نمایش پست تنها
قدیمی 12-09-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ارائه طرح خصوصي سازي استقلال
رئيس سازمان تربيت بدني دوشنبه شب براي بررسي مشکلات باشگاه استقلال با مديرعامل و هيأت مديره اين باشگاه ديدار کرد.
در اين ديدار سعيدلو از واعظ آشتياني مديرعامل و اعضاي هيأت مديره خواست تا کميته اقتصادي باشگاه استقلال طرح خصوصي سازي اين باشگاه را ظرف يک هفته تدوين و به سازمان ارائه کند.
سعيدلو با تأکيد بر اينکه باشگاه استقلال بايد داراي امکاناتي در شأن نامش باشد، از مديرعامل اين باشگاه خواست با هماهنگي مديرکل اداره تربيت بدني استان تهران، وضعيت زمين اين باشگاه را پيگيري و هر چه سريعتر به نتيجه برساند.
وي ازمسؤولان باشگاه استقلال خواست تا اردوهاي اين تيم را با توجه به نياز و شرايط، بررسي و تا حد ممکن از امکانات داخلي براي برپايي اردوها استفاده کنند.
سعيدلو از واعظ آشتياني خواست براي بهره وري بهتر با کمک فدراسيون فوتبال، مباحث بليت فروشي و تبليغات دور زمين- ساماندهي تا عاملي براي کمک بيشتر به باشگاه شود.

تراکتورسازي خواهان وسلي
باشگاه تراکتورسازي تبريز براي جذب وسلي برازيليا، مهاجم برزيلي پرسپوليس ابراز تمايل کرد. اينکه در شرايط فعلي انتقال وسلي برازيليا به باشگاه تراکتورسازي تبريز فراهم باشد يا خير، موردي است که سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در خصوص آن تصميم گيري خواهد کرد.

بازگشت کوشکي به ترکيب استقلال
بيژن کوشکي که در جريان ديدار تيمهاي استقلال و ذوب آهن دچار مصدوميت شد حدود 2 ماه است که دور از ميادين بسر مي برد. اين بازيکن از هفته آينده تمرينات انفرادي اش را شروع خواهد کرد و از 2 هفته آينده در تمرينات تيمي شرکت مي کند. با توجه به شرايط استقلال در حال حاضر صمد مرفاوي از دکتر نوروزي خواسته تا اين بازيکن را هر چه سريعتر به شرايط آمادگي برساند.

کريمي: ثابت مي کنم چه کسي باعث فساد در فوتبال ايران شده است
سرمربي داماش در پاسخ به ادعاهاي محمد مايلي کهن گفت: با ارائه زمان، مکان و دقايق ثابت مي کنم که چه کسي باعث آبروريزي فوتبال ايران در بعد داخلي و بين المللي شده است.
فيروز کريمي در گفتگو با ايسنا، درباره حرفهاي محمد مايلي کهن گفت: ثابت مي کنم که چه کسي با چه رابطه و با استفاده از چه مسائل پشت پرده اي در اين سالها تيم داري کرده و با وجود چه بيلان کاري همچنان در حال مربيگري است. با اين حال مي دانم که اگر شکايتي کنم سازمان ليگ براي سي و پنجمين بار تنها به مايلي کهن تذکر خواهد داد.
کريمي افزود: پيرو پرونده اتهام مايلي کهن درباره دوپينگ که البته باعث عذرخواهي مايلي کهن شد و اين پرونده با کمک دوستان در شوراي استيناف باقي مانده، به غير از شکايت در کميته انضباطي در مقام قضايي هم از او شکايت خواهم کرد.

قرباني: مس براساس نيازش بازيکن نگرفته است
مدافع مس کرمان گفت: قرعه سختي به مس افتاد زيرا تيمهاي عربي سرمايه گذاري خوبي براي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا انجام مي دهند.
پيروز قرباني همچنين درباره آخرين وضعيت تيمش، تصريح کرد: بازيکنان اسمي زيادي در اين تيم حضور دارند اما مس در شروع فصل براساس نيازش بازيکن نگرفت. همچنين وقتي با ناکامي مواجه مي شويم همه عوامل از مسؤولان تيم گرفته تا مربيان و بازيکنان مقصر هستند.

عزيزمحمدي: پيوس براي مربيگري مشکلي ندارد
چند روز پيش، عليپور دبير ستاد منشور اخلاقي اعلام کرد فرشاد پيوس حق مربيگري در ليگ برتر را ندارد، ولي عزيزمحمدي رئيس سازمان ليگ، اين موضوع را تکذيب کرد.
عزيزمحمدي در اين مورد به فوتبال ايران مي گويد: «صحبتهاي عليپور به اين شکل نبود که بعضي ها آن را درج کرده اند. او در يک مراسم طور ديگري حرف زده و آنهايي که سؤال مي کردند خودشان اسم مربيان را مطرح کرده اند. پيوس به فدراسيون آمد و با او حرف زديم، اين مربي هيچ مشکلي براي مربيگري در ليگ برتر ندارد.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید