بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > تلویزیون

تلویزیون در این بخش مباحث مرتبط با تلویزیون قرار خواهند گرفت

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 11-24-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض گفتگو با «مهوش صبركن» بازیگر مجموعه «پنجمین خورشید»

گفتگو با «مهوش صبركن» بازیگر مجموعه «پنجمین خورشید»


كار مناسبتی را دیگر قبول نمی‌كنم
مهوش صبركن، همسر محمود پاك نیت و بازیگری است كه در مجموعه‌های مختلفی هم چون «پس از باران»، «خانه ای در تاریكی»، «شب می‌گذرد» و «یوسف پیامبر(ع)» نقش آفرینی كرده است.او بازیگری را از تئاتر آغاز و سال‌ها تلاش كرد تا به جایگاهی واقعی در این عرصه برسد. این روزها مجموعه تلویزیونی «پنجمین خورشید» با بازی «صبركن» از شبكه سوم سیما در حال پخش است. او در این مجموعه نقش اكرم مادر «محسن و مریم» را متفاوت بازی می‌كند؛ مادری مهربان و رنج كشیده كه بعد از فوت همسرش بار زندگی را به دوش می‌كشد، به بهانه پخش مجموعه «پنجمین خورشید» با این بازیگر گفت و گویی داشتیم كه باتوجه به فشردگی كاری و بازی در قسمت‌های پایانی این مجموعه، پذیرفت تا لحظاتی پاسخ گوی سوالاتمان باشد.

مهم ترین ویژگی این نقش چه بود كه پذیرفتید در مجموعه پنجمین خورشید بازی كنید؟
این شخصیت ویژگی خاصی نداشت. علیرضا افخمی ‌از من دعوت كرد در این مجموعه بازی كنم، من هم علاقه مند به همكاری با او بودم. البته هنگامی‌كه به من گفتند كه كار مناسبتی برای ماه مبارك رمضان است فقط 5 قسمت از فیلم نامه كامل بود. از نقش خوشم آمد و با این شرایط سر كار رفتم. اكنون هم به شدت مشغول كار هستیم و قسمت‌های پایانی مجموعه را فیلم برداری می‌كنیم و از پایان قصه خبر نداریم.

وقتی 5 قسمت اولیه فیلم نامه را خواندید شخصیت شما چه قدر برایتان ملموس بود؟
همان طور كه اشاره كردم فقط 5 قسمت فیلم نامه را خواندم ولی چون بازیگر تئاتر هستم و از تئاتر وارد تلویزیون شده ام شخصیت‌های مختلف را به راحتی می‌توانم بازی كنم چون در توانم هست، برای همین نقش برایم ملموس و راحت بود. خدا را شكر این نقش به نسبت نقش‌های خاصی هم چون مجموعه‌های «پس از باران» و «یوسف پیامبر(ع)» خوب بود و مردم دید دیگری نسبت به نقش دارند و خیلی خوششان آمده است كه من توانسته ام متفاوت بازی كنم.

نكته ای كه وجود دارد این است كه اغلب مادرها در فیلم‌ها و مجموعه‌ها یك جور هستند و می‌شود گفت رفتارهایی شبیه هم دارند نظر شما دراین رابطه چیست؟ خود شما برای متفاوت نشان دادن نقش اكرم آب انارفروش چه عناصری به نقش خود افزودید؟
خیلی سعی كردم كه متفاوت با نقش‌های قبلی ام درآید. به هر حال ما ایرانی هستیم و قصد به تصویر كشیدن زندگی ایرانی را داریم. زن ایرانی در هیچ كدام از مجموعه‌های ما نمی‌تواند اكشن یا جاسوس باشد. مادر ایرانی در مجموعه‌های ما مادری جاه طلب، بدجنس و یا مهربان به تصویر كشیده می‌شود به هر حال الگوی یك زن ایرانی است. من هم برای باورپذیر نشان دادن نقش‌هایم سعی می‌كنم از اخلاق و رفتار مردم اطراف خود، خواندن كتاب و یا فیلم دیدن الگو بگیرم و آن‌ها را پیدا كنم تا متفاوت بازی كنم. در مجموعه «پنجمین خورشید» همان گونه كه شاهدید نقش زنی آب انارفروش را بازی می‌كنم كه با شخصیت واقعی ام خیلی متفاوت است. سعی كردم خودم با نقش كلنجار بروم و به آن چه كه در كتاب‌ها خوانده ام رجوع كنم تا شخصیت اكرم آب انارفروش ملموس، متفاوت و البته باورپذیر درآید كه خدا را شكر این نقش برای مخاطبان جا افتاده است.

طراحی لباس و گریم تا چه اندازه برای ارائه بهتر نقش به كمكتان آمد؟
سعی كردیم چون این شخصیت زنی آب انارفروش است روسری آن دوران كه طرح دار و خیلی ساده بود به سر كند. لباس او هم خیلی ساده بود. به نظرم لباس و گریم كمكی در بازی ام نكرد. فقط باید طراح لباس دقت نظری روی این شخصیت می‌داشت تا پوشش آن زمان را طراحی كند. گریم من نیز ساده و رنگ و رو رفته است. چون بازی ام می‌طلبید كه گریم ساده برای بهتر نشان دادن شخصیت اكرم كه زنی مستضعف و زحمت كش بود داشته باشم.

ارتباطتان با «حمید گودرزی» و «مریم كاویانی» كه نقش فرزندان شما را بازی می‌كنند چگونه بود؟
برای نخستین بار بود كه با حمید گودرزی و مریم كاویانی هم بازی شدم و بسیار همكاری خوبی بود. یك روز به گودرزی گفتم كه حتی خارج از صحنه و پشت دوربین كه شوخی می‌كنی احساس می‌كنم پسر بزرگم هستی و رابطه خاصی با او در بازی داشتم چون خودم دو فرزند پسر دارم با او ارتباط خوبی برقرار كردم. گودرزی هنگامی ‌كه در بازی مرا مادر صدا می‌زند به واقع احساس می‌كردم پسر خودم است و در كار خیلی راحت بودیم.

آیا در حین كار با كارگردان «علیرضا افخمی» هم فكری هم داشتید؟
بله، نقش كارگردان هدایت بازیگر است. او خارج از گود می‌نشیند و اشتباهات بازیگران را گوشزد می‌كند. ممكن است من برداشتی از یك سكانس داشته و در ذهنم چیز دیگری نسبت به آن تصور كرده باشم حتی براساس میزانسنی كه در ذهن داشتم حركت كردم ولی هنگامی‌كه كارگردان برداشت و نظر خود را از این سكانس برایم توضیح می‌دهد متوجه خطا خود می‌شوم. گاهی اوقات هم ممكن است بازیگر اشتباه كند پس وظیفه كارگردان است كه او را هدایت كند. حتی اتفاق افتاده كه بازیگر بیمار و خسته است و تا پاسی از صبح باید جلوی دوربین كار كند و هزار مشكل خانوادگی اش را با خود سر صحنه آورد پس وظیفه كارگردان است كه در آن لحظه به كمك بازیگر بیاید تا نقش را نجات دهد.

آن چه شما انتظار داشتید در این نقش آفرینی حاصل شد؟
بله، به خصوص هنگامی‌كه دیدم كار با سكانس‌های من آغاز می‌شود از همان شب اول تصویربرداری راضی بودم.

علیرضا افخمی ‌چگونه كارگردانی است؟
كارگردان بسیار عالی و كاربلدی است. او انسانی متین، مودب، صبور و باگذشت است و بین عوامل گروهش تفاوتی نمی‌گذارد و همه را به یك چشم می‌بیند. چنان چه كه «علیرضا افخمی» هر زمان دیگر كاری به من پیشنهاد بدهد به خاطر اخلاق خاص و حرفه ای او می‌پذیرم.

از فعالیت‌های اخیرتان هم بگویید؟
به تازگی بازی ام در فیلم سینمایی «زم هریر» ساخته علی روئین تن آغاز شده است. جوانی پرتوان، باسلیقه و باسوادی است. سیروس مقدم هم پیشنهاد بازی در مجموعه 13 قسمتی طنز ویژه نوروز را داده است كه هنوز قراردادی امضا نكرده ام ممكن است در كار این كارگردان نیز بازی كنم.

حرف آخر.
چون كار مناسبتی است همیشه با عجله تولید و روانه آنتن می‌شود. اكنون كه با شما در این وقت اندك صحبت می‌كنم تمامی‌عوامل هم چون گروه فیلم برداری، نویسندگی، تدوین و بازیگران به شدت سعی و تلاش خود را می‌كنند كه این كار به موقع روانه آنتن شود. ساخت كار مناسبتی دشوار است و تاكنون هم در سازمان هیچ ترفندی برای این فشردگی كاری در نظر گرفته نشده است تا از تولید عجولانه كار جلوگیری شود. امیدوارم با تمام این عجله‌ها و سختی‌ها مردم از مجموعه راضی باشند و به كار ما بها دهند زیرا باتوجه به كمبود وقت، فشرده كار كردیم. خود من دیگر كار مناسبتی را قبول نمی‌كنم چون تمام تابستانم خراب شد و درگیر این كار بودم. خسته نباشید به شما و دوستانتان می‌گویم كه برای ما بازیگران ارزش قایل هستید.


منبع-savehportal
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 04:54 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها