12-13-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران
اخراج عابديان از استيل آذين
با تصميم مسؤولان باشگاه «رضا عابديان« به دليل غيبتهاي غيرموجه از تيم فوتبال استيل آذين کنار گذاشته شد.
اين باشگاه درنامه اي از فدراسيون فوتبال خواسته تا خسارتهايي که در غياب عابديان به باشگاه استيل آذين ضربه زده است را محسوب و سپس از عابديان دريافت تا به حساب باشگاه استيل آذين ريخته شود!
مرفاوي سه شنبه در کميته انضباطي
درحالي که قرار بود 17 آذر صمد مرفاوي به همراه بهزاد غلامپور، غلامحسين مظلومي و مجيد پورسيف در کميته انضباطي حاضر شود تا در مورد اتفاقاتي که در جريان بازي با پيکان رخ داد توضيحاتي دهند، اين جلسه به درخواست باشگاه استقلال به روز ديگري موکول شد.
در تصميم جديد مرفاوي بايد سه شنبه هفته جاري با احضار شدگان قبلي در کميته انضباطي حضور پيدا کند.
عنايت: يک ماه است سفر نرفته ام
رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال در واکنش به اظهارات مسؤولان باشگاه راه آهن که «عنايت را مديري هميشه در سفر خوانده بودند»، گفت: من يک ماه است هيچ مسافرتي نرفته ام و تمام وقت در فدراسيون هستم. در ضمن مگر در هر بازي که داوري اشتباه مي کند من بايد پاسخگوي تک تک باشگاهها باشم؟!
وي ادامه داد: در بازي استقلال- پيکان توپي از خط زمين گذشت و همان توپ داخل دروازه استقلال رفت. اينکه من به مسؤولان باشگاه استقلال بگويم اين توپ اوت شده و به اشتباه داور اذعان کنم، چه دردي از اين باشگاه دوا مي شود؟ من بايد چه مي کردم که نکردم؟ وقتي مسؤولان باشگاه راه آهن تماس مي گيرند و ادعا مي کنند داور ديدار تيمشان مقابل ملوان اشتباه کرده است، من بايد چه کنم؟ بايد بروم پليس خبر کنم و داور را به زندان بيندازم!
وي همچنين در واکنش به اعتراض مسؤولان باشگاه استقلال نسبت به داوريهاي ليگ برتر گفت: اگر هر 19 بازي گذشته استقلال را بررسي کنيد، به خوبي مشخص است که فقط در يک ديدار آنهم بازي برابر پيکان داور در شکست استقلال تأثيرگذار بوده است. در ديدار مقابل ذوب آهن، راه آهن و استقلال اهواز که استقلال نتيجه را واگذار کرده است، شما يک صحنه هم پيدا نمي کنيد که داوران به ضرر اين تيم سود زده باشند.
وي در خاتمه تصريح کرد: از زماني که حبيب کاشاني به عنوان سرپرست باشگاه پرسپوليس انتخاب شده است، حتي يکبار هم چشم بسته از داوران انتقاد نکرده است. از اين بابت از آقاي کاشاني ممنون هستم و اميدوارم رفتار او در فوتبال ما الگو شود.
کسر 5 درصدي قرارداد پرسپوليسي ها
با نظر حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس و به دليل کسب نتيجه ضعيف در آخرين ديدار پرسپوليس در ليگ برتر برابر استقلال اهواز، 5 درصد از کل قرارداد بازيکنان و کادر فني اين تيم کسر شد.
پاداش 20 ميليون توماني براي استقلالي ها
به رغم آنکه آبي پوشان به دليل باخت در دو هفته گذشته، به باشگاه بدهکار شده اند، علي انصاري عضو هيأت مديره باشگاه استقلال پس از پيروزي بر مقاومت مبلغ 20 ميليون تومان به عنوان پاداش پيروزي بازيکنان اختصاص داد. اين مبلغ طي روزهاي آينده به اعضاي تيم پرداخت خواهد شد.
قطبي: تورنمنت قطر قطعي است
سرمربي تيم ملي پس از پايان نشست کميته فني در گفتگو با خبرنگاران از قطعي بودن حضور تيم ملي در تورنمنت قطر خبر داد.
افشين قطبي در پاسخ به اين پرسش که ياوري گفته، به سرمربي تيم ملي توصيه کرده ايم تعداد بازيکن کمتري به تيم ملي دعوت کند، گفت: در اردوي قبلي در 12 روز 4 بازي داشتيم که دو بازي در فيفا دي بود. نمي دانستم چند تا از لژيونرها مي توانند به ما اضافه شوند ضمن اينکه احتمال مصدوميت هم وجود داشت، به همين دليل 30 بازيکن را دعوت کرديم، اما من هم با نظر ياوري موافقم. بايد بين 23 تا 27 بازيکن دعوت شود.
وي افزود: بعضي بازيکنان به دليل اينکه در فهرست 11 نفره يا 18 نفره قرار نمي گيرند هنگام بازگشت شان به باشگاه دچار مشکل مي شوند. متأسفانه اين تفکر حرفه اي هنوز جا نيفتاده است. با اين حال قبول دارم که بايد روي بازيکنان بيشتر کار کنيم. بازيکنان بايد افتخار کنند که در اردوي تيم ملي هستند.
وي درباره درخواستش مبني بر داشتن هواپيماي اختصاصي براي تيم ملي هم گفت: بهتر است در اين باره از تاج بپرسيد، اما درخواستمان اين بود تا سفرهاي تيم ملي راحت تر شود.
تاج: بحثهاي منشور شأن فدراسيون را پايين آورده است
نايب رئيس فدراسيون فوتبال نشست کميته فني را مثبت ارزيابي کرد.مهدي تاج گفت: جلسه بسيار خوبي بود و مواردي مطرح شد. قطبي هم گزارش کاملي از وضعيت تيم ملي ارائه داد. او انتظاراتي داشت که بعضي از آنها عملياتي و بعضي از آنها ممکن نبود.وي افزود: يکي ديگر از مسائلي که مورد توجه قطبي بود به مسائل داوري مربوط مي شد. او مي گفت چرا براي بازي با اردن از داوران عرب زبان استفاده شود و چرا بايد براي بازي مقابل کره جنوبي و کره شمالي از داوران شرق آسيايي استفاده شود. او معتقد است، فوتبال اين قدر به هم نزديک شده که يک داور مي تواند تصميم سازي کند، چنانکه در بازي با اردن هم بازيکن اردن با دست توپ را وارد دروازه ايران کرد. با توجه به اينکه ما در گذشته هم سر اين مسأله به کنفدراسيون فوتبال آسيا و فيفا شکايت کرده ايم، باز هم اعتراضمان را اعلام خواهيم کرد.نايب رئيس فدراسيون فوتبال درباره حاشيه هايي که اجراي منشور اخلاقي به وجود آورده است، گفت: اعتقادم اين است که با چنين بحثهايي شأن فدراسيون فوتبال پايين آمده است نبايد کاري کنيم که شأن فدراسيون پايين بيايد. متأسفانه هم اکنون مديران سابق فدراسيون فوتبال هم وارد بحث شده اند و در دفاع يا رد برخي مربيان صحبت مي کنند. اين هجمه ها به نفع فوتبال نيست. بداخلاقي است و خود جزو منشور اخلاقي به شمار مي آيد.
صالح نيا: اگر احمدزاده برنگردد خيانت کرده است
بهمن صالح نيا در مورد اظهارات احمدزاده مبني بر بازنگشتن به ملوان، اظهار داشت: تصور مي کنم برخي مشکلاتي را براي تيم ملوان ايجاد مي کنند. اين عده به دليل به خطر افتادن منافعشان اين مشکلات را ايجاد مي کنند.از احمدزاده خواستم صبوري نشان دهد و شنيده ام جلساتي با مسؤولان باشگاه داشته و اميدوارم اين جلسات نتيجه اي داشته باشد.وي ادامه داد: اگر احمدزاده به ملوان بازنگردد، به مردم و تيم شهر خيانت کرده است. ايشان بايد گذشت داشته باشند.صالح نيا در مورد اينکه در صورت پيشنهاد سرمربيگري ملوان اين سمت را مي پذيرد يا نه گفت: من پيش از اين هم به احمدزاده گفته بودم به ملوان برنمي گردم، اما بايد از هيأت مديره باشگاه تشکر کنم که تعامل خوبي برقرار کرد و با استعفاي احمدزاده مخالفت کرد.
عاقبت لگد زني!
به گزارش شبکه ايران، پس از اين که تيم فوتبال نساجي قائمشهر در هفته نهم در ورزشگاه شهيد وطني قائمشهر مقابل تيم فوتبال برق شيراز با نتيجه يک بر صفر شکست خورد، نادر دست نشان سرمربي تيم فوتبال نساجي بشدت از کوره در رفت و در اعتراض به عملکرد بازيکنانش در رختکن تيمش به يکي از صندلي ها لگد زد که به دليل شدت ضربه وي به صندلي استخوان پاي سرمربي نساجي دچار شکستگي شد.
گزارش تمرين آبي پوشان ؛ مرفاوي استقلال را تمرين نداد
نخستين تمرين استقلال پس از برتري برابر مقاومت سپاسي شيراز از ساعت 15 ديروز در زمين چمن ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شد.
بازيکناني که در ديدار برابر مقاومت در ترکيب اصلي جاي داشتند، دراين تمرين ابتدا 25 دقيقه دور زمين دويدند و با انجام حرکات کششي و نرمش به کار خود پايان دادند. بقيه بازيکنان نيز در يک نيمه از زمين به بازي فوتبال تحت فشار پرداختند.
صمد مرفاوي که دچار بيماري سرماخوردگي شده است، از کنار زمين تلاش شاگردانش را به تماشا نشست و تيم زير نظر کرافت و سيامک رحيم پور تمرين کرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|