نمایش پست تنها
قدیمی 12-17-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ملوان 0 – پیکان 1؛ احمدزاده آمد ، ملوان باخت

. احمدزاده روز پنج شنبه در میان تشویق های بی امان تماشاگران به نیمکت ملوان برگشت اما تیم شمالی به رقم اینکه موقعیت های بیشتری داشت روی یک لحظه غافلگیری و هوشیاری سعید دقیقی دروازه اش گشوده شد و دومین مسابقه خانگی در این فصل را باخت.

گل: دقیقی (76)
ورزشگاه تماشاچی
داور: یدالله جانبازی
اخطار: رضاپور، کارلوس، پوراسدالله (پیکان)

ملوان: مهدی رحیم زاده ، آلن باسیچ، سعید سالارزاده، هادی تامینی، علیرضا رمضانی (82 مهران جعفری)، محمد رستمی، فلیپه آلوز دسوزا (71 حسین ابراهیمی)، پژمان نوری، محمد نزهتی (67 آدریانو آلوز) ، سیدجلال رافخایی، محمد حیدری

سرمربی: محمد احمدزاده

پیکان: مسعود غلامعلی زاد، مهدی تاجیک، لوییس کارلوس، میثم رضاپور، مجید خدابنده لو (86 ایمان رزاقی راد)، محمد رضا طهماسبی، محمود پوراسدالله، حمید هدایتی، روح الله عطایی (73 سیدامیر میربزرگی)، سعید دقیقی (92 علی قربانی)

سرمربی: حمید درخشان

شرح گل:
1-0 (پیکان): روی ضربه کرنر میثم رضاپور، لوییس کارلوس با سینه توپ را برای سعید دقیقی فرستاد و او از داخل محوطه 18 قدم ملوان با ضربه زمینی و دقیق خود گل برتری پیکان را به ثمر رساند.

اتفاق ویژه: محمد احمدزاده به تیمش بازگشت. شب قبل از بازی با پیکان عده ای از تماشاگران ملوان به همراه بازیکنان این تیم به منزل احمدزاده رفتند و از او خواستند که به نیمکت ملوان بازگردد

بهترین بازیکن: مسعود غلامعلی زاد دروازه بان تیم پیکان که در مقابل تیم سابق خود بازی می کرد و چندین بار به تنهایی منجی دروازه تیم پیکان شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید