نمایش پست تنها
قدیمی 12-14-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران

کاشاني تا آخر فصل سرپرست پرسپوليس مي ماند
در شرايطي که گفته مي شود حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در پايان دوره قانوني حکم سرپرستي باشگاه را به مدير عامل جديد تحويل خواهد داد، يک منبع آگاه در سازمان تربيت بدني در گفتگو با سايت گل اعلام کرد که حبيب کاشاني تا پايان اين فصل سرپرستي پرسپوليس را برعهده خواهد داشت. به گفته وي، سرپرستي کاشاني در اسفندماه به پايان مي رسد اما علي سعيدلو اين دوره را براي وي تمديد خواهد کرد و هر اتفاقي در پايان فصل رخ خواهد داد. جايي که فرصت کافي براي انتخاب وجود دارد.

رينالدو مرخصي گرفت
امين نوروزي مسؤول کميته پزشکي استقلال از بهبودي اميد روانخواه و بازگشت کوشکي خبر داد. نوروزي با اشاره به روند رضايتبخش بهبودي روانخواه گفت: تمرينات تعادلي و قدرتي اين بازيکن به پايان رسيده و او هم اکنون دويدن آرام در زمين چمن را آغاز کرده است و اگر شرايط به همين منوال پيش برود روانخواه خواهد توانست از هفته آينده در تمرينات عمومي شرکت کند. نوروزي همچنين در مورد کوشکي نيز گفت: وضعيت بيژن کوشکي هم رضايتبخش است و مدافع استقلال حداکثر تا سه هفته ديگر به تمرينات باز خواهد گشت. خبر ديگر از استقلال اينکه پائولو رينالدو هافبک پرويي استقلال براي تعطيلات سال نو ميلادي يک هفته مرخصي گرفت.

قضاوت فغاني در سريلانکا!
به دعوت کنفدراسيون فوتبال آسيا عليرضا فغاني و مرتضي کريمي در مسابقات چلنج کاپ سريلانکا که از تاريخ 10 تا 23 اسفند ماه برگزار مي شود، حضور خواهند داشت.

رائول: شيراز هميشه خوب است
دومين فصل حضور مارتين رائول در برق شيراز دوباره همراه با پيروزي است. برقي ها پس از برد در قائم شهر بيش از هر بازيکني از اين گلر اروگوئه اي راضي هستند که با واکنش هاي خوب خود پيروزي 1 بر صفر در شمال را حفظ کرد. مارتين رائول در اين باره مي گويد: «اول فصل رفسنجاني ها قصد داشتند مرا در تيم خود حفظ کنند اما من به آنها گفتم که برق تيمي است که مرا به فوتبال ايران معرفي کرده و من به آنها مديونم و به برق آمدم. به نظرم انتخاب درستي کردم و حالا ما با همين شرايط مي توانيم به ليگ برتر بازگرديم.» او از زندگي در شيراز راضي است و مي گويد: «من شيراز را واقعا دوست دارم. اينجا هميشه خوب است.»

امضاي قرارداد حقوقي خصوصي سازي باشگاهها
قرارداد مطالعات حقوقي و فني پيرامون تجاري شدن باشگاههاي ورزشي بين علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال و عزيزمحمدي رئيس سازمان ليگ برتر به نمايندگي از فدراسيون فوتبال و شرکت حقوقي دکترشافع و همکاران نهايي و امضا شد. براساس اين قرارداد کليه مراحل حقوقي و مطالعاتي به منظور خصوصي سازي باشگاههاي فوتبال کشورطي يک پروژه 4 ماهه تدوين خواهد شد.
اين قرارداد در 5 فازاصلي شامل 1 - مطالعات محيط حقوقي باشگاههاي کشور 2 - مستند نمودن وضعيت باشگاههاي کشور 3 - مطالعه روش هاي درآمدزايي (اسپانسرينگ) 4 - مطالعه تطبيقي در مورد ساير کشورها 5 - تهيه لوايح مورد نياز به همراه راهنماي تفسير موارد مربوط به آئين نامه هاي اجرايي تهيه و تنظيم شده است. با تدوين مراحل حقوقي و قانوني خصوصي سازي باشگاهها ، اين طرح ظرف چند ماه آينده در فوتبال کشور اجرايي خواهد شد.

عزيزمحمدي: امکان برگزاري داربي تهران در روز جمعه وجود نداشت
رئيس سازمان ليگ فوتبال گفت: به دليل تغيير در برنامه هفته بيست و دوم امکان برگزاري مسابقه دو تيم استقلال و پرسپوليس در روز جمعه وجود نداشت. عزيزمحمدي در مورد علت برگزاري مسابقه استقلال و پرسپوليس در روز چهارشنبه 14 بهمن گفت: روز جمعه 16 بهمن به دليل اربعين حسيني امکان برگزاري مسابقه وجود نداشت. جمعه بعد از آن هم 22 بهمن و هفته بعد هم مصادف با 28 صفر است. به اين ترتيب اگر در روز چهارشنبه داربي را برگزار نمي کرديم تا سه هفته ديگر امکان انجام اين مسابقه در روز جمعه وجود نداشت.

حقيقي به کميته انضباطي احضار شد
عليرضا حقيقي دروازه بان پرسپوليس از سوي کميته انضباطي احضار شد تا پاسخگوي رفتار خود در جريان بازي با استقلال اهواز باشد. اين دروازه بان بايد روز 29 آذر ساعت 30:15 در کميته انضباطي حاضر باشد. ضمن اينکه دو ليدر پرسپوليس هم به نام هاي شاهاني و اسماعيل بيگي نيز بايد 29 آذر در کميته انضباطي حاضر باشند.

تارتار: برندتس به من زنگ زد و گفت، اخراج شده ام
ارني برندتس، سرمربي هلندي تيم فوتبال راه آهن پس از کسب نتايج ضعيف سرانجام روز گذشته از کار برکنار شد و اعضاي هيأت مديره در نهايت به اين نتيجه رسيدند که مهدي تارتار را به عنوان سرمربي جديد انتخاب کنند.
تارتار در اين باره مي گويد: «بايد از اعتماد هيأت مديره و همچنين مديرعامل باشگاه تشکر کنم که مرا به عنوان سرمربي انتخاب کردند. اميدوارم بتوانم کارنامه مثبتي در راه آهن داشته باشم.»
تارتار در مورد اخراج ارني برندتس ادامه مي دهد: «من از اين اتفاق اطلاعي نداشتم تا اينکه برندتس با من تماس گرفت و گفت، اخراج شده ام. او گفت که نمي داند چه کسي مربي راه آهن خواهد شد و اين جمله را هم به زبان آورد که اگر تو مربي راه آهن شدي، برايت آرزوي موفقيت دارم. من چند وقت در کنار اين مربي کار کرده ام و از اخراج او ناراحتم. در ضمن معتقدم تنها دليلي که باعث شد برندتس با راه آهن نتيجه نگيرد، به بدشانسي و اشتباه هاي داوري بازمي گردد.»

ملاحي: کاظمي اتهامش را ثابت نکند، گذشت نمي کنم
مديرعامل باشگاه پاس همدان گفت: در صورتي که فرهاد کاظمي نتواند اتهامش را ثابت کند، گذشت نمي کنم.
فرهاد کاظمي مدعي شده در زمان مديريت کريم ملاحي در باشگاه ابومسلم مبالغ پرداختي به مربيان و بازيکنان با مبلغ ثبت شده در قرارداد مطابقت نداشته است و مي خواهد از ملاحي شکايت کند. کريم ملاحي در همين خصوص به فارس گفت: اين مسائل مربوط به 8 سال پيش است و در آن زمان نظام مالي باشگاه به گونه اي بود که در دفاتر همه حسابها ثبت مي شد و علاوه بر آن در دفتر حسابرسي نيروي انتظامي هم اين حسابها به ثبت مي رسيد.
مديرعامل اسبق باشگاه ابومسلم افزود: فرهاد کاظمي اگر شکايتي دارد، مي تواند به اين دفاتر مراجعه کند و اگر باز اشکالي ديد مي تواند شکايت کند و من هم موظف به پاسخگويي هستم، اما اگر نتواند اتهام خود را ثابت کند، ديگر نبايد منتظر گذشت از طرف من باشد. فعلاً نمي خواهم موضوع را بيشتر از اين باز کنم.

ورزشگاه خانگي استيل آذين تغيير کرد
باشگاه استيل آذين با مسؤولان باشگاه راه آهن به توافق رسيدند تا ديدارهاي خانگي اين تيم در ورزشگاه راه آهن برگزار شود. به اين ترتيب بازي دو تيم استيل آذين و ذوب آهن اصفهان روز پنج شنبه در هفته بيستم ليگ برتر ساعت 14/30 در ورزشگاه راه آهن برگزار مي شود.

برنامه دور سوم جام حذفي
برنامه پيکارهاي جام حذفي فوتبال به شرح زير است:
چهارشنبه 2 دي- ساعت 13
ذرت کاران پارس آباد مغان اردبيل- برق آذربايجان
فولاد سپاهان نوين اصفهان- توحيد بوشهر
مس سرچشمه کرمان- شن سا اراک
بهزيستي همدان- فولاد نوين اهواز
داماش گيلان- نفت تهران
اتکا گلستان- پيام مخابرات فارس
پتروشيمي تبريز- شهرداري کرج
تربيت يزد- برق شيراز
گل گهر سيرجان- آلومينيوم هرمزگان
شاهين اهواز- ايران جوان بوشهر
نساجي مازندران- شهرداري تبريز
صنعتي کاوه تهران- پيام
پنج شنبه 3 دي - ساعت 13
پرسپوليس زاهدان- گسترش فولاد تبريز
مقاومت تهران- مس رفسنجان
سپيدرود رشت- شهرداري بندرعباس
ذوب آهن نوين اصفهان- صنعت نفت آبادان

عواقب اعتراض سپاهاني ها به قطبي
مسؤولان و کادر فني تيمهاي سپاهان اصفهان و استقلال تهران در اردوي قبلي تيم ملي به خاطر حضور 10 بازيکن شان در اين اردو و عدم استفاده از همه آنها در 3 بازي رسمي و دوستانه، به افشين قطبي و مسؤولان فدراسيون معترض بودند. براساس شنيده ها، سرمربي تيم ملي براي تورنمنت قطر تصميم دارد دو، سه بازيکن سپاهان و استقلال را حذف و نفرات کمتري از اين دو تيم را به تيم ملي دعوت کند. گويا در جمع سپاهاني ها قلم قرمز قطبي روي نام سيدجلال حسيني کشيده شده و سرمربي تيم ملي حاج صفي، عقيلي و رحمتي را به اردوي جديد تيم ملي و تورنمنت قطر دعوت مي کند.

احضار مربي استقلال به دادگاه
سيامک رحيم پور، مربي تيم فوتبال استقلال تهران که در هفته هاي اخير چند بار عليه امير قلعه نويي مصاحبه هاي جنجالي انجام داد، با شکايت سرمربي سپاهان به دادگاه احضار شد تا پاسخگوي صحبتهاي خود باشد.

درخواست از وينگادا و تعيين تکليف طلبکاران
باشگاه پرسپوليس در نامه اي از نلو وينگادا، سرمربي پرتغالي فصل گذشته اين تيم درخواست کرد، مبلغ دقيق طلبش را همراه با نوع وصول آن در نامه اي به اطلاع اين باشگاه رسانده تا در اين مورد اقدامات لازم از سوي مسؤولان پرسپوليس انجام شود.
همچنين قرار شد، با تصميم باشگاه پرسپوليس، وسلي مبلغ 25 هزار دلار به عنوان غرامت پرداخت کند. ضمن اينکه در جلسه اي که در محل باشگاه برگزار شد، در مورد طلبکاران فوتبالي و فوتسالي اين تيم تصميمات لازم گرفته و قرار شد، فهرستي از اين طلبکاران تهيه و در اختيار مسؤولان قرار بگيرد تا در مورد تسويه با آنها اقدامات لازم صورت گيرد.

جلسه آشتياني با بازيکنان استقلال
تمرين ديروز استقلال تهران براي آمادگي بيشتر براي ديدار با فولاد خوزستان برعکس روال گذشته از ساعت 11 صبح آغاز شد. اين تمرين بيشتر تمرينات هوازي بود. در اين تمرين کيانوش رحمتي و بيژن کوشکي به دليل مصدوميت و رضا عنايتي، سياوش اکبرپور و حسين کاظمي به دليل اخراج از تمرينات غايب بودند. از کادر فني نيز راينر کرافت و روته مولر نيز غايب بودند. اميررضا واعظ آشتياني با حضور در ورزشگاه شهيد دستگردي تهران دقايقي با بازيکنان اين تيم گفتگو کرد.

جانداري از ابومسلم کنار گذاشته شد
مربي ابومسلم براي دومين مرتبه در طول اين فصل از کادر فني کنار گذاشته شد.
محمد رضا عباسي؛ قائم مقام باشگاه ابومسلم در گفتگو با فارس در مورد برکناري جانداري از کادر فني اين تيم گفت: هر مربي با دستياران خودش کار مي کند و سليقه خاص خود را دارد. به همين دليل پس از حضور کاظمي در کادر فني ابومسلم اصغر جانداري از تيم کنار گذاشته شد که با وساطتهايي که شد، ايشان به کادر فني تيم بازگشت.
وي ادامه داد: کاظمي به دستيارانش تأکيد کرده بود با رسانه ها مصاحبه نکنند و به دليل اينکه جانداري اين قانون را نقض کرده از سوي کاظمي از تيم کنار گذاشته شد و ديگر در تمرينات تيم بزرگسالان ابومسلم شرکت نخواهد کرد.
عباسي در مورد وضعيت مهدي زمان و دادگاهي که براي او برگزار شده بود نيز گفت: ايشان همچنان در باشگاه ابومسلم فعاليت دارند و مشکلي در اين زمينه ندارند، اما هر کسي که کار اقتصادي مي کند ممکن است سر و کارش به دادگاه هم بيفتد. در نبود ايشان کارها را اداره مي کنيم و هيچ مشکلي وجود ندارد.

مذاکره تلفني کفاشيان با ساکت
در مذاکره شفاهي بين رئيس فدراسيون فوتبال و مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با حضور بازيکنان تيم فوتبال اين باشگاه در تورنمنت قطر موافقت شد.
در اين گفتگو محمدرضا ساکت خطاب به کفاشيان اعلام کرد: بازيکنان ملي پوش سپاهان با توجه بيانيه کميته تيمهاي ملي تنها در روزهاي «فيفا» در اختيار تيم ملي قرار مي گيرند، اما رئيس فدراسيون فوتبال از ساکت خواست به علت اهميت تورنمنت قطر، براي آخرين مرتبه با حضور ملي پوشان اين باشگاه در زمان غير از روز فيفا در اردوي تيم ملي موافقت کند.

اعتراض ملامحمد به رأي کميته انضباطي باشگاه
هوار ملا محمد که به دليل 12 روز تأخير در تمرينات پرسپوليس 15 درصد از قراردادش با رأي کميته انضباطي کسر شده بود، در نامه اي به کميته استيناف باشگاه پرسپوليس درخواست کرد در اين رأي تخفيفي به او داده شود.

ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
سه شنبه 88/9/24
منچستريونايتد - ولورهمتون ساعت 30:23
چهارشنبه 88/9/25
تاتنهام - منچسترسيتي ساعت 30:23

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید