12-02-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پيام، پيام را برد!
تيم پيام خراسان رضوي در ديدار معوقه هفته اول رقابت هاي ليگ دسته اول کشور، برابر پيام مخابرات فارس پيروز شد. در اين ديدار که در مشهد برگزار شد، حميد مروي در دقيقه 44 از روي نقطه پنالتي تک گل بازي را به سود سبزپوشان به ثمر رساند. علي حنطه سرمربي پيام خراسان در پايان بازي حاضر به گفتگو نشد اما جعفر فتاحي سرمربي مخابرات فارس پس از شکست تيمش مقابل پيام گفت: شکست در اين بازي حق ما نبود و مي توانستيم پيروز شويم.
کرانچار: کاشاني هيچ اولتيماتومي به من نداده است
سرمربي پرسپوليس گفت: حبيب کاشاني به من اولتيماتوم نداده است.زلاتکو کرانچار در حاشيه تمرين پرسپوليس درباره ديدار با حبيب کاشاني عنوان کرد: پس از هر بازي با کاشاني جلسه اي برگزار مي کنيم و مسائل فني را مورد ارزيابي قرار مي دهيم.کاشاني هيچ اولتيماتومي به من نداده است و فقط در خصوص نکات تاکتيکي و فني بازي صحبت کرديم.کرانچار در خصوص اخراج وسلي برزيليا تأکيد کرد: وسلي غيبت طولاني داشت و طبق قرارداد، اين بازيکن به علت عدم اطلاع رساني قراردادش با باشگاه فسخ شد. بازيکن بايد به تعهدات خود پايبند باشد و در صورت بروز مشکل هم بايد با باشگاه در ارتباط باشد. من حق را به باشگاه مي دهم و از تصميم آنها پيروي خواهم کرد.
کاشاني: سعيدلو به دنبال وارد کردن خون تازه به ورزش ايران است
مشاور عالي رئيس سازمان تربيت بدني گفت: علي سعيدلو به دنبال وارد کردن خون تازه به ورزش ايران است.حبيب کاشاني اظهار داشت: تغيير و تحولات در مديريت ورزش کشور فرصت مغتنمي براي پيشرفت و حرکت رو به جلوست. تا آنجا که مي دانم علي سعيدلو بنا به استفاده از افراد با تجربه و دانشگاهي در بدنه ورزش، تأکيد به دانش محوري در سازمان تربيت بدني دارد.
درگيري لفظي مرفاوي با حيراني
در ابتداي تمرين ديروز استقلال، صمد مرفاوي با مدير روابط عمومي باشگاه درگيري لفظي پيدا کرد.ظاهراً اين درگيري به خاطر ناراحتي مرفاوي از حيراني بوده و سرمربي استقلال از مدير روابط عمومي اين باشگاه به خاطر عذرخواهي از عکاسان ورزشي ناراحت شده است.
باقري غايب تمرين پرسپوليس
تمرين صبح ديروز پرسپوليس ساعت 11/30 در زمين شرکت واحد با حضور بازيکنان اصلي و هوار ملا محمد بازيکن غايب چند هفته اخير برگزار شد. بازيکنان ابتدا زير نظر مولايي، تمرين بدنسازي انجام دادند، پس از آن تمرينات کششي و نرمشي برگزار کردند و در آخر نيز عبور از مانع و کار با توپ را در دستور تمرين خود قرار دادند.شيث رضايي در رختکن بود و پس از دقايقي براي انجام تمرين اختصاصي وارد زمين شد و تمرين خود را به صورت انفرادي انجام داد.
کريم باقري تنها غايب تمرين پرسپوليس بود که به دليل مصدوميت نتوانست در کنار ساير سرخپوشان تمرين کند.هوار محمد پيش از تمرين با کرانچار و خوردبين صحبت خصوصي داشت و پس از آن نيز يک ساعت تمرين کرد و سپس به رختکن رفت.
پشت پرده تغيير داور بازي ابومسلم- مس
در هفته هفدهم ليگ برتر قرار بود قضاوت ديدار تيمهاي ابومسلم و مس کرمان به نويد مظفري داده شود، اما در آخرين ساعات محمود رفيعي جانشين او شد.
مسعود عنايت در مصاحبه اي دليل اين مسأله را آمادگي بيشتر رفيعي عنوان کرده بود، اما دليل اين تغيير درگيري نويد مظفري و عنايت بوده است.
به نوشته سايت گل، اين طور که شنيده مي شود، مظفري بعد از اينکه از بازي اش مطلع مي شود، اعتراض کرده و به عنايت مي گويد که بازيهاي پخش مستقيم را به سوگلي هايش مي دهد. همين مسأله باعث دلخوري عنايت مي شود و بازي ابومسلم و مس هم به محمود رفيعي مي رسد.
فتح ا...زاده: جاي واعظ بودم مرفاوي را سرمربي نمي کردم
علي فتح ا...زاده مديرعامل سابق آبي پوشان تهراني هم به صف منتقدان مرفاوي پيوسته و مي گويد: من صادقانه حرف مي زنم. اگر جاي واعظ آشتياني بودم او را سرمربي نمي کردم. البته تأکيد مي کنم که مرفاوي به هيچ عنوان مربي ضعيفي نيست ولي همه مي دانند که براي نشستن روي نيمکت استقلال بايد فاکتورهاي زيادي را در نظر گرفت.
سعيد خاني: خواستيم، توانستيم!
تيم فوتبال ابومسلم پس از قريب به نيم فصل ناکامي، سرانجام طعم برد در ليگ 88 را چشيد تا خط تيره تعداد برد خود را از جدول رده بندي پاک کند و طلسم ناکامي هايش را بشکند.
کاپيتان ابومسلمي ها در خصوص اين برد خانگي توضيح مي دهد: شايد به لحاظ رواني و اينکه بازيهاي زيادي را بدون سه امتياز بيرون آمده بوديم فشار زيادي در بازي با مس به ما وارد شد، اما بازيکنان ما در نهايت خواستند ببريم و ديديد که سرانجام هم توانستيم ببريم.
سعيد خاني از حضور فرهاد کاظمي بر روي سکوها به عنوان يک مهره سنگين براي ابومسلم نام برده و ادامه مي دهد : آقاي کاظمي پيش از شروع بازي آنچه که لازم بود را براي بازيکنان تشريح کرده بو، ضمن اينکه تيم هم پس از اردوي ترکيه به لحاظ روحي متحول شده و توانست با تمام قدرت به جنگ مس برود.
خاني تأکيد کرد: اين هفته ابومسلم بازي آساني برابر استقلال اهواز نخواهد داشت.
وي افزود: همه بچه ها مي دانند که نبايد اين بازي را آسان گرفت. اهوازيها براي گرفتن امتياز به مشهد مي آيند، زيرا خود آنها نيز در حاشيه چندان امني در جدول به سر نمي برند. با سه امتيازي که از اين بازي مي گيريم به دنبال جدا شدن از قعر خواهيم بود تا رفته رفته خود را به ميانه هاي جدول نزديک کنيم.
رحمتي به استقلال مي رسد
عماد رضا و مهدي رحمتي بازيکنان کليدي تيم فوتبال سپاهان با رفع مصدوميت مي توانند اين تيم را در ديدار حساس هفته هجدهم برابر استقلال تهران همراهي کنند.
برهاني نژاد: محمدي تجربه هدايت مس را دارد
مديرعامل باشگاه مس کرمان با دفاع از انتخاب محمدي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال اين باشگاه گفت: اين مربي تجربه لازم را براي هدايت مس دارد و نگراني در اين زمينه وجود نخواهد داشت.
عبدالرضا برهاني نژاد در مورد جدايي پرويز مظلومي هم خاطرنشان کرد: از شکست مس مقابل استيل آذين به مظلومي مهلت داده شد تا وضعيت تيم بهبود يابد، اما پس از شکست مقابل تيم ته جدولي ابومسلم در نهايت هيأت مديره باشگاه تصميم گرفت مربي را تعويض کند.
عملکرد آماري شجاعي و نکونام
ايراني هاي اوساسونا به جز صحنه گل در بازي مقابل ساراگوسا که با ارسال شجاعي و ضربه سر استادانه نکونام به ثمر رسيد در کل جريان بازي هم عملکرد بسيار خوبي را ارائه دادند.
نکونام در 94 دقيقه حضورش در زمين افزون بر گلي که به ثمر رساند، 25 پاس براي همبازيانش ارسال کرد و 4 ضربه هم به سمت دروازه ساراگوسا زد که يکي از آنها به گل تبديل شد.
شجاعي هم در 85 دقيقه حضورش در زمين علاوه بر پاس گل، 44 پاس به همبازيانش داد و در صدرجدول ارسال کننده هاي موفق پاس اوساسونا در اين بازي قرار گرفت.
مسعود شجاعي و جواد نکونام در پايان بازي از مجله کيکر نمره فوق العاده 2 را دريافت کردند و مشترکاً به عنوان بهترين بازيکنان اوساسونا معرفي شدند.
گلزني مبعلي
هفته هفتم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاههاي امارات با برگزاري دو ديدار پيگيري شد که طي آن تيمهاي النصر و الجزيره برابر حريفان خود به برتري رسيدند. عجمان همچنان روي نوار ناکامي گام برمي دارد.
اين تيم هفته هفتم ليگ برتر امارات را نيز با شکست پشت سرگذاشت تا اوضاع تيم جواد کاظميان بحراني تر از پيش شود.
اين تيم که دوشنبه شب در ورزشگاه راشد بن سعيد ميزبان النصر بود و از جواد کاظميان نيز در ترکيب خود بهره مي برد با 3 گل تن به شکست داد تا همچنان تيم بدون امتياز ليگ برتر امارات باشد.
براي النصر در اين بازي هادف سيف احمد ( 67 )، ايمان مبعلي ( 80 - پنالتي) و علي بوصابون ( 3 + 90 ) گلزني کردند و زمينه ساز صعود اين تيم 9 امتيازي به رده ششم جدول شدند.
اين ششمين گل ايمان مبعلي در فصل جاري ليگ برتر امارات است. در حال حاضر خوزه ساند، مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال العين با 10 گل صدرنشين جدول گلزنان ليگ برتر امارات است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|