نمایش پست تنها
قدیمی 12-02-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Exclamation خوزه مورینیو به جای الکس فرگوسن در من یونایتد

خوزه مورینیو به جای الکس فرگوسن در من یونایتد

خبرهای رسیده از انگلستان مبنی بر این است که ممکن است خوزه مورینیو به جای سر الکس فرگوسن سکان شیاطین سرخ را به دست بگیرد.

سایت گل - دیلی میل گزارش می‌دهد که این سرمربی پرتغالی زمانی که فرگوسن بازنشستگی خود را اعلام کند، دوباره به انگلستان و لیگ برتر باز خواهد گشت و منچستر را هدایت خواهد کرد.
مورینیو در منچستر به عنوان اسکاتلندی 67 ساله معروف شده است. فرگوسن گفته بود مادامی که «سلامت‌اش اجازه دهد» در من یونایتد خواهد ماند، اما دیلی میل گزارش داده که ممکن است او تا چند فصل دیگر استعفا دهد. فرگوسن از سال 1986 هدایت منچستر را بر عهده دارد، 12 بار همراه این تیم قهرمان لیگ برتر انگلستان شده است و پنج بار کاپ فیفا را بالا برده و دو بار هم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده است.
مورینیو که پیش از این سرمربی چلسی بود، در نخستین حضور خود در چلسی بین سال‌های 2004 تا 2007 سبب شد این تیم برای نخستین بار بعد از 50 سال تیم اول لیگ شود. از سایر موفقیت‌های بزرگ مورینو می‌توان به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا همراه تیم پورتو و قهرمانی لیگ برتر ایتالیا همراه اینتر اشاره کنیم. سرمربی نراتزوری‌ها رابطه‌ی عجیب و پر چالشی با رسانه‌های ایتالیایی دارد و به تازگی نیز گفته بود که احساس می‌کند ایتالیایی‌ها قدرش را نمی‌دانند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید