12-07-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران
مرفاوي: استعفا نمي دهم
سرمربي استقلال پس از قبول شکست برابر سپاهان شعارهاي هواداران استقلال عليه خود را سازمان دهي شده دانست.
صمد مرفاوي پس از پايان اين ديدار با سخت توصيف کردن مسابقه گفت: همه چيز در حال خوب پيش رفتن بود که اشتباه مسلم مدافع ما سبب شد حريف به گل نخست خود دست يابد و با از دست دادن موقعيتهاي مسلم گلزني نيمه نخست را با دريافت يک گل به پايان رسانديم. در نيمه دوم شاهد مسابقه پاياپايي بوديم. ضمن اينکه به پنالتي گرفته شده به نفع تيم سپاهان نيز مشکوک ام.
مرفاوي با تاکيد بر اين که استعفا نمي دهم، افزود: تماشاگراني که عليه من شعار مي دادند و خواستار برکناري کادر فني بودند از فرد خاصي خط گرفته بودند. من عوامل آنها را مي شناسم و در موقع مناسب آنها را رسوا خواهم کرد.
وي گفت: معتقدم بازيکنان با تمام توان بازي کردند و هنوز شانس قهرماني را از دست نداده ايم. تلاش مي کنيم از شرايط بحراني کنوني خارج شويم.
قلعه نويي: تيمم را کارشناسي بسته ام
سرمربي سپاهان پس از غلبه بر استقلال تهران گفت: شناخت کاملي از تفکرات کادر فني و عملکرد تاکتيکي بازيکنان استقلال داشتيم. امير قلعه نويي پس از بازي با بيان اين که با آرامش بازي کرديم و نبض بازي در اختيار ما بود گفت: از اينکه توانستيم هر سه امتياز اين ديدار حساس را به دست آوريم، خوشحالم. وي اضافه کرد: وقتي با اين تيم قرار داد بستم، دو هفته با ده کارشناس برتر فوتبال بازيکنان مورد نظر را انتخاب کرديم که با داشتن ميانگين قدي يک متر و 81 سانتي متر به استانداردهاي اروپايي نيز دست يافته ايم. در هر پست حداقل دو بازيکن با کيفيت در اختيار داريم که اين مهم به دليل مطالعات مناسب پيش از فصل است.
سرانجام وسلي وارد تهران شد
بعد از يک غيبت طولاني مدت و در حالي که باشگاه پرسپوليس، پس از مدت ها بي خبري، براساس مفاد قرارداد وسلي برازيليا، اقدام به فسخ يک طرفه قرارداد با اين بازيکن برزيلي کرد، او صبح شنبه به تهران وارد شد !
وسلي برازيليا که شنبه به تهران آمد، به جاي حضور در باشگاه پرسپوليس و پيگيري وضعيت خود، يک راست به محل تمرينات پرسپوليسي ها رفت و خواستار صحبت کردن با کرانچار شد.
کرانچار او را به ايوکوويچ ارجاع داد و به اين ترتيب وسلي دقايقي را با توميسلاو ايوکوويچ صحبت کرد. ايوکوويچ با ابراز شگفتي از غيبت طولاني مدت وسلي و ابراز ناراحتي از عدم تماس وي با مسؤولان باشگاه، به او اعلام کرد از طريق مسؤولان باشگاه پيگير وضعيت خود باشد. وسلي که در هتل آکادمي فوتبال اقامت داشت، ساعت 12 نيمه شب شنبه محل هتل را ترک کرد!
بادامکي: دوران کابوس واري داشتم
حسين بادامکي گفت: " پس از دوران کابوس واري که در نيم فصل اول گذاراندم، خوشحالم که در بازي با مس توانستم رضايت هواداران خوب پرسپوليس و نيز کادر فني را بدست بياورم. " هافبک پرسپوليس با اشاره به بستتن بازوبند کاپيتاني در بازي با مس، گفت: " بازوبند کاپيتاني در اين بازي حق عليرضا حقيقي بود و بسيار سپاسگزارم که او براي بالا بردن روحيه من بازوبند کاپيتاني را به بازوي من بست.
دلايل محروميت پيوس اعلام شد
دبير کميته منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال دلايل محروميت فرشاد پيوس از مربيگري در ليگ برتر را اعلام کرد.
عليرضا عليپور در گفت وگو با فارس درباره خاطرنشان کرد: پيوس جزو مربيان منشوري نيست چون به لحاظ اخلاقي مشکلي نداشته، اما صحبتهايي درباره نحوه جذب بازيکنان و مسايل مالي اين مربي مطرح شده است. يک سال است که پرونده اين مربي را بررسي مي کنيم و طبق آخرين تصميمات پيوس نمي تواند در ليگ برتر فعاليت کند تا اينکه به پرونده اين مربي نيز رسيدگي شود. بنابراين تا نتيجه نهايي اعلام نشود وي از حضور در ليگ برتر محروم است.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا اين خبر صحت دارد که فراز کمالوند، سرمربي تراکتورسازي نيز جزء منشوريها بود اما مديرعامل اين باشگاه مانع محروميت وي شده عنوان کرد: ناصر شفق هيچ وساطتي براي رهايي کمالوند از منشور نداشته، چرا که وي جزء مربيان منشوري نيست.
عليپور در پاسخ به اين سؤال که برخي مربيان منشوري اعلام کردند آنها محروم نيستند چون هيچ نامه اي کتبي به دستشان نرسيده گفت: نمي توانيم به آنها نامه بدهيم و محروميت شان را اعلام کنيم اما مدارک کافي داريم.
پيوس: برايم پاپوش درست کرده اند
بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: با مطرح کردن بحث محروميتم برايم پاپوش درست کرده اند.
فرشاد پيوس تصريح کرد: بازي کردن با آبروي افراد درست نيست و نمي دانم چگونه بحث محروميت من اعلام شده است.
وي با بيان اينکه عليپور و عزيز محمدي اعلام کرده اند او محروم نيست، تأکيد کرد: در تماس تلفني که با آنها داشتم به من گفتند مشکلي ندارم، با اين حال به فدراسيون فوتبال خواهم رفت تا با کفاشيان، تاج و عليپور در اين باره صحبت مي کنم.
وي افزود: من آبرويم را از سر راه نياورده ام که به راحتي از دست دهم. در دوران بازيگري و مربيگري ام هيچ مشکلي نداشتم و همه افراد مرا مي شناسند.
پيوس اظهار داشت: هيچ گاه در دوران مربيگري ام سفارش واسطه ها را براي جذب بازيکن قبول نکرده ام و بايد اعلام شود طبق چه مدرکي مرا محروم کرده اند.
سپاهان با پيروزي برابر استقلال اوج گرفت
تيم فوتبال سپاهان اصفهان هفته هجدهم مسابقات ليگ برتر را با برتري مقابل استقلال تهران پشت سرگذاشت تا علاوه بر گرفتن انتقام شکست دور رفت، جايگاه خود را در صدر جدول رده بندي محکم تر کند. در آخرين ديدار از هفته هجدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي کشور از ساعت 14 روز شنبه تيم هاي سپاهان اصفهان و استقلال تهران در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند که تلاش آنها در پايان به برتري 2 بر صفر شاگردان امير قلعه نويي انجاميد. استقلال بازهم باخت و فاصله اش از صدر جدول به 10 امتياز رسيد. مدافع عنوان قهرماني حالا با 27 امتياز تيم هفتم ليگ برتر است و شانس اندکي براي تکرار اين عنوان دارد.
برتري ياران معدنچي برابر عجمان
تيم فوتبال الاهلي با برتري پرگل مقابل عجمان به رده ششم جدول رده بندي مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي امارات صعود کرد. الاهلي که از چندي ديگر به عنوان يکي از نمايندگان فوتبال آسيا در مسابقات جام باشگاه هاي جهان شرکت خواهد کرد، در ورزشگاه راشد بن سعيد ميهمان تيم عجمان بود و در حاليکه از مهرزاد معدنچي در ترکيب اصلي خود بهره مي برد با 3 گل به برتري رسيد. براي الاهلي در اين بازي جادير باري ( 18 )، علي عباس ( 1 + 90 ) و حسن علي ابراهيم ( 3 + 90 ) گلزني کردند و زمينه ساز صعود اين تيم 11 امتيازي به رده ششم جدول شدند. عجمان نيز که در بازي با الاهلي جواد کاظميان را در ترکيب خود داشت با تحمل اين شکست بدون امتياز همچنان در رده دوازدهم جدول ليگ برتر امارات باقي ماند.
حاج رضايي مشاور فني قلعه نويي شد
بنا به درخواست امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال سپاهان امير حاج رضايي به عنوان مشاور فني اين باشگاه منصوب شد. مرتضي رمضاني، مدير سايت خبري باشگاه سپاهان در اين زمينه گفت: قلعه نويي براي اينکه بتواند در دوره جديد ليگ قهرمانان فوتبال آسيا با قدرت فني بالا سپاهان را برابر حريفان آسيايي به ميدان بفرستند از مسئولان باشگاه خواست حاج رضايي به عنوان مشاور فني انتخاب شود و امروز با اين درخواست وي موافقت شد.
عاقبت شوخي تلخ با ستاره هاي ايراني؛ هکر سايت باشگاه اوساسونا به زندان محکوم شد
«جواد نکونام و مسعود شجاعي به دليل درگيري در کلوپ شبانه از باشگاه اوساسونا اخراج شدند.»
اين خبري بود که دو ماه پيش روي سايت رسمي باشگاه اوساسونا قرار گرفت و شوک بزرگي به رسانه هاي ايران وارد کرد، ولي خيلي زود خبر تکذيب شد.
باشگاه اوساسونا پس از چند ساعت رسما از دو بازيکن ايراني خود عذرخواهي کرد و نکونام و شجاعي از اين هکر به علت خبر دروغ درگيري در کلوپ شبانه شکايت کردند.
اکنون پس از گذشت دو ماه، پليس اسپانيا هکر اين خبر را پيدا کرده است. جوان 22 ساله از شهر لاکرونيا هکر اين خبر بود و دادگاه اين مجرم برگزار شد و حکم قاضي يک سال زنداني براي اين جوان 22 ساله است.
وکيل اين جوان لاکرونيا در تمرين اوساسونا حضور يافت و از دو بازيکن ايراني اين باشگاه خواست از شکايت خود صرف نظر کنند، اما مدير باشگاه با رضايت دادن نکونام و شجاعي مخالفت کرد و خواستار انجام حکم شد. هنوز دادگاه، نيت اين جوان 22 ساله از حمله به دو بازيکن ايراني اعلام نکرده است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|