هنرمند برجسته آهنگساز و نوازنده برجسته سنتور پس از گذراندن يك دوره طولاني بيماري درگذشت.
به گزارش سايت خانه موسيقي استاد فرامرز پايور هنرمند برجسته صبح امروز در بيمارستان شهيد با هنر اقدسيه به دليل ايست قلبي و مشكل تنفسي درگذشت.
استاد پايور از شاگردان صبا بود و اثار مكتوب او در دانشگاه ها و هنرستان هاي موسيقي تدريس مي شود. او همچنين گروهي به نام پايور داشت كه نوازندگاني چون هوشنگ ظريف ، محمد اسماعيلي، حسن ناهيد ، رحمت الله بديعي، جليل شهناز، شادروان اصغر بهاري، شادروان حسين تهراني ، محمد موسوي، محمد اسماعيلي ، شهرام ناظري ، محمدرضا شجريان و.... در آن به نوازندگي و خوانندگي مشغول بودند.
شادروان پايور هنرمندي بود كه با ممارست و پيگيري ساز سنتور را از انزوا بيرون كشيد و ان را در گروه هاي موسيقي جاي داد.
خانه موسيقي ضايعه درگذشت اين هنرمند را به خانواده ايشان و جامعه موسيقي كشور و همچنين علاقمندان ايشان تسليت مي گويد.
مراسم تشييع استاد فرامرز پايور روز شنبه بيست و يكم اذر ماه از مقابل تالار وحدت برگزار مي شود.
به گزارش سايت خانه موسيقي پيكر مرحوم فرامرز پايور نوازنده و اهنگساز برجسته موسيقي روز شنبه بيست و يكم اذر ماه ساعت 9 صبح از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان تشييع مي شود.
مدير عامل خانه موسيقي دكتر محمد سرير ضمن تسليت به خانواده ان مرحوم و جامعه موسيقي گفت : هنرمنداني مثل پايور در جامعه موسيقي كم نظيرند و بايد قدر انها را بدانيم پيش از انكه انها را از دست بدهيم. استاد پايور هنرمند تاثيرگذاري بود و توانست سازي مثل سنتور را دوباره احيا كند.
او همچنين ادامه داد: ايشان توانست ميان نسل اول و دوم موسيقي ايران در عصر حاضر پيوندي ايجاد كند و در گروهي كه تشكيل داده بود از هر دو تركيب استفاده كند. همچنين نبايد زحماتي را كه براي سنتور و اموزش ان كشيد فراموش كنيم. هنوز هم قطعات و متدهاي اموزشي ايشان بهترين منبع اموزشي در اين زمينه به شمار مي ايد.
در اين مراسم اعضاي اعضاي خانه موسيقي و علاقمندان به استاد پايور پس از وداع با ايشان او را تا قطعه هنرمندان بهشت زهرا همراهي مي كنند.
__________________
شیشه ای میشکند... یک نفر میپرسد که چرا شیشه شکست
آن یکی میگوید شاید این رفع بلاست !
دل من سخت شکست ... هیچ کس هیچ نگفت .... غصه ام را نشنید !
از خودم میپرسم : ارزش قلب من از شیشه ی یک پنجره هم کمتر بود ؟
ویرایش توسط kiana : 12-09-2009 در ساعت 10:54 PM
|