12-01-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
غلامپور: شکست سپاهان با رحمتي مزه ديگري دارد
بهزادغلامپور، مربي دروازه بانهاي تيم فوتبال استقلال معتقد است شرايط آبي پوشان خوب است و اين تيم مي تواند سپاهان را شکست دهد.
* گفته مي شود در رختکن استقلال بعد از بازي با پيکان با مرفاوي درگيري لفظي داشتيد، صحت دارد؟
** نه، چه کسي گفته است؟ من بين 2 نيمه مي خواستم ايشان را آرام کنم، البته مرفاوي هم رفته بود تا بازيکنان را آرام کند. به نظر شما من کار بدي کردم؟!
* مرفاوي به اعضاي کادر فني اولتيماتوم داده تا ديگر کسي لب خط نيايد؟
** اين هم از آن حرفهاست! خود من که تا به حال کنار زمين نمي آمدم. اينها کار حاشيه سازان است که مي خواهند به استقلال لطمه بزنند.
* وضعيت مصدوميت محمدي چگونه است؟
** مشکل خاصي نيست. او با ساير نفرات تمرين مي کند.
* اين روزها شايعه مصدوميت مهدي رحمتي به گوش مي رسد. شما در جريان آسيب ديدگي او هستيد؟
** ما در جريان نيستيم. به نوبه خود دوست داريم رحمتي در بازي حضور داشته باشد. او دروازه بان اول تيم ملي مي باشد و با حضور او ديدار جذابتر مي شود. شکست سپاهان با رحمتي مزه ديگري دارد.
ميثاق و چسب روي شکم!
ميثاق معمارزاده که پس از دريافت کارت زرد از داور بازي پيراهنش را عوض کرد با چسبي روي شکمش درون دروازه ايستاد. دليل اين چسب زدن چه بوده است؟
با توجه به اينکه ميثاق معمارزاده از پيراهن فصل گذشته اش استفاده کرده بود و روي آن پيراهن آرم اسپانسر فصل گذشته وجود داشت اين دروازه بان مجبور شد از چسب استفاده کند تا نام اسپانسر مشخص نشود.
طبق قوانين فيفا اگر معمارزاده با پيراهن اسپانسر فصل گذشته درون دروازه قرار مي گرفت اسپانسر حال حاضر اين تيم مي توانست از او شکايت کرده و اين بازيکن جريمه مي شد.
اولتيماتوم مديرروستا به مهاجمان
صابر ميرقرباني و هادي اصغري، دو مهاجم پاس همدان هستند که به دليل پاس ندادن از دست هم دلخور هستند.
هادي اصغري معتقد است ميرقرباني در هيچ شرايطي حاضر به پاس دادن نيست و ترجيح مي دهد همه توپها را خودش به سمت دروازه شليک کند.
به همين دليل او هم تصميم گرفت به ميرقرباني پاس ندهد و اين موضوع مشکلاتي را در خط حمله پاس ايجاد کرده است.
در بازي پاس مقابل تراکتورسازي در چند صحنه موقعيتهايي به وجود آمد که اين دو مهاجم مي توانستند به هم پاس بدهند، اما از اين کار خودداري کردند و به بازيکنان ديگري پاس دادند.
اولتيماتوم مدير روستا باعث شده اين دو مهاجم در تمرينات همکاري بيشتري را با يکديگر انجام دهند، اما همچنان با هم صحبت نمي کنند.
پايان محروميت مولايي
با اعلام رأي کميسيون بدوي دوپينگ فدراسيون فوتبال، بازيکن تيم سپاهان اصفهان مي تواند به طور رسمي فعاليت خود را پس از طي کردن 2 سال محروميت آغاز کند.
پس از درخواست علي مولايي، بازيکن وقت تيم مس کرمان مبني بر اصلاح تاريخ شروع محروميت،کميسيون بدوي پس از بررسي با استناد به بند يک ماده 53 آيين نامه کنترل دوپينگ فيفا، تاريخ شروع محروميت 2 ساله وي از تاريخ سوم دي ماه سال 86 به تاريخ 10 آذر سال 86 تغيير يافته و با اين اوصاف بر اساس تاريخ جديد، زمان پايان محروميت بازيکن نامبرده 10 آذر سال 88 است.
تلفن همراه قطبي
تلفن همراه افشين قطبي همچنان قطع است. اين قطعي در حدود 3 هفته پيش اتفاق افتاده و هنوز کسي پيگير اين مسأله نيست. البته حسن اين مسأله اين است که قطبي کوچکترين مزاحمي ندارد و در نهايت سکوت به تمرکز روي موضوع تيم ملي مشغول است.
آبي هاي اهواز بدون ميداوودي در مشهد
تيم فوتبال استقلال اهواز پس از برد مقابل استيل آذين؛ در هفته هجدهم در غياب دو بازيکن تيمش به مصاف تيم ابومسلم مي رود.ميلاد ميداوودي و حسين ماهيني دو تن از بهترين بازيکنان استقلال اهواز به دليل محروميت در ديدار حساس با ابومسلم در آغاز نيم فصل تيمشان را همراهي نخواهند کرد.
احضار مسؤولان استقلال به کميته انضباطي
به دليل تخلفات تماشاگران و اعضاي کادر فني تيم فوتبال استقلال تهران کميته انضباطي اعضاي کادرفني اين تيم را احضار کرد.به گزارش ايسنا، با توجه به بروز تخلفات تماشاگران و تعدادي از کادرفني تيم استقلال در ديدار با تيم پيکان قزوين، عبدالصمد مرفاوي سرمربي تيم، مجيد پورسيف، رئيس کانون هواداران، غلامحسين مظلومي سرپرست تيم و بهزاد غلامپور مربي دروازه بانهاي استقلال براي اداي توضيحاتي بايد سه شنبه 17 آذر درکميته انضباطي حاضر باشند.
بازيکن جديد پيام: استخاره کردم و به مشهد آمدم
بازيکن جديد پيام خراسان رضوي گفت: استخاره کردم و به مشهد آمدم.
مرتضي هاشمي زاده اظهار داشت: علاوه بر تيم پيام دو پيشنهاد ديگر هم داشتم، اما استخاره کردم و به مشهد آمدم و در حال حاضر با قراردادي دو ساله در خدمت تيم پيام هستم.وي افزود: پيش از اين سه سال در سپاهان، دو سال در استقلال، يک سال در استيل آذين و در سه بازي به صورت قرضي براي پاس اراک، حضور داشتم.
هاشمي زاده در خصوص ميزان شناخت خود از پيام عنوان کرد: از زماني که داريوش يزداني، محمد خرمگاه و احمد مؤمن زاده در پيام توپ مي زدند، اين تيم را مي شناختم و در گذشته با پيراهن عقاب مقابل اين تيم بازي کردم و مي دانم پيام تيمي خوب و مردمي است که تماشاچيان خونگرمي دارد.
رضايي: بخواهند به تيم ملي برمي گردم
مدافع تيم فوتبال الاهلي قطر با بيان اينکه از نظر بدني و فني در شرايط مطلوبي قرار دارد، گفت: اگر مربيان تيم ملي بخواهند، مي توانم بارديگر در خدمت تيم ملي باشم.
رحمان رضايي با بيان اينکه انتظار دارد کادر فني تيم ملي با حضور در قطر بازيهاي وي را تماشا کنند تا آمادگي اش را در زمين مسابقه و به صورت عملي به آنها ثابت کند، در مورد وضعيت کنوني تيم ملي اظهار داشت: من تصور مي کنم قطبي توان لازم را براي هدايت بهتر تيم ملي دارد، اما مشکل تيم ملي، نداشتن ليدر و رهبر در پستهاي مختلف است که بتواند در شرايط مختلف به موفقيت تيم کمک کند.
امروز و درديداري معوقه برگزار مي شود ؛ پيام فارس مقابل پيام خراسان
در حالي که باشگاه پيام در هفته هاي اول ليگ دسته اول با حکم فدراسيون در تعليق به سرمي برد، اجازه بازي در سه بازي هفته هاي اول تا سوم را به دست نياورد تا انجام اين سه ديدار به تاريخ ديگري موکول شود.
امروز و بنا بر اعلام فدراسيون فوتبال ديدار معوقه هفته اول پيام خراسان و پيام مخابرات فارس در مشهد برگزار خواهد شد.
در اين ديدار که از ساعت 14 و در ورزشگاه تختي مشهد انجام خواهد شد، سبزپوشان مشهدي اين فرصت را دارند تا با پيروزي احتمالي 10 امتيازي شده و خود را تا رتبه پنجم جدول رده بندي بالا بکشند.
کمالوند: جاسم بايد اخلاقش را درست کند
سرمربي تراکتورسازي از دست جاسم کرار و غيبت او به بهانه مصدوميت در اردوي کيش و بازگشت دير هنگامش به تبريز عصباني است.
فراز کمالوند در اين مورد مي گويد: بحث مربيگري و معلمي بحث جاذبه است نه بحث دافعه. درست است که من از دست جاسم خيلي عصباني بودم، اما اين بازيکن مشکلاتي دارد که من به عنوان مربي تيم بايد به او در حل مشکلاتش کمک کنم و بعضي وقتها تنبيه نتيجه اي نمي دهد.
البته باشگاه هنوز در مورد اين بازيکن تصميمي نگرفته است، اما با توجه به اينکه بقيه بازيکنان عراقي ليگ هم با اين مشکل مواجه بودند و دير به تيمهايشان ملحق شدند، شرايط جاسم را درک خواهيم کرد.
بازيکنان 1530 دقيقه اي
با پايان نيم فصل اول ليگ برتر نهم، فقط 8 بازيکن موفق به حضور در تمام دقايق بازيهاي ليگ برتر شدند.
اين بازيکنان در تمام 1530 دقيقه اين فصل بازي کرده اند:ميرهاني هاشمي و مصطفي صبري(سپاسي) ابراهيم کريمي (راه آهن) شاهين خيري(سپاهان) محمد صلصالي(ذوب آهن) پژمان منتظري(استقلال) مهدي محمدي(استيل آذين) پيروز قرباني(مس).
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|