بازگشت   پی سی سیتی > هنر > موسيقی Music > اخبار موسیقی

اخبار موسیقی در این بخش تازه ترین اخبار موسیقی ایران و جهان گذاشته خواهند شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 01-20-2010
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 4,838
سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض تدوین و انتشار هفت کتاب تخصصی موسیقی

كتابهاي پرند ستایش در ایران‏، صد و یک پیش درآمد، ردیف موسیقی دستگاهی ایران‏،‌ تاریخ فرهنگ موسیقی جهان‏، آهنگ سازی و آوازخوانی به زبان ساده و تاثیر موسیقی ایران بر موسیقی غرب چاپ شد.


ايلنا:‌ مرکز موسیقی حوزه هنری با همکاری انتشارات سوره مهر هفت کتاب در زمینه‌های تخصصی موسیقی منتشر کرد.
اسامی کتاب‌هایی که به همت این مرکز و توسط انتشارات سوره مهر منتشرشده است، عبارتند از: « پرند ستایش در ایران» پژوهش « هوشنگ جاوید»، « صد و یک پیش درآمد» تالیف « ارشد طهماسبی»‌، « ردیف موسیقی دستگاهی ایران» نوشته برونتل و ترجمه « علی شادکام»، « تاریخ فرهنگ موسیقی جهان» و « آهنگ سازی و آوازخوانی به زبان ساده» هر دو تالیف « حسن زندباف»‌ و « اصول و مبانی موسیقی » و« تاثیر موسیقی ایران بر موسیقی غرب» به تحقیق و تالیف « سوسن شاکرین». این آثار در قالب تالیف و ترجمه به علاقه مندان عرضه می شود.
همچنین این مرکز کتاب‌های دیگری را در دست تالیف و آماده سازی دارد که ازجمله این آثار می توان به کتاب های « اصول پایه تئوری موسیقی» تالیف « ایلیا بهارلو»، « فرهنگ آهنگسازی جلد 1 و 2» تالیف « علیرضا مشایخی»، « رسالات کهن موسیقی» تالیف « محمد تقی حسینی»، « طنزداستان موسیقایی» تالیف « عباس دانای علمی»،‌« سه رساله موسیقی» تالیف « سید علیرضا موسوی»، « رفاقت با سازها برای کودکان» تالیف « فاطمه ملکی»، « ردیف موسیقی ایرانی برای بربط» تالیف « منصور نریمان» و « ترنم موسیقی» و « بینش موسیقی» تالیف « رضا مهدوی» اشاره کرد.
این آثار بعد از آماده سازی توسط انتشارات سوره مهر، به زیور طبع آراسته شده و در نمایشگاه بین‌المللی کتاب، در اردیبهشت سال آینده، رونمایی می‌شوند.
گفتنی است، این کتاب‌ها و سایر آثار پژوهشی و تالیفی مرکز موسیقی حوزه هنری با طرح در شورای پژوهشی واحد پژوهش این مرکز که از سال 81 فعالیت خود را در مباحث پژوهشی و تحقیقی آغاز کرده است، برای چاپ و انتشار مصوب می‌شوند.
پايان پيام
ایلنا
__________________

and the roads becomes my bride

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 01-20-2010
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 4,838
سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض احتمال انتشار آثار مرتضی حنانه توسط یونسکو

فرزند استاد مرتضي‌حنانه از احتمال انتشار آثار منتشرنشده مرحوم حنانه توسط يونسکو و شورای‌جهانی موسیقی خبر داد و با گله‌مندي از خانه موسيقي و وزارت ارشاد، توجه بيش از حد اساتيد موسيقي ايراني به سه‌تار را موردنقد قرار داد.


ایلنا: «امیرعلی حنانه» موسیقیدان و فرزند استاد مرتضي حنانه گفت:« به‌دلیل عضویت در شورای جهانی موسیقی و شماره کپی رایتی که دراختیار دارم، می‌توانم یکی از کتاب‌های پدرم یا مجموعه‌ای از کارهای صوتی او را در خارج از ايران منتشر کنم اما به دلایل زیادی ترجیح می‌دهم که انتشار این آثار در ایران انجام شود.»

وی در گفت و گو با خبرنگار ايلنا گفت:« انتشار این آثار؛ هزینه بالایی دارد و تامين چنين هزينه‌اي از حوزه‌هاي شخصی برایم مقدور نیست. وزارت ارشاد یا هر نهاد دولتی مرتبط دیگری كه نسبت به ارزش این آثار آگاهی داشته باشند، مي‌تواند و بايد در این کار مشارکت کند. فکر می‌کنم این وظیفه چنین نهادهایی است که از هرکس در هنر کار جدی انجام مي‌دهد، حمایت به عمل آورد. البته شخصا برای انتشار آثار پدرم از هیچکدام از نهادهای مرتبط با موسیقی تاكنون درخواست کمک نکرده‌ام.»
وی که در سي‌وسومين نشست يونسكو و سومين كنگره شوراي جهاني موسيقي به ارائه مقاله درباره استاد حنانه و موسیقی ایرانی پرداخته است، عنوان کرد:« این نشست در سال 2009 در کشور تونس برگزار شد. در جلسات تخصصی کنگره چندین مقاله درباره موسیقی ایرانی، ارکستر فارابی و همچنین برخی آثار پدرم مثل کاپریس لعنتی و آپوس شماره 13 ارايه کردم. همین طور طی مقاله‌ای توانستم ایرانی بودن ساز «لوت» را به اثبات برسانم. اما متاسفانه دوستان نه تبریک گفتند و نه برای این دفاع از موسیقی ایرانی؛ پیام تشکری فرستادند.»
حنانه همچنین به انتقاد از خانه موسیقی پرداخت و گفت:« خانه موسیقی یک نهاد صنفی است. اما اگر واقعا خانه موسیقی است، باید به تمام موسیقی‌های جدی در کشور بپردازد. اگرچه احساس می‌کنم این خانه تنها محدود به موسیقی سنتی و دستگاهی شده است. گويا موسيقي کلاسیک ایرانی و افرادي همچون حنانه در آن جايي ندارند.»
فرزند مرتضي حنانه تاكيد كرد:« خانه موسيقي امروز يك دست شده و حرف موسیقی ايراني هم فقط سه تار شده است. درحالیکه این شیوه، اصلا هنری و مطابق با معيارهاي يك صنف هنري نیست.»
وي ادامه داد: «من عضو پيوسته و درجه يك خانه موسیقی هستم، اما به دلیل چنین شیوه‌ای، مدت‌هاست که به آنجا سر نزده‌ام و فقط ارتباطم با خانه منحصر به نامه‌هایی شده است که هرسال فرستاده می شود تا حق عضویت خودمان را پرداخت کنيم.»
ایلنا
__________________

and the roads becomes my bride

پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 08:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها