|
راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تازه ترین اخبار(حتما ببینید) | نسخه مناسب موبایل | اسلایدهای زیبا |
اخبار و قوانین فروم در این بخش اخبار و مطالب مرتبط با فروم قرار خواهد گرفت |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
![]() عزیزم 96 تا دیگه پست بزن بیا اعتراف کن.
![]()
|
||||
|
||||
![]() چهارصدمین پست رو اینجا دایر میکنم . به چی اعتراف کنم بابا !؟ اعتراف میکنم که من بیگناهم . الان هم که تو سایت کسی نیست ، تنهایی هم بد دردیه ! عیبی نداره الان میرم قهوه خونه و یه قلیونه مشتی ، یه نفری میزنم بر بدن !اینم لینکش http://p30city.net/showthread.php?p=12089#post12089 |
|
||||
|
||||
![]() اینم از پست 600 . همچنان سکوت مطلق در سایت حکمفرماست . دیگه اینجا شاید پستی نزنم . به علت کسادی ! |
|
||||
|
||||
![]() نههههههههههههه بزن جون من..
![]() ناامید نشو ببین من اون زمانها ( چند ماه پیش ) هم تنهای تنها بودم. بازم امیر و کوروش بودن وگرنه دق میکردم تحمل کن درست میشه.یه روزی میشی پیشکسوت فروم برتر پی سی سیتی ![]()
|
||||
|
||||
![]() درود
اینم از پست هزارم ( 1000 پست نواختیم ، البته فعلا ) . SonBol 2561 عزیز ، اینم به خاطر شما . یه کیک هم آوردم ، که دیدم شما رفتید . آقا امیر عزیز هم که تشریف ندارند . عیبی نداره ، این کیک ، هر کی اومد یه طبقشو بخوره . طبقه همکف با پارکینگش برای خودمه . از بالا میل بفرمایید! ![]() ![]() ![]() 6 ستاره شدن را به خودم شادباش میگم . ![]() شش تاییاش !!! ![]() ویرایش توسط Maad : 04-11-2008 در ساعت 04:35 PM. |
|
||||
|
||||
![]() درود
الان بساط پست 1500 رو همینجا پهن کردم . |
|
|||||
|
|||||
![]() اسقف اعظم جناب امیر پلنگ وارد می شوند[IMG]****************************/103.gif[/IMG] قیام کنید[IMG]****************************/103.gif[/IMG] اسقف اعظم امیر: اوه پدر آسمانی!![]() امروز چه روز پر مشقتی داریم؛ چه نیکو می باشد که امروز اینهمه گنه کار جهت طلب آمرزش و انجام امور خیریه در این محل متبرک و مقدس جمع شده اند. ![]() باید کلی اعتراف نامه بخوانم و طلب مغفرت و آمرزش و افزایش پول تو جیبی جهت ورود کاربران به نت را انجام دهم. ![]() به نام بیل گیتس پدر، سرچ گوگل پسر، و روح کوروش کبیر ورژن 2008 موسس این فروم مقدس ![]() نقل قول:
![]() برو تو حیاط بازی کن باباجان ![]() بعدا هر صدتا یه بار بیا اینجا زانو بزن و استغفار بطلب و اعتراف کن تا مورد بخشایش قرار بگیری ![]() به نام مادر مقدس شوهر آینده ات.... بر تو درود فراوان بادا فرزندم. ![]() همین که ایشان (خواهر مقدس سنبلیان) فرمایش نمودند. ![]() نقل قول:
به هر چیز که انجام داده و نداده ای اعتراف کن فرزندم ![]() زانو بزن و استفار طلب کن باشد که پدر بزرگ بیل گیتس مبارک شما را مورد عفو خود قرار دهد از بابت اینهمه زیاده خواهی و مصرف بالای تنباکو. ![]() فرزندم تنهایی بد دردیست ![]() دست یک دختر واجد شرایط را بگیر و بیاور اینجا برای هم حلالتان کنم از تنهایی دربیایی و بری در صف کوپن و نان و گوشت و سبزی بمانی و سماق بمکی و چهار شیفت چهار شیفت کار کنی و تازه بهت گویند مرد خانواده.:2: شما نیز موفق باشی فرزند. ![]() نقل قول:
چه خبر است اینهمه ورجه ورجه؟؟:D بشین بابا جان اعتراف کن ![]() هی بیا اعتراف کن هی پست بزن بلکه فرجی حاصل شد دختر پولداری گیرت آمد بعد با پول پدر آن دختر فرزند... برو دنیا رو دور بزن:D نقل قول:
![]() اول نفر واجد شرایط اعتراف نیز هستین[IMG]****************************/103.gif[/IMG] نقل قول:
آه فرزند رحمت خدا بر تو بادا ![]() کیک را مابین فقرای شهر ناتینگهام تقسیم نمایید و تا داروغه و پرنس جان نیامده اند پستهایتان را و زرت و زرت زده و بعدش بیایید و اعتراف نمایید ![]() رحمت خدا بر سروان شش ستاره فروم ما بادا ![]() به نام بیل اعظم ![]() شما فرزند مانند بمب خوشه ای عمل می کنین[IMG]****************************/103.gif[/IMG] [IMG]****************************/103.gif[/IMG] اینطور که گاز می دهید این مینا خانم هم حریف شما نخواهد شد در آتی ![]() انگار باید کمی سرو سامان بگیرین و بروید در صف نان سنگک کله سحر تا کمی از سرعتتان کاسته گردد.:D رحمت خدا بر قابلیتهای بیشمار شما باد ![]() ![]() الهی دشمنت جز جیگر بزنه مادر!!!!!![IMG]****************************/301.gif[/IMG] درود فرزند [IMG]****************************/103.gif[/IMG] [IMG]****************************/72.gif[/IMG]
|
||||
|
||||
![]() بیا ، اینقدر گفتین که حالا ابزارام قفل کردن ! دیگه نمیتونم پست بزنم . حتی تشکر هم نمیتونم بکنم ! امیر جان چه چشایی داری بابا ؟!!! اومدم 500 تا دیگه پست بدم که سر راست ، در 24 ساعت بشه 2000 پست که چشم خوردم . Admin شاهد باش ، که منو چشم زدن ! شایدم دست sonbol پشت پرده باشه ! من از کار افتادم ، حالا کی سود میبره ؟ دشمن ! خـــــــــــــــــدایا
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
|
||||
|
||||
![]() پست ها: 4,400+2
سپاسها: : 1,656 سپاسگزاری شده2,292 بار در 1,654 پست