بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار حوادث و رخدادها

اخبار حوادث و رخدادها در این بخش اخبار و حوادث همانند آنچه که در روزنامه ها در بخش حوادث دیده میشود با رعایت قوانین گنجانده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 10-13-2009
تاري تاري آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,296
سپاسها: : 0

33 سپاس در 31 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مرد چینی دختر اماراتی را خورد، مسموم شد

پلیس دبی پس از بررسی موضوع و مراجعه به محل اقامت این تبعه چینی، با تکه‌های فریز شده استخوان و سر باقیمانده از جسد یک دختر 9 ساله...
سرمایه و پول هنگفت و بی‌حد و حصر اماراتی‌ها و همچنین آزادی و بی‌بندوباری در همه زمینه‌ها باعث بروز فساد و جنایات متعدد و ناامنی شدید در این کشور کوچک حاشیه خلیج همیشه فارس شده است.

این جنایات و مفاسد اخلاقی و اقتصادی در حالی صورت می‌گیرد که امارات داعیه کشور مسلمان را داشته و مدعی پایبندی به مسائل اسلام و مسلمین است.


بنا بر این گزارش، روابط نامشروع با زنان و دختران جوان، همجنس بازی، استعمال مواد مخدر، مشروبات الکی، شکنجه، تحقیر، برده‌داری، اذیت و آزار روحی و جسمی زیردستان و به عبارتی پایمال کردن کرامات انسانی افراد به معنای واقعی کلمه، از جمله جنایات و مفاسد بی‌شمار امارات متحده عربی است و این جنایات در حالی روی می‌دهند كه مسئولان محلی و شیوخ امارات آقازاده‌های آنها از پایه‌های اصلی این رخدادها بوده و برای جلوگیری از رسوایی خود و خانواده، هیچ گونه اقدام مؤثری برای مقابله با چنین وقایعی انجام نمی‌دهند.

این فساد و خوشگذرانی دارای ابعاد بزرگتری نیز هست که می‌توان از نمونه خوشگذرانی‌های آنان به حضور انبوه زنان جوان در سفرهای طولانی مدت برخی از مسئولان و شیوخ امارات اشاره كرد. در عین حال، شکایت‌هایی نیز از برخی از مسئولان اماراتی در زمینه همین مسائل در دادگاه‌های خارجی و بین‌المللی صورت گرفته كه آخرین مورد آن شکایت یک زن تبعه آمریکایی علیه «شیخ فلاح آل نهیان»، برادر رئیس دولت امارات به یک دادگاه سوئیسی است.

علاوه بر جنایات و فساد اخلاقی، قتل و آدمخواری نیز در این کشور کوچک رخ داده است که حادثه اخیر درباره یک دختر بچه 9 ساله اماراتی، افکار عمومی را جریحه‌دار كرده و اعتراض شدید مردم را در پی داشته است.

این گزارش حاكی است، مراجعه یک تبعه چینی به بیمارستان در دبی بر اثر مسمومیت، ابعاد یک جنایت هولناک آشکار شد.
پزشکان بیمارستان پس از شستشوی معده‌ این فرد چینی، به موارد مشکوکی برخورد می‌کنند و پلیس امارات را در جریان این اتفاق قرار می‌دهند.


بنا بر این گزارش، پلیس دبی پس از بررسی موضوع و مراجعه به محل اقامت این تبعه چینی، با تکه‌های فریز شده استخوان و سر باقیمانده از جسد یک دختر 9 ساله اماراتی که چندی پیش مفقود شده بود، روبه‌رو می‌شود و پس از انجام مراحل قانونی و بازجویی‌های اولیه، چند تبعه چینی به این جنایت خود اعتراف کرده و اظهار می‌کنند که به دلیل بی‌بندوباری و آزادی بی‌حد و حصر، امارات را برای مقاصد خود در نظر گرفته‌اند.


گفتنی است، بنا بر شواهد موجود، این چندمین مورد آدمخواری در امارات بوده که رسانه‌ها اجازه انتشار آن را نداشته‌اند؛ چرا که باعث فرار سرمایه و گردشگران از این منطقه ورشکسته اقتصادی می‌شود.


__________________
ميدانستم ، ميدانستم روزي خورشيد نيز خاموش خواهد شد خدايا آيا او نيز فراموش خواهد شد ....

رويايم را ببين
خداوند در آن گوشه زيز سايه سار درخت لطف خويش
با لبخند
نفسهايت را سپاس ميگويد
پس بر تو چه گذشته كه اينچنين
آرزوي مرگ ميكني ......





ببين فرصت نيست
فرصت براي بودن نيست
پس سعي كن
تا درخت را احساس كني
سبزه رابشنوي
و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي
تا روزي
شايد
درخت را تا مرز انار
تعقيب كني
(تاري)


پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 10-14-2009
shabhaye_mahtabi آواتار ها
shabhaye_mahtabi shabhaye_mahtabi آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Oct 2007
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,411
سپاسها: : 8

68 سپاس در 39 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

از قرار ضائقه چینیها به جنس عربی نمیخوره از همین هموطناشون باید بخورن! من نمیدونم این همه چینی دورشونه چرا رفتن دنبال عربا!
با تشکر فریبا
__________________
من هنوز ایمان دارم مادرم را خواهم دید
وقتی تمام دیوار بیمارستان تیتر زده اند : آی ... سی .... یو
این فشار ها که به خونت می آیند ،
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "

پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 02:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها