوبی باشد. صعود فرانسه به جام جهانی، هواداران این کشور را بیشتر سرافکنده کرد تا خوشحال.

درست همان شبی که فرانسه ایرلند را برد، الجزایر هم مصر را شکست داد و به جام جهانی صعود کرد تا هزاران هوادارش در فرانسه به خیابان‌های پاریس بیایند و به جشن و پایکوبی بپردازند اما در آن شب کسی ندید که فرانسوی‌ها جشن صعود برپا کنند.
نظرسنجی‌هایی که بعد از بازی از مردم فرانسه به عمل آمد نشان داد که اکثر آنها دل خوشی از نحوه صعود کشور خود ندارند و به تکرار افتخاری که «خروس‌ها» در جام جهانی 98 رقم زدند اعتقاد ندارند؛ اگر هم دارند احتمال آن را بسیار کم می‌دانند.

جالب این جا است که نیمی از مردم حاضر در این نظرسنجی معتقد بودند بازی با ایرلند باید تکرار شود. به عبارت دیگر آنها ریسک نرسیدن فرانسه به جام جهانی به شیوه صعود فعلی‌اش را ترجیح می‌دادند. آخرین نتیجه‌ای که این نظرسنجی داشت این بود که موافقت با تکنولوژی تشخیص خطا با استفاده از تجهیزات تلویزیونی، حداقل در فرانسه، طرفداران زیادی دارد.
تیری آنری با استفاده از دستش برای ارسال پاس گل و شادمانی پس از گل _ که انگار هیچ خطایی در به وجود آمدن آن صورت نگرفته _ مقابل کشوری ایستاد که از دیرباز برای رعایت عدالت ارزش‌ها و اصول اخلاقی الگو بوده است.

همین موضوع بود که سبب شد "بیسنته لیزارازو"، از هم تیمی‌اش انتقاد کند و در یک مصاحبه با یکی از شبکه‌های رادیویی فرانسه بگوید: "تیری تو داری تاوان این حقیقت را می‌دهی که فرانسه همیشه الگویی برای اخلاق‌گرایی بوده است. کاری که تو کردی مثل پرتاب یک بومرنگ بود، ما به لطف خطای هند تو به جام جهانی رفتیم. به لطف خطایی که جزء فوتبال نیست و تقلب است. برای همین است که ما حالا باید تاوان بدهیم و در این بین سهم تو از همه بیشتر است."
اما فقط این آنری نیست که تاوان می‌دهد. شکی نیست که این روزها تیترهای زیادی برای حمله به او چاپ شده‌اند. تیترهایی که او را نماد تحقیر و مایه تمسخر توصیف کردند و لطمه‌ای جبران ناپذیر به شهرت، اعتبار و کارنامه درخشان‌اش وارد کردند. فیفا بازی مجدد را به استناد به این قانونش که رای داور حرف آخر است، قبول نکرد.
فدراسیون فوتبال فرانسه هم از این فرصت استفاده کرد و گفت حاضر نیست کاسه داغ‌تر از آش شود. عذرخواهی اعتراف آنری به اینکه حاضر است یک بازی مجدد میان فرانسه و ایرلند برگزار شود هم تاثیری نداشت چون این او نبود که تصمیم می‌گرفت.
انگار همه چیز دست به دست هم داده تا آنری به این زودی‌ها از شر کاری که کرده خلاص نشود. اما حالا که باشگاهش موفق شد با شکست اینتر به صعود به دور حذفی لیگ قهرمانان امیدوارتر شود و شنبه هم باید میزبان رئال باشد، آنری فرصت خوبی برای فراموش و جبران کردن این فاجعه بزرگ دارد. به خصوص اینکه هنوز بعضی از هم‌تیمی‌های فعلی و سابقش هستند که از او دفاع کنند.

آنری به لیزارازو هم این طور جواب داد: «بازیکنان، مربیان و مردم زیادی با من تماس گرفتند که بگویند از تو حمایت می‌کنیم و این ماجرا خیلی بزرگ‌تر از واقعیت‌اش جلوه داده شده است من ذهنم را به چیزهای دیگر معطوف کردم اما انگار هواداران دست بردار نیستند.»

منبع: AP
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید