|
راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تازه ترین اخبار(حتما ببینید) | نسخه مناسب موبایل | اسلایدهای زیبا |
اخبار و قوانین فروم در این بخش اخبار و مطالب مرتبط با فروم قرار خواهد گرفت |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما در مورد قالب جدید سایت چیست؟ | |||
قالب جدید را بر قالب قبلی ترجیح میدهم |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 83.33% |
قالب قبلی را بیشتر میپسندم |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 16.67% |
رأی دهندگان: 30. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() سلام .
این قالب قهوه ای با تم چوب رو موقتا برای سایت اماده کرده ام نظرتون رو بگید با در نظر گرفتن این مساله که هنوز یه قسمتهاییش کامل اماده نشده و به مرور با گزارشهای خودتون باید اصلاح و تکمیلش کنیم و یه جاهاییش رو ممکنه تغییر بدیم مثلا فونت و سایز اما قالب کلی همینه رنگش و ترتیب و استخوان بندیش . نظراتتون رو بگید ضمنا این موضوع رو میتونین مطرح کنید که حتی اگر قالب قبلی مورد پسندتون هست ایا میتوان این قالب جدید را برای مدتی برای تنوع سایت در نظر گرفت یا خیر ؟ اگر قالب فعلی را نمیتوانید ببینید بر روی این لینک کلیک کنید
مرا سر نهان گر شود زير سنگ -- از آن به كه نامم بر آيد به ننگ به نام نكو گر بميــرم رواست -- مرا نام بايد كه تن مرگ راست ویرایش توسط دانه کولانه : 02-11-2012 در ساعت 02:12 AM. |
18 کاربر زیر از دانه کولانه سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش: | ||
Afsaneh_roj, behnam5555, bigbang, gohar, hossein, kolbeye_shab, MAHDI, ROJINAjoON, Saba44, Setare, SHeRvin, shokofe, فرانک, مهبا, مهرگان, آناهیتا الهه آبها, ترنم, رزیتا |
|
||||
|
||||
![]() کوروش خان دستت درد نکنه
|
||||
|
||||
![]() خوبه کوروش جان دستت درد نکنه
![]()
|
||||
|
||||
![]() قالب بسیار زیباییه . صد در صد مورد پسنده . سپاس کوروش جان
|
||||
|
||||
![]() آخیش چقدر قشنگ شده فروم ! ![]()
|
||||
|
||||
![]() آقا کوروش حسابی خونه تکونی عید رو انجام دادی ها .. دستت درد نکنه .خیلی بهتر شده . اومدم دیدم حال و هوای عید رو داره
![]() ![]() البته این نظر شخصی منه .... ولی خیلی خوبه ![]()
|
||||
|
||||
![]() خیلی جالب انگیز ناک منده!
دستتون درد نکنه! تغییر لازم بود واقعا
|
||||
|
||||
![]() من مخالفم
![]() يعني چي كه همه موافقن؟ ![]() به نظرتون اين رنگ چشما رو اذيت نميكنه؟(حتما اذيت نميكنه كه همه خوشتون اومده!) منم با افسانه موافقم بيشتر شبيه آجر نماس تا چوب! ولي جدي تغيير خوبيه دستتون درد نكنه كلا سايت يه جورايي متمايز شده ![]() حالا كم كم به اين تم هم عادت ميكنيم تا اون موقع هر وقت از مانيتور چشم بردارم همه جا رو قهوه اي ميبينم... ![]()
|
||||
|
||||
![]() منم مخالف بودم
![]() اما الان موافقم ![]() دیشب تا تغییر کرد اولش زیاد خوشم نیومد ![]() اما بهش عادت کردم، خوشگله، رنگشم چشمو اذیت نمیکنه ![]() سایتمون های کلاس شده ![]() فقط آنا یه چیزی ![]() ![]() امپراطور سلیقه ت قیامته ![]()
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت! که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟ که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم استاد فاضل نظری ویرایش توسط رزیتا : 02-11-2012 در ساعت 04:46 PM. |
9 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش: | ||
|
||||
|
||||
![]() خاله رزی بازیها زیر مجموعه Community هستش کلیک کنی منو آبشاری که اومد آخرین گزینه پیدا میکنی
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|