نمایش پست تنها
قدیمی 12-03-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

هفته هشتم ليگ دسته اول
ليگ دسته اول باشگاههاي کشور پس از يک هفته وقفه از امروز دوباره از سر گرفته مي شود.
جذاب ترين ديدار روز نخست از هفته هشتم ليگ دسته اول بين تيمهاي مدعي برق شيراز و داماش گيلان در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار خواهد شد. اين دو تيم که از مدعيان جدي صعود به ليگ برتر هستند، در جدالي تعيين کننده براي ايستادن در صدر جدول گروه «ب» با يکديگر روبه رو خواهند شد.
در يکي ديگر از ديدارهاي تعيين کننده اين گروه، نفت تهران در خانه خود از نساجي قائمشهر پذيرايي خواهد کرد. اين دو تيم نيز همچون داماش و برق مدعي صعود به ليگ برتر هستند.
اين رقابتها طي روزهاي جمعه و يکشنبه آينده با برگزاري هفت ديدار از گروه «الف» پيگيري مي شود.
در اين گروه بازي حساس آن چناني برگزار نمي شود، اما مي توان از رويارويي پيام با ايران جوان بوشهر، شهرداري تبريز با مس رفسنجان، داماش لرستان با اتکاي گلستان و صنعت نفت آبادان با شهرک صنعتي کاوه تهران به عنوان ديدارهاي جالب توجه هفته ياد کرد.
برنامه کامل بازيها:
گروه «ب»
پنجشنبه - 88/9/12
* صنعت مهرکام پارس تهران - آلومينيوم هرمزگان
* نفت تهران - نساجي قائمشهر
* فولادنوين اهواز - کوثر لرستان
* برق شيراز - داماش گيلان
* شيرين فراز کرمانشاه - پتروشيمي تبريز
* گسترش فولاد تبريز - مس سرچشمه کرمان
* شن سا اراک - گل گهر سيرجان
گروه «الف»
جمعه - 88/9/13
* شاهين اهواز - تربيت يزد
* داماش لرستان - اتکا گلستان
* شهرداري بندرعباس - سپاهان نوين
يکشنبه - 88/9/15
* شهرداري تبريز - مس رفسنجان
* صنعت نفت آبادان - شهرک صنعتي کاوه تهران
* ايران جوان بوشهر - پيام مشهد
* شموشک نوشهر - پيام مخابرات فارس

ميداوودي در اهواز ماندني شد
با توجه به مطرح شدن سه پشنهاد خارجي براي ميلاد ميداوودي، روز گذشته در باشگاه استقلال اهواز جلسه اي با حضور اين بازيکن و مديرعامل برگزار شد.
حميد رمضاني مدير تيم استقلال درباره اين جلسه گفت: ظاهراً اين بازيکن پيشنهادي از يک تيم هلندي داشته و به صورت مستقيم با وي صحبت شده است. با اين حال در اين جلسه تصميم گيري شد ميداوودي تا پايان فصل در استقلال اهواز بماند.

رکورد روپايي زدن
مهدي حب درويش، روپايي زن مشهور کشورمان با مساعدت فدراسيون فوتبال براي ثبت رکوردش در کتاب گينس به دبي رفته است.
حب درويش که با توپ فوتبال، تنيس، ميني تنيس و پينگ پنگ روپايي مي زند، پيش از اين سفر گفت:«من عاشق روپايي زدن وعاشق هنرنمايي با توپم. مي خواهم براي کسب افتخار براي ايران نام خود را در کتاب رکوردها گينس به ثبت برسانم. مقدمات کار فراهم شده و به زوديدي اگر خدا بخواهد اين اتفاق مي افتد.»
حب درويش درباره يکي از آرزوهايش پس از ثبت رکورد گينس گفت:«مي خواهم به دور دنيا سفر کنم و اين سفر به اين صورت است که همراه با پرچم صلح و دوستي در پايتخت هر کشور 20 کيلومتر روپايي خواهم زد. اميدوارم با توکل بر خدا و دعاي خير مردم بتوانم نام ايران را برقله هاي افتخار بنشانم.»

کارت بازي نيکبخت صادر شد
سازمان ليگ کارت بازي نيکبخت را صادر کرد تا وي بتواند براي استيل آذين در ديدار برابر پاس همدان به ميدان برود.
شيث محروم شد
شيث رضايي که در غياب کريم باقري، کاپيتان پرسپوليس است، به خاطر عدم رعايت حرمت بازوبند کاپيتاني، از سوي کميته انضباطي اين باشگاه به 3 جلسه نيمکت نشيني و پرداخت 5 ميليون تومان جريمه نقدي، محکوم شد. اين تصميم به خاطر پرتاب کردن بازوبند کاپيتاني پرسپوليس بر روي زمين توسط وي که در بازي مقابل سپاهان اصفهان رخ داد، اتخاذ شده است.

مبعلي بهترين گلزن ايراني ليگ امارات
ايمان مبعلي در بازي مقابل عجمان يک گل ديگر به ثمر رساند و شمار گلهاي خود براي النصر را در اين فصل به عدد 6 رساند.
مبعلي با اين تعداد گل پس از پايان هفته هفتم در رده سوم بهترين گلزنان ليگ امارات قرار گرفته است. همچنين در بين بازيکنان ايراني حاضر در ليگ امارات نيز مبعلي بهترين گلزن بوده است.
ايمان مبعلي که پنجمين فصل حضورش در ليگ امارات را سپري مي کند، 20 گل براي الشباب و 7 گل براي الوصل به ثمر رسانده و با اين 6 گل تاکنون 33 گل در ليگ امارات به ثمر رسانده است.
مبعلي در فصل 08 - 2007 براي الشباب 9 گل زد که بيشترين گل وي در يک فصل بوده است و به نظر مي رسد در اين فصل رکورد خود را بشکند.

مهاجم برزيلي در صبا
«اينديگو» نام مهاجم برزيلي جديد صباي قم است که سابقه بازي کردن در سري A را داشته و قراردادش را چند روز پيش با اين تيم ليگ برتري ايران به امضا رسانده است.
صباي قم در حالي اقدام به جذب مهاجم کرده که از مهاجمان خوبي مثل عباس محمدرضايي و فريدون فضلي برخوردار است و جالب اينکه مسؤولان تيم از اعلام عقد قرارداد با اين بازيکن خودداري کرده اند.

الاهلي با رحمان رضايي پيروز شد
هفته نهم مسابقات فوتبال ليگ ستارگان قطر با برگزاري دو بازي به پايان رسيد که طي آن تيم الاهلي با يک گل از سد القطر گذشت و العربي نيز با نتيجه 7 برصفر الشمال را در هم شکست.
الاهلي که از وجود رحمان رضايي در ترکيب خود بهره مي برد، در ورزشگاه جاسم بن حمد ميزبان تيم قطر بود و موفق شد اين تيم را با گل دقيقه 54 مشعل عبدا... از پيش رو بردارد.
اين پيروزي الاهلي را 10 امتيازي کرد و به رده هفتم جدول فرستاد.

گردش مالي ليگ برتر بيش از 200 ميليارد تومان است
عضو هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال ايران گفت: طبق برآوردهاي صورت گرفته، گردش مالي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور بيش از 200 ميليارد تومان است.
ناصر شفق افزود: به طور ميانگين 18 تيم حاضر در ليگ برتر باشگاههاي کشور هر سال بين يک هزار و 500 ميليارد ريال تا دو هزار و 500 ميليارد ريال هزينه مي کنند که اين ارقام بسيار قابل توجه است.
وي اضافه کرد: با توجه به هزينه اين ارقام هنگفت در ليگ برتر، سطح کيفي رقابتها با اين ارقام همخواني ندارد و بي گمان مي توان با همين هزينه ها سطح فني رقابتها را بالا برد.

نکونام: بيشتر از پنج گل براي اوساسونا مي زنم
گل به رئال ساراگوسا دومين گل 3 امتيازي جواد نکونام در اين فصل براي اوساسونا بود. او توانست دوازدهمين گل خود در لاليگا را جشن بگيرد.
نکونام در مورد گلزني اش مي گويد: سالهاست اين گونه گل مي زنم و مي دانم که کجا بايستم تا به راحتي دروازه حريف را باز کنم. تاکنون وقتي توپ ارسال مي شود به مشکل برنخورده ام و دقيقاً جايي قرار مي گيرم که به راحتي بتوانم به توپ ضربه بزنم. مدتها بود که در لاليگا گل نزده بودم و زمانش رسيده بود تا باز هم گلزني کنم.
در بازي با والنسيا اگر مسعود توپ را گل نمي کرد مي توانستم گل بزنم، اما آن گل قسمت مسعود بود و خوشحالم که توانستم باز هم براي اوساسونا مفيد باشم و گلي را براي اين تيم بزنم. در فوتبال برايم چيزي لذت بخش تر از گل زدن نيست و در اين فصل هم تعداد گلهايم را از عدد پنج بالاتر مي برم.

آشوبي: برابر پرسپوليس تيم دست و پا بسته اي نيستيم
هافبک مس کرمان گفت: برابر پرسپوليس حريف دست و پا بسته اي نخواهيم بود.
فرزاد آشوبي اظهار داشت: بازي سختي خارج از خانه داريم و هر دو تيم نيم فصل دوم را با شکست آغاز کرده اند. مس در جدول وضعيت خيلي خوبي ندارد و اميدوارم بتوانيم در اين مسابقه موفق شويم.

کسر قرارداد کرار جاسم
جلسه کميته انضباطي باشگاه تراکتورسازي برگزار و مقرر گرديد 15 درصد از قرارداد سال دوم کرار جاسم مهاجم عراقي اين تيم به دليل غيب غير موجه کسر گردد.کرار جاسم 10 آبان به بهانه رفع مصدوميت خود ايران را ترک کرد و پس از 29 روز غيبت و بي خبري به تبريز بازگشت.

ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
جمعه 88/9/13 پرسپوليس - مس کرمان ساعت 15
شنبه 88/9/14 سپاهان - استقلال تهران ساعت 15
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید