نمایش پست تنها
قدیمی 12-09-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

فال روزانه : چهار شنبه 18 آذر ماه 1388

متولدین فروردین : روزهای خوب و خوشي در پيش داريد ، اواسط هفته به يک ميهماني بزرگ خواهيد رفت، احتمال دارد نقشه ای برای تغيير زندگيتان بکشيد ، پنجشنبه ای دلپذير در راهست .

متولدین اردیبهشت : انتهای هفته ای موفقيت آميز در انتظارتان است ، چند ديدار دلنشين تمام هفته شما را مملو از شادی خواهد کرد . در امضاء قراردادها محتاط باشيد . جمعه آرام و خوبي ، در پيش داريد .
متولدین خرداد : يکي از دوستان نزديک ، شما را ناراحت کرده است ، حق با شماست ، بهتر است فعلا" سراغ او نرويد . مشکل مالي شما آخر هفته حل خواهد شد . شنبه شيريني در راه داريد .

متولدین تیر :اعتماد به نفس و مهرباني شما ، زبانزد همگان است . سعي کنيد به همين نحو زندگيتان را بگذرانيد . چند ديدار دلنشين خواهيد داشت . احتمال دارد به سفری کوتاه برويد .
متولدین مرداد :گاهي لازم است قناعت پيشه کنيد تا دچار دردسر نشويد ، يکي از آشنايان به کمک شما نيازمند است ، به سراغش برويد . چهارشنبه خبر بسيار خوبي خواهيد شنيد .
متولدین شهریور :آنچه را که به حال انجام داده ايد ، ادامه دهيد ، مطمئن باشيد موفق خواهيد شد ، ناراحتي های چند روز گذشته را فراموش کنيد ، جمعه به ديدار دوست بسيار عزيزی خواهيد رفت .
متولدین مهر : بي جهت احساس ميکنيد که تنها هستيد ، اين تنهايي را خودتان انتخاب کرده ايد . با دوستان قديمي رفت و آمد کنيد . سه شنبه به موضوع مهمي پي خواهيد برد .

متولدین آبان :برای رسيدن به هدف عجله نکنيد و اجازه دهيد کارها به آرامي انجام پذيرد . در فکر يک مسافرت دراز مدت هستيد که احتمالا" صورت ميگيرد . سه شنبه دلنشيني در راهست .
متولدین آذر : از روبرو شدن با دشواريها نترسيد ، شخصيت قوی شما موجب ميشود که بر مشکلات پيروز شويد . هفته آينده يک ملاقات فراموش نشدني خواهيد داشت .

متولدیندی : حالا همه مشکلات شما در حال حل شدن است ، بي جهت احساس نگراني و اضطراب ميکنيد ، کمي صبر و تحمل داشته باشيد تا به مقصودتان برسيد . جمعه دلپذيری در انتظارتان است .

متولدین بهمن :زياد افسوس گذشته را ميخوريد و به همين دليل نمي دانيد به چه شکل به انجام برنامه هايتان بپردازيد . خوشبين باشيد و اراده خود را حفظ کنيد تا موفق شويد . يکشنبه شيريني در راه داريد .

متولدین اسفند :درست است که هميشه به خود متکي بوده ايد ولي اين دليل نميشود که از راهنمايي های ديگران فرار کنيد ! برای تشکيل زندگي جديد شتاب به خرج ندهيد . دوشنبه دلنشيني در راهست .

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید