11-30-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
وقتی بادامکی نامبروان می شود
بازوبند کاپیتانی نماد یک باشگاه است و از ارزش و ارج و قرب بالایی برخوردار است و این بازوبند به هر کسی داده نمی شود.
سایت گل- در بعضی باشگاهها بعضی از شماره ها هم مانند بازوبند کاپیتانی از قداست برخوردارند و به هر بازیکنی داده نمی شوند. در پرسپولیس شماره 7 که متعلق به علی پروین بوده چنین حالتی را دارد. در این تیم بازیکنی وجود دارد که هر دوی این ها را داشته یعنی هم پیراهن شماره 7 را در برهه ای تصاحب کرده و هم بازوبند کاپیتانی را بر بازو بسته. احتمالا در ذهنتان به دنبال یک بازیکن بزرگ می گردید اما راه دوری نروید که بازیکن مورد نظر حسین بادامکی است!
پس از اخراج شیث در بازی مقابل سپاهان این بازیکن بازوبند را به بازوبست تا در چنین بازی حساسی سردسته سرخها باشد. این که حسین بادامکی با تکیه بر کدام توانایی و عملکردی چنین افتخاراتی را بدست آورده بر ما هم پوشیده است. یکبار دیگر بازی پرسپولیس مقابل سپاهان را نگاه کنید. جالب است. کاپیتان پرسپولیس حتی از یک استپ توپ ساده یا دادن پاس درست هم عاجز بود و برای گرفتن توپ حریف هم راهی به جز خطا کردن نداشت. در تیمی که شیث رضایی کاپیتانش است و بعد از اخراج آن را پرت می کند و پرافتخارترین بازیکنش حسین بادامکی است نمی شود بدنبال اقتدار گشت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|