12-12-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران
ميداوودي: ثابت شد دوپينگي نيستم
مهاجم ملي پوش استقلال اهواز گفت: به همه ثابت شد بازيکن دوپينگي نيستم. ميلاد ميداوودي اظهار داشت: پس از پايان بازي گلم را تقديم هواداران اهوازي کردم. خوشحالم که توانستم 3 امتياز با ارزش را براي تيمم به ارمغان بياورم. وي ادامه داد: به همه ثابت شد من بازيکن دوپينگي نيستم، بلکه اراده، جرأت و مسائل فني من باعث شد تا در پايان يکي از بازي ها از حال بروم تا شائبه دوپينگ به وجود بيايد.
احضار کريمي و کاظمي
به دنبال شکايت سازمان ليگ برتر و کميته مسابقات از فيروز کريمي و همچنين شکايت کريمي و فرهاد کاظمي از تصميمات سازمان ليگ در قالب منشور اخلاقي جلسه اي روز دوشنبه 32 آذر براي فيروز کريمي و روز سه شنبه 42 آذر براي فرهاد کاظمي در کميته انضباطي تشکيل مي شود که اين دو نفر بايد در آن شرکت نمايند.
رمضاني: شايد پرسپوليسي ها عابدزاده را زدند
سرپرست استقلال اهواز گفت: ضرب و شتم احمدرضا عابدزاده توسط هوادارانمان را قويا تکذيب مي کنم. عبدالحميد رمضاني با تکذيب خبر ضرب و شتم احمدرضا عابدزاده توسط هواداران استقلال اهواز گفت: در طول 49 دقيقه کوچکترين اتفاقي نيفتاد.
ضمن اينکه در هر شهر و استاني ممکن است اتفاقي بيفتد اما، اين اتفاق به آن باشگاه ربطي ندارد. ضمن اينکه شايد خود پرسپوليسي ها بودند که اين کار را انجام دادند و قطعا اگر اتفاقي پس از دقيقه 49 افتاده به هواداران استقلال اهواز مربوط نيست.
عابدزاده: به مراجع قانوني شکايت مي کنم
مربي دروازه بانان پرسپوليس گفت: هواداران اهوازي فراموش کرده اند که با دست و پاي مصدوم از دروازه تيم ملي محافظت مي کردم.
احمدرضا عابدزاده در مورد حواشي اتفاق افتاده پس از ديدار استقلال اهواز و پرسپوليس اظهار داشت: مگر براي مردم اهواز کم زحمت کشيده ام که اين گونه پاسخ من را دادند. از اين موضوع شکايت مي کنم و اگر پيگيري نشود به مراجع قانوني شکايت خواهم کرد.
عابدزاده تصريح کرد: پيش از آغاز بازي به خانواده ام فحش مي دادند. اگر سازمان ليگ کاري انجام ندهد، خودم برخورد خواهم کرد. دوست ندارم بستري آماده شود که هواداران پرسپوليس در ورزشگاه به هواداران ساير تيمها بي احترامي کنند، اما اگر فدراسيون با اين توهينها برخوردي نکند، اين موضوعات بزرگتر مي شود و تا جايي خواهد رسيد که شايد جان بازيکنان پرسپوليس در شهرستانها به خطر بيفتد.
حقيقي: مقصر نبودم
دروازه بان پرسپوليس گفت: مطمئن هستم روي صحنه گل استقلال اهواز مقصر نبودم.عليرضا حقيقي اظهار داشت: زماني که به تهران بازگشتيم، فيلم بازي را ديدم. ضربه ميداوودي بسيار خوب بود و هر کاري مي کردم، نمي توانستم توپ را مهار کنم. وجدانم راحت بود و توانستم به راحتي بخوابم و مطمئن بودم روي صحنه گل مقصر نبودم.
بيانيه عکاسان ورزشي عليه مرفاوي
پس از آنکه صمد مرفاوي در تمرين چهارشنبه استقلال فرشاد عباسي، عکاس با سابقه مطبوعات ايران را متهم به اطلاعات دادن به رقبا کرد! جمعيتي با نام کلي عکاسان ورزشي (دوستان آقا فرشاد) بيانيه اي در حمايت از عباسي صادر کرد که البته از نظر لحن زننده و غيرمودبانه است. درقسمتهايي اين بيانيه چنين مي خوانيم :
فوتبال حسابي شلوغ و به هم ريخته، آنقدر شلوغ شده که واژه ها به آساني حراج مي شوند و از تهمت و اتهام هيچ ابايي نيست. در اين شلوغي، اما برخي ها از فرط سرگشتگي و بيهودگي، به سرگيجه افتاده اند و همه چيز و همه کس را وارونه مي بينند و همچون يک غريق مي کوشند به هر تخته پاره اي چنگ بزنند تا بلکه نجات يابند....
خسته نباشي آقا ي سرمربي فقط اي کاش دليل باخت به استقلال اهواز، ذوب آهن، راه آهن و پيکان را هم مي گفتي چون مطمئنيم ما عکاسان ورزشي با عبدالمجيد باقري نيا (سرمربي استقلال اهواز) و ارني برندتس (سرمربي راه آهن) نه تنها رفاقت بلکه سلام و عليک خشک و خالي هم نداريم، پس به آنها چه کسي راپورت داده که خسرو حيدري را مهار کنند؟
ليگ برتر فوتسال ؛ شکست تلخ علم و ادب
هفته شانزدهم مسابقات فوتسال ليگ برتر باشگاه هاي کشور با برگزاري شش ديدار به پايان رسيد که طي آن تيم هاي مدعي فولادماهان اصفهان، شهيد منصوري قرچک و شرکت ملي و حفاري ايران مقابل حريفان خود به برتري رسيدند و سه بازي نيز با نتيجه تساوي به اتمام رسيد.در حساس ترين ديدار تيم فوتسال فولادماهان در سالن پيروزي اصفهان با نتيجه 01 بر4 از سد ميهمان خود لبنيات ارژن فارس گذشت. شهيد منصوري ديگر تيم پيروز بود که موفق شد در ورزشگاه هفتم تير قرچک ميهمان خود فيروز صفه اصفهان را با شکست 5 بر 1 بدرقه کند. در هفته اي که سه بازي با نتيجه تساوي به اتمام رسيد، تيم ملي و حفاري با نتيجه 5 بر2 علم و ادب را از پيش رو برداشت و با 72 امتياز به رده سوم جدول صعود کرد.
تابلوي نتايج:
* فولاد ماهان سپاهان 01 - لبنيات ارژن شيراز 4
* ارم کيش قم يک - شهرآفتاب تهران يک
* گسترش فولاد تبريز 3 - هيات فوتبال کرمان 3
* صدرا شيراز 3 - راه ساري 3
* شرکت ملي حفاري ايران 5 - علم وادب مشهد 2
* شهيد منصوري قرچک 5 - فيروز صفه اصفهان يک
رضايي با رد پارگي رباط صليبي: مصدوميتم به نجات دروازه مي ارزيد
مدافع ايراني تيم فوتبال الاهلي قطر با رد پارگي رباط صليبي پايش گفت: مصدوميتم جدي نيست و تنها يک بازي تيم را در جام ستارگان قطر از دست مي دهم.
رحمان رضايي در مورد نحوه مصدوميتش در ديدار با ام صلال اظهار داشت: در آن صحنه با تکلي که زدم يک موقعيت صد درصد گل را از مهاجم حريف گرفتم. البته اين مصدوميت به نجات دروازه تيم مي ارزيد گرچه در اين برخورد استوک کفش مهاجم حريف به زانويم برخورد کرد و باعث آسيب ديدگي ام شد.
وي در خصوص شکست اين تيم برابر ام صلال تاکيد کرد: در آن ديدار حتي توانستيم از حريف قدرتمندمان پيش بيفتيم اما در دقيقه 78 نتيجه را به ميزبان واگذار کرديم و نتوانستيم امتيازي از اين بازي مهم بدست آوريم.
انصراف ايران از تورنمنت فوتسال آذربايجان
تورنمنت فوتسال آذربايجان قرار بود طي روزهاي پاياني ماه جاري و با حضور تيم هاي ايران، بلژيک، هلند، قزاقستان، روسيه، اوکراين و آذربايجان برگزار شود اما به دنبال انصراف تيم هاي اوکراين و روسيه، تيم ملي کشورمان نيز از حضور در اين پيکارها کناره گيري کرد.با توجه به انصراف تيم ملي فوتسال کشورمان از شرکت در تورنمنت آذربايجان، آغاز دوباره تمرينات اين تيم از روز 62 آذرماه نيز منتفي خواهد شد. بدين ترتيب برنامه آتي ملي پوشان فوتسال ايران سفر به بلژيک و رويارويي با تيم ملي اين کشور در ماه ژانويه خواهد بود.
ضرب و شتم عابدزاده در اهواز
در حالي که در ورزشگاه تختي اهواز از نيم ساعت پيش از شروع بازي، تا دقايقي پس از پايان آن، از سوي برخي هواداران اهوازي صداي فحاشي و توهين هاي رکيک به احمدرضا عابدزاده به گوش مي رسيد، پس از پايان بازي، چند تن از هواداران اهوازي که لباس آبي به تن داشتند، با حمله به مربي دوازه بان هاي پرسپوليس، اقدام به ضرب و شتم وي کردند.پس از حمله اين افراد به عابدزاده، مأموران يگان ويژه ورزشگاه، جمعيت مهاجم را متفرق کردند و مربي دروازه بان هاي پرسپوليس را از محل درگيري بيرون بردند. عابدزاده مسير کوتاهي را که تا اتوبوس باقي مانده بود، لنگ لنگان طي کرد و سوار خودروي پرسپوليسي ها شد.
اين در حالي است که در تمام طول بازي نيز بخشي از ورزشگاه تختي اهواز، احمدرضا عابدزاده را مورد توهين هاي مکرر قرار دادند؛ که اين مسئله، با اعتراض و واکنش شديد محمود خوردبين مواجه شد.
برندتس: چه کسي جواب اشک هاي بازيکنانم را مي دهد؟
سرمربي راه آهن شهرري با انتقاد از داوري ديدار تيمش برابر ملوان گفت: چه کسي جواب اشک هاي بازيکنانم را مي دهد؟ ارني برندتس پس از شکست خانگي تيمش مقابل ملوان اظهار داشت: در اين ديدار داور 2 خطاي پنالتي که به روي پاشايي و ترائوره اتفاق افتاد را نگرفت. بعد از بازي هم به پاشايي مي گويد که شايد در صحنه اي در محوطه جريمه حريف برايت اتفاق افتاد اشتباه کرده باشم.
باقري نيا: با فوتبال ناب خوزستاني پرسپوليس را شکست داديم
سرمربي استقلال اهواز گفت: با ارائه فوتبال ناب خوزستاني پرسپوليس را شکست داديم و اين برتري حق ما بود. عبدالمجيد باقري نيا اظهار داشت: قبل از بازي به بازيکنانم اعلام کردم که اين تيم پرسپوليس نسبت به نيم فصل اول متحول شده است.در دفاع خوب عمل مي کنند و خوب نيز حمله مي کنند. وي با اظهار ناراحتي از شعار برخي تماشاگران عليه استقلال اهواز، تصريح کرد: همانند بازي ابومسلم بر عليه ما شعار مي دادند و بازيکنان ما را به دوپينگ محکوم مي کردند. با توجه به اينکه جواب تست دوپينگ بازيکنان اعلام شده است، آيا کساني که تهمت زده اند، جرأت اين را دارند که عذرخواهي کنند؟ به جلالي مي گويم که آيا جرأت داريد که بياييد عذرخواهي کنيد؟ شما ادعا مي کنيد که همه چيز را مي دانيد اما هيچ چيز را نمي دانيد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|