بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > پزشکی بهداشتی و درمان > تغذیه

تغذیه مسائل مربوط به علم تغذیه

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 09-30-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض رابطه تغذیه و سلامتی

دیابتی های از این مغز بخورند!!


دیابتی‌ها گردو بخورند ولی افراط نکنند
مصرف مواد غذایی كم ‌چرب برای بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم مفید است اما بررسی‌ها نشان می‌دهد افزودن برخی مواد غذایی كلیدی كه نوع مناسب چربی را به بدن منتقل می‌كنند (مانند گردو) نیز در كنترل بیماری حایز اهمیت است.
محققان مركز مواد غذایی اسمارت در دانشگاه «وولون گونگ» استرالیا در مقاله جدیدی می ‌گویند: «مصرف گردو،سبب می‌شود میزان چربی خوب در خون مبتلایان به دیابت نوع دوم افزایش پیدا كند كه برای بیمار مفید است.همچنین گردو مانند سایر مواد غذایی مفید ویتامین E و سایر تركیبات با خاصیت آنتی اكسیدانی قوی را وارد بدن می‌كند.گردو می‌تواند سطح انسولین را در بدن بهبود ‌ببخشد كه علت آن می‌تواند به خاطر وجود چربی خوب در رژیم غذایی باشد.هدف اصلی در رژیم درمانی در بیماران دیابتی استفاده از مواد غذایی به طور متعادل است.»
همچنین محققان توصیه می‌كنند بیماران دیابتی باید تعداد وعده‌های غذایی خود را افزایش دهند و حتما قبل از غذا از سالاد یا مواد غذایی كم كالری مانند كرفس و كاهو و سوپ‌های ساده و كم‌كالری استفاده كنند.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید




  #2  
قدیمی 10-02-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض سوسیس، مفید یا مضر ؟

سوسیس، مفید یا مضر ؟



تیتر : سوسیس، مفید یا مضر ؟
خلاصه : دانشمندان فرانسوی اقدام به مطالعه مواد تشکیل دهنده سوسیس کردند که نتایج این تحقیق را خواهید خواند.
متن کل خبر : هر چند همه مردم می‌دانند سوسیس غذای سالمی نیست ، اما شیمیدانان در یک تحقیق جدیدی ترکیباتی در سوسیس یافته‌اند که باعث جهش ژنتیکی می‌شود و خطر بروز سرطان را افزایش می‌دهد.

در تهیه سوسیس و محصولات مشابه از ماده نیترات به عنوان نگهدارنده در آنها استفاده می‌شود باعث بروز جهشهای ژنتیکی سرطانزا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، محققان مرکز پزشکی دانشگاه نبراسکا در این مطالعه اقدام به خرید بسته‌های بزرگ سوسیس و کالباس از یک فروشگاه کردند.

سیدنی میرویش سرپرست این تحقیق می‌گوید این نوع فراورده‌ها به این خاطر انتخاب شدند که مصرف زیادی دارند و از نیترات به عنوان ماده نگهدارنده در آنها استفاده می‌شود. همچنین مصرف این نوع گوشت‌ها با ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط شناخته شده‌اند.

این محققان پس از آنکه با آب، ترکیبات داخل سوسیس و کالباس را استخراج کردند ، ترکیبات ‪ N-nitroso‬در آن یافتند.

سپس این مواد در تماس با باکتری سالمونلا قرار داده شد که میزان جهش ژنتیکی آن را را چهار برابر افزایش داد.

بیشتر ترکیبات ‪ N-nitroso‬در حیوانات آزمایشگاهی باعث بروز سرطان شده‌اند. این ترکیبات احتمالا در بروز چندین نوع سرطان انسانی نقش دارند.

نیترات سدیم به برخی فراورده‌های گوشت و ماهی به عنوان یک ماده نگهدارنده افزوده می‌شود.

چنانچه آثار زیانبار این ماده ثابت شود، شیوه تولید سوسیس نیز تغییر خواهد کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی لایوساینس، میزان این مواد شیمیایی در مارک‌های مختلف محصولات تا ‪ ۲۴۰‬برابر متغیر است.

میرویش گفت تفاوت در شیوه‌های تولید یک موضوع قابل تحقیق است و درصورت اثبات خطرناک بودن این ترکیبات می‌توان روشهای تولید را تغییر داد.

مصرف سوسیس در تحقیقات گذشته با ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط شناخته شده است. در تهیه سوسیس از ماده نگهدارنده نیترات سدیم استفاده می‌شود که می‌تواند به تشکیل مواد شیمیایی موسوم به ترکیبات ‪N-nitroso‬ کمک کند. این ترکیبات در حیوانات آزمایشگاهی سرطانزا است. ایجاد جهش ژنتیکی در روده خطر بروز سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهد.

محققان قصد دارند در آینده تاثیر سوسیس در موشها آزمایش کنند.

به گفته این گروه صنعتی میزان نیترات مورد استفاده در این تحقیق بسیار بیشتر از آن مقداری است که در فراورده‌های گوشت استفاده می‌شود.

وی افزود این خطر محدود به سوسیس نیست. ماهی خشک نمک اندود شده و ادویه‌هایی مانند سسس سویا حاوی میزان مشابه این ماده شیمیایی است.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 10-02-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض سوسيس ، كالباس و فراورده هاي گوشتي دشمن ريه

سوسيس ، كالباس و فراورده هاي گوشتي دشمن ريه



تیتر : سوسيس ، كالباس و فراورده هاي گوشتي دشمن ريه
خلاصه : شما هم گرفتار سرعت بالا و روابط پيچيده زندگي امروز شده‌ايد؟ شما هم در پيک‌نيک‌ها خوراکي‌هاي آماده مثل سوسيس و کالباس و همبرگر را ترجيح مي‌دهيد؟پس مقاله زير را مطالعه كنيد.
متن کل خبر : کيف بچه‌ها را هم پر مي‌کنيد از نان‌هايي که لاي آن از اين‌جور چيزها چپانده شده؟ شکي نيست که آماده کردن و خوردن يک ساندويچ کالباس خيلي سريع‌تر و راحت‌تر از تهيه يک وعده آبگوشت بزباش است و احتمالاً، متاسفانه بچه‌ها هم از آن استقبال بيشتري مي‌کنند.

اما هيچ شده به زيان‌ها و خطرهاي اين رژيمي ‌که به آن عادت کرده‌ايد، فکر کنيد؟ به‌تازگي محققان هشدارهاي جديدي درباره زيان‌هاي اين‌گونه فراورده‌هاي گوشتي آماده داده‌اند.

البته تا به حال هشدارهاي زيادي درباره خطر فراورده‌هاي گوشتي، مانند همبرگر،‌ هات‌داگ، سوسيس، کالباس و مشابه آن شنيده بوديم، اما بيشتر اين خبرها حول اين محور مي‌چرخيد که مواد نگهدارنده موجود در اين فراورده‌ها مي‌تواند احتمال بروز انواع سرطان‌ها را زياد کند؛ به‌خصوص سرطان‌هاي دستگاه گوارش. چندي قبل هم هشداري از محققان شنيديم درباره بالا رفتن احتمال ابتلا به سرطان سينه در افرادي که از اين فراورده‌هاي گوشت قرمز بيشتر استفاده مي‌کنند.

اين بار محققان هشدار ديگري داده‌اند و آن اين‌که نيتريت موجود در اين مواد غذايي مي‌تواند احتمال بيماري «انسداد مزمن ريوي» را بالا ببرد.

به گزارش پايگاه اينترنتي رويترز، اين محققان دانشگاه كلمبيا در آمريکا، مي‌گويند حتي حذف عوامل خطرساز ديگر، مانند سيگار كشيدن، رژيم غذايي ناسالم و نيز بالا رفتن سن هم اثري در اين نتيجه‌گيري ندارد و باز هم مي‌توان گفت احتمال ابتلا به بيماري مزمن انسداد ريوي در افرادي كه دست‌كم ۱۴بار در ماه فراورده‌هاي گوشتي مصرف مي‌كردند، ۷۸ درصد بيشتر از افرادي بود كه اين فراورده‌هاي گوشتي را مصرف نمي‌كردند.

در بيماري انسداد مزمن ريوي، که به آن «برونشيت مزمن» هم مي‌گويند، عملکرد ريه تا حدي پايين مي‌آيد و فرد به‌طور مداوم دچار سرفه و تنگي نفس است. اغلب اين بيماران که سيگاري هم هستند، لب‌ها و انگشتان کبودي دارند که نشان دهنده پايين آمدن اشباع اکسيژن خون آنها به دليل ناکارآمدي مجاري ريوي‌شان است.

به گفته اين محققان، نيترات‌ها كه براي پيشگيري از خراب شدن گوشت و رنگ‌دار كردن به فراورده‌هاي گوشتي اضافه مي‌شوند، مي‌توانند به بافت ريه آسيب بزنند. لازم به توضيح است که در صنايع غذايي، در تهيه اغلب غذاهاي آماده و کنسروي، از اين نوع مواد نگهدارنده، براي حفظ طعم و تازگي خوراکي‌ها، به‌طور گسترده استفاده مي‌شود.

با اين حال به نظر مي‌رسد هنوز براي اعلام نظر قطعي جامعه پزشکي پيرامون اين اتهام جديد عليه همبرگر و سوسيس و کالباس، خيلي زود باشد.

خود اين محققان تاكيد كرده‌اند ملاحظات و محدوديت‌هايي در اين مطالعه وجود دارد که نمي‌توان از آن يک نتيجه قاطع و صد در صد، عليه نيتريت‌ها و فراورده‌هاي گوشتي گرفت.

براي اين کار نياز است که موضوع در گروه‌هاي جمعيتي مختلف و نمونه‌هاي بيشتري مطالعه شود. تا آن زمان، البته شرط احتياط و عقل آن است که از غذاهاي تازه و همچنين گوشت سفيد مرغ و ماهي بيشتر در رژيم غذايي‌مان استفاده کنيم و مصرف مقادير کافي از ميوه و سبزيجات را فراموش نکنيم؛ چرا که به هر حال فايده‌هاي اينها مشخص شده است.

اين تحقيق در آخرين شماره نشريه «بيماري‌هاي تنفس و مراقبت‌هاي ويژه» آمريکا منتشر شده است
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 10-02-2009
danial25 آواتار ها
danial25 danial25 آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 12
سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Post تقویت سیستم دفاعی بدن با مواد غذایی حاوی آنتی اكسیدان

تقویت سیستم دفاعی بدن با مواد غذایی حاوی آنتی اكسیدان

متخصصان تغذیه توصیه می كنند،مردم در رژیم غذایی خود از مواد غذایی حاوی آنتی اكسیدان از جمله زنجبیل، سیر، بادمجان، ریحان و جعفری بیشتر استفاده كنند.
به گزارش شبكه خبر به نقل از الجزیره؛ به گفته متخصصان این مواد غذایی به سبب سرشار بودن از ویتامین و مواد آنتی اكسیدان به دستگاه ایمنی بدن كمك و آن را تقویت می كند.

متخصصان تغذیه می گویند: افزودن سیر به برنامه غذایی نه تنها سبب تقویت سیستم دفاعی بدن می شود، بلكه از ابتلای افراد به سرماخوردگی و آنفلوآنزا نیز جلوگیری می كند و به تنظیم كلسترول خون نیز كمك می كند.

افزودن ریحان به رژیم غذایی نیز در كاهش ابتلا به ورم رماتیسمی مفاصل بسیار موثر است.

__________________
پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 10-02-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مضرات نوشابه

مضرات نوشابه



تیتر : مضرات نوشابه
خلاصه : در این مقاله با تاثیرهای منفی نوشابه بر قسمتهای مختلف بدن آشنا خواهید شد.
متن کل خبر : امـروزه مصرف نوشابه هاي گازدار بطور فزاينده در ميان مـردم دنیا بخصوص ایرانیان که رکورددار مصرف این ماده هستند رایج گرديده است. اما آيـا مـصـرف كنـنـدگان از مـضرات اين نوشابه هاي رنگارنگ با خبرند؟
پــژوهشگران مضرات مصرف نوشابه هاي گازدار را چـنـيـن ميشمارند:
1- پـوسيدگي دندانها: تمام نوشابه هاي گازدار خاصيت اســيدي داشته و سبب فرسايش ميناي دندانها ميگردند.
همچنين ميزان قند بالاي اين گـونه مـحــصولات پوسيدگيدندانها را تسريع ميكنند.
2- چاقي: نوشابه هاي گازدار عمدتا از آب تصفيه شده، افزودنيهاي مصنوعي و شكر تصفيه شده تهيه ميگردند. بنابراين فاقد هرگونه ارزش تغذيه اي بوده و تنها به خاطر ميزان قند بالايشان داراي كالري زيادي ميباشند كه سبب چاقي در فرد مصرف كننده ميگردند. در نوشابه هاي رژيمي نيز جاي شكر معمولي از آسپارتام استفاده ميكنند كه در ضمن آنكه يك ماده اشتها آور ميباشد براي سلامتي نيز مضر بوده و مصـرف آن ميگرن، سرگيجه و كاهش توان حافظه را بدنبال دارد.
3- سوء تغذيه: افرادي كه به مصرف نوشابه هاي گازدار اعتياد دارند و از طرفي كه اين محصولات موجب كاهش اشتها ميگردند بنابراين فرد معتاد تنها به مصرف نوشابه هاي گازدار روي آورده و دچار سوء تغذيه ميگردند.هنگامي كه شما در بطري يك نوشابه گازدار را ميگشاييد بلافاصله حبابها و گازهاي موجود در آن به بيرون جهيده وظاهر ميگردند.گاز اينگونه محصولات بسبب وجود اسيد فسفريك و دي اكسيد كربن در تركيباتشان ميباشد كه سبب اسيدي گشتن اينگونه محصولات نيز ميگردند.PH نوشابه هاي گازدار بين 2.5 تا 3.5 ميباشد كه موجب پديد آمدن محيطي اسيدي در معده ميگردند. در كل مسير سيستم گوارش تنها معده قادر به مقاومت در برابر چنين محيط اسيدي ميباشد. اما در ديگر اعضاي سيستم گوارش بدن مانند دهان، گلو و مري در پي مصرف نوشابه هاي گازدار محيط اسيدي ناهنجاري ايجاد ميگردد. چراكه مخاط دهان، گلو و مري بسيار در برابر اسيد حساس و آسيب پذير ميباشند. اسيد فسفريك موجود در اين نوشابه ها نيز با رقابت با اسيد هيدروكلريك معده عملكرد صحيح معده را تحت تاثير قرار ميدهد. هنگامي كه معده ناكارآمد ميگردد غذاي مصرفي گوارش نيافته باقي مانده و سبب سوء هاضمه و نفخ ميگردد. افرادي كه از زخم معده و
سوزش سر سينه رنج ميبرند بايد از مصرف نوشابه هاي گازدار جدا خودداري كنند.
4- تاثير بروي كليه ها: هنگامي كه ميزان اسيد فسفريك خون افزايش مي يابد كليه ها قادر بدفع سريع آن نميباشند بنابراين فشار مضاعفي بروي كليه ها تحميل ميگردد. مصرف نوشابه هاي گازدار سبب ميگردد تا كلسيم از استخوانها برداشته شده و درون خون جريان يابد اين امر موجب رسوب كلسيم اضافي در كليه ها گرديده كه در نهايت منجر به سنگ كليه ميگردد.
5- تاثير بروي پوست: خون اسيدي بروي عملكرد گلوتايتون تاثير ميگذراد. گلوتايتون يك آنزيم با خاصيت آنتي اكسيداني ميباشد. علاوه بر آن نوشابه هاي گازدار فاقد هرگونه مواد معدني و ويتامين ميباشند. افرادي كه نوشابه مصرف ميكنند معمولا مصرف آب ميوه، شير و حتي آب را كاهش ميدهند و بدن خود را از ويتامينها و مواد معدني كه براي سلامتي پوست ضروري ميباشند محروم ميسازند. بنابراين پوستشان بيشتر دچار چين و چروك ميگردد.
6- تاثير بروي استخوانها: اسيد فسفريك موجود در نوشابه هاي گازدار ماده اي بسيار سمي ميباشد. در صنعت از اسيد فسفريك بعنوان سختي گير آب استفاده ميگردد. به اين طريق كه اسيد فسفريك سبب زدودن كلسيم و منيزيوم از آب سخت ميگردد. اسيد فسفريك در بدن نيز داراي عملكرد مشابهي ميباشد. يعني يون كلسيم را از استخوانها بر داشته و پوكي استخوانها را سبب ميگردد.
7- تاثير كافئين: به نوشابه هاي گازدار عمدا كافئين افزوده ميگردد تا ايجاد اعتياد و وابستگي در مصرف كنندگان خود كنند. كافئين موجود در نوشابه هاي گازدار با سرعت بيشتري نسبت به ديگر نوشيدنيهاي حاوي كافئين مانند قهوه و چاي جذب بدن ميگردد. كافئين سبب برهم خوردن نظم خواب گرديده، علايم پيش از قاعدگي را تشديد كرده و سبب كم آبي در بدن ميگردد.
به خاطر داشته باشيد كه بيماريها يك شبه پديدار نميگردند بلكه در طي سالها بر اثر پيروي از رژيمهاي غذايي نامناسب ايجاد ميگردند.بنابراين مصرف نوشابه هاي گازدار را به حداقل ممكن رسانده و در عوض به نوشيدن آب وآب ميوه هاي طبيعي روي آوريد. هرگاه هم كه هوس مصرف نوشابه هاي گازدار را كرديد حتما از ني استفاده كنيد تا از تماس مستقيم نوشابه با دندانها خودداري كرده باشيد.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 10-02-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض گوجه‌ فرنگی مسکن دردهای عصبی و رافع بی‌اشتهایی

گوجه‌ فرنگی مسکن دردهای عصبی و رافع بی‌اشتهایی



تیتر : گوجه‌ فرنگی مسکن دردهای عصبی و رافع بی‌اشتهایی
خلاصه : گوجه فرنگی خام، هضمش دشوار ولی گوجه فرنگی پخته آمیخته با کره سهل‌الهضم است
متن کل خبر :
گوجه فرنگی دارای قند، چربی، کلسیم، فسفر، آهن و ویتامین‌های A ، B، C، آK و پروتئین است. ویتامین‌‌A در گوجه فرنگی به مقدار فراوانی وجود دارد و این همان ویتامینی است که برای تقویت بینایی و رشد استخوان‌ها لازم است. گوجه فرنگی برای تسکین دردهای عصبی و رفع بی‌اشتهایی و یبوست مفید است ولی باید دقت کرد گوجه فرنگی را حتما رسیده‌اش را بخوریم زیرا نارس آن ماده‌ای به نام سولاتنن دارد که یک نوع ماده سمی است. گوجه فرنگی برای بیماری‌های رماتیسم و نقرس مفید است ولی برای بیماری‌های سرطان مضراست. گوجه فرنگی خام، هضمش دشوار ولی گوجه فرنگی پخته آمیخته با کره سهل‌الهضم است و کسانی که آلرژی دارند نباید گوجه فرنگی بخورند. خواص گوجه فرنگی خام با پخته آن فرق دارد و اینکه عده‌ای می‌گویند گوجه فرنگی برای کبد مفید و عده‌ای دیگر می‌گویند برای کبد ضرر دارد. هردو سخن صحیح است! زیرا در حالی که خود گوجه فرنگی برای کبد مفید است. ماده قرمز آن زیان آور است بنابراین، این میوه عجیب برای کبد هم مفید است و هم مضر. گفته می‌شود در خوردن گوجه فرنگی نباید افراط شود چرا که ممکن است تولید سنگ کلیه کند. شاید با خوردن سالاد گوجه فرنگی با روغن زیتون بتوان از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد،‌ ولی در هر حال گوجه فرنگی روی هم رفته میوه‌ای مفید است که در عین حال نباید در خوردن آن افراط کرد.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
  #7  
قدیمی 10-02-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض سبزیجات یکی از عوامل فراوان، اما مهم برای پیشگیری از سرطان میباشند.

سبزیجات یکی از عوامل فراوان، اما مهم برای پیشگیری از سرطان میباشند.



تیتر : سبزیجات یکی از عوامل فراوان، اما مهم برای پیشگیری از سرطان میباشند.
خلاصه : از خواص سبزیجات غافل نباشید !
متن کل خبر : سبزي ها و ميوه ها ، محتوي نوعي مواد سلولزي هستند كه فيبر ناميده مي شوند . امروزه كليه محققان علوم تغذيه و پزشكي به اين نتيجه رسيده اند كه مصرف ميوه ها و سبزي ها موجب كاهش بروز سرطان روده بزرگ مي شود. بدين ترتيب كه مواد فيبري با تسريع حركت غذا در دستگاه گوارش، سرعت تخليه روده را افزايش مي دهند كه اين امر موجب كاهش تماس مواد سرطان زا با ديواره روده مي شود. همچنين مواد سرطان زا با فيبرها تركيب و بدون جذب شدن از بدن خارج مي شوند. اثر ديگر فيبرها جذب اسيدهاي صفراوي و كاهش عمل باكتري ها بر روي آنها است . فيبرها به رشد باكتري هاي مفيد روده اي نيز كمك مي كنند.
توصيه امسال سازمان بهداشت جهاني براي سلامت تغذيه، قرار دادن يك ظرف پر از سبزيجات براي هر نفر در وعده غذايي است .
يك مطالعه نشان داد در افرادي كه مستعد ابتلا به سرطان روده بوده اند مصرف روزانه سيزده گرم سبوس گندم به مدت 8 هفته، رشد بدخيم سلول هاي روده كاهش يافته است . مصرف فيبر ، ميزان ابتلا به سرطان سينه را در زنان كاسته است چون مانع از جذب استروژن اضافي در سلول هاي سينه مي شود.
متخصصان تغذيه ، مصرف روزانه 25 گرم مواد فيبري را توصيه مي كنند كه از بهترين منابع فيبري، سبوس گندم، لوبيا قرمز، لوبيا سفيد، لوبيا سبز و حبوبات ديگرمثل نخود و عدس، آرد كامل گندم و نان ها و شيريني هاي تهيه شده از آن، همچنين آلو، سيب ، مركبات و هويج مي باشند.
سبزيجات محتوي كالري كمي هستند و تهيه آنها هزينه زيادي ندارد ، شامل نمي شود از اينرو سعي كنيد:
1- هميشه از نان تهيه شده با سبوس به جاي نان تهيه شده با آرد سفيد استفاده كنيد. مثلاً نان سنگك خيلي بهتر از نان باگت يا نان لواش است.
2- در رژيم غذايي روزانه و هنگام تهيه غذاها از سبزي هاي تازه بهره بگيريد.
3- دركنار هر غذا يك ظرف سالاد تهيه شده از سبزيجات فصل مصرف كنيد. همچنين از سير، پياز و گوجه تازه استفاده كنيد.
4- گندم بو داده كه حاوي سبوس است ، هم خوراكي لذيذي است و هم بسيار مفيد است.
5- مصرف موادي چون توت خشك، انجير خشك و كشمش در بين وعده هاي غذايي بسيار مفيد است، هم از نظر تأمين املاح كافي براي بدن و هم از نظر تأمين فيبر.
فوايد مصرف ميوه ها و سبزي ها
تحقيقات بسيار نشان داده است، كساني كه سبزيجات زيادي مصرف مي كنند با دريافت بيشتر موادي به نام فيتوكميكال ها، مقاومت بيشتري در برابر ابتلا به سرطان دارند. فيتوكميكال ها موادي هستند كه موجب رنگها وعطرهاي متنوع سبزي ها مي شوند و در بدن تمايل زيادي به جذب مواد سرطانزا دارند و مانع تأثير مخرب آنها بر روي سلول ها مي شوند . در بين سبزي ها، خانواده چليپائيان( تره تيزك يا شاهي) داراي بيشترين اثر ضد سرطاني است. از ديگر سبزيهاي مفيد اين خانواده ، كلم، كاهو و اسفناج است.
برخي محققان اعلام كرده اند با مصرف سبزي هاي خانواده چليپائيان ، خطربروز سرطان سينه و روده بزرگ تا 40 درصد كاهش مي يابد.
تحقيقات نشان داده است كه مصرف تركيبات آنتي اكسيداني همراه با هم، اثر بيشتري دارند ؛ بدين ترتيب اگر ويتامينهايC وE با هم مصرف شوند، خيلي مؤثرترند.پس با هر وعده ي غذا يك ظرف . براي تأمين ويتامينE، يك قاشق غذاخوري روغن زيتون به سالادتان بيفزائيد و از سس مايونز استفاده نكنيد. براي سالاد ميل كنيد. سالاد شما بايد محتوي سبزي هاي تيره رنگ خصوصاً اسفناج باشد و براي تأمين ويتامينC كافي از كلم بروكلي، گوجه فرنگي، فلفل سبز، فلفل قرمز و لوبيا سبز استفاده كنيدتكميل اين معجون سلامتي ، كمي جوانه گندم نيز به سالادتان بيفزاييد.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
  #8  
قدیمی 10-02-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بستني، افسردگي را كاهش مي‌دهد

بستني، افسردگي را كاهش مي‌دهد



تیتر : بستني، افسردگي را كاهش مي‌دهد
خلاصه : بستني، افسردگي را كاهش مي‌دهد
متن کل خبر : احساسات دروني به خصوص افسردگي از جمله عواملي هستند كه روي اشتها تاثير مي‌گذارند.

به عنوان مثال گاهي افسردگي موجب كاهش يا از بين رفتن اشتها مي‌شود و گاهي نيز اشتها را چندين برابر مي‌كند.

اما اگر مي‌خواهيد ميزان افسردگي خود را كاهش دهيد، علاوه بر ورزش و خورد و خوراك سالم، مصرف بستني را فراموش نكنيد.




متخصصان مي‌گويند ماده‌اي در بستني وجود دارد كه به كاهش افسردگي در بدن كمك مي‌كند، البته موجب درمان آن نخواهد شد.

با وجود اين، توجه داشته باشيد كه در بستني مقادير زيادي شكر و چربي وجود دارد و در صورتي كه به ديابت يا بيماري‌هاي ديگري-كه پرهيز خوراكي دارند- مبتلا هستيد، براي مصرف بستني با پزشك خود مشورت كنيد.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
  #9  
قدیمی 10-02-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض زرد چوبه از پوکی استخوان، روماتیسم و بیماریهای مفصلی جلوگیری میکند.

زرد چوبه از پوکی استخوان، روماتیسم و بیماریهای مفصلی جلوگیری میکند.



تیتر : زرد چوبه از پوکی استخوان، روماتیسم و بیماریهای مفصلی جلوگیری میکند.
خلاصه : نقش زردچوبه در درمان روماتیسم، پوکی استخوان و ...
متن کل خبر : به گزارش يونايتدپرس يك بررسي بر روي حيوانات كه نتايج آن در شماره نوامبر "نشريه آرتريت و روماتيسم" به چاپ رسيده است نشان مي‌دهد كه زردچوبه و مكمل‌هاي غذايي حاوي آن ممكن است از آرتريت روماتوئيد و پوكي استخوان پيشگيري كند.

ريشه زردچوبه در طب سنتي آسيا براي قرن‌ها به عنوان درماني براي التهاب مفاصل يا آرتريت كاربرد داشته است. داروهاي ضدالتهابي نوين كه براي درمان آرتريت به كار مي‌روند، عوارض جانبي بسياري دارند، بنابراين پزشكان و پژوهشگران به دنبال شيوه‌هاي درماني جايگزين براي اين بيماري بوده‌اند.

امروزه مكمل‌هاي غذايي حاوي زردچوبه با نام كوركومين (curcumin) ،ماده شيميايي كه رنگ زرد زردچوبه ناشي از آن است ،در بازار موجود است. تصور مي‌شود اين ماده نيز داراي خواص ضدالتهابي باشد.

دكتر ژانت ال فانك از كالج پزشكي دانشگاه آريزونا يكي از پژوهشگران در تحقيق فوق در اين باره گفت:" هدف ما از بررسي داروهاي گياهي به خصوص اين است كه بين خواص مفيد گياهان دارويي سنتي و اثرات زيانبار آنها افتراق دهيم. به اين ترتيب اميدواريم نه تنها شيوه‌‌هاي طب سنتي را درك كنيم و به آزمون بگذاريم، بلكه استفاده آنها را نيز پيشرفت دهيم و اصلاح كنيم"

دكتر فانك با دكتر باربارا ان. تيمرمن، رئيس مركزپژوهش طب گياهي آريزونا- براي بررسي بهتر اثرات مواد شبه كوركوميني در زردچوبه عصاره‌هايي با ميزان استاندارد تهيه كردند. سپس تاثيربخشي آنها را بر روي موش‌هاي آزمايشگاهي مبتلا به آرتريت روماتوئيد آزمايش كردند. نتيجه آن بود كه اين مواد واقعا علائم التهاب مفصل را كاهش مي‌دهند.

دكتر فانك معتقد است كه نتايج مشابهي در انسان‌ها نيز مورد انتظار است، اما بايد با آزمون‌هاي باليني ثابت شود.

فانك گفت اگر معلوم شود كه چنين اثري در انسان‌ها نيز رخ مي‌دهد، احتمالا روزي 1.5 گرم مواد شبه‌كوركوميني بايد مصرف شود، كه حدود 10 برابر ميزان مصرف روزانه زردچوبه يك فرد متوسط هندي است. بنابراين تنها راه براي تامين اين مقدار مواد شبه‌كوركوميني از راه مكمل‌هاي غذايي است.

به گفته فانك احتمالا ساير مواد موجود در زردچويه به جز كورمورين هم داراي خواص ضدالتهابي هستند و اين مواد همراه هم با كورمورين التهاب را مهار مي‌كنند.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
  #10  
قدیمی 10-03-2009
deltang deltang آنلاین نیست.
کاربر عالی
 
تاریخ عضویت: Mar 2009
محل سکونت: TehrAn
نوشته ها: 6,896
سپاسها: : 0

200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
deltang به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

میوه های درمانگر


این سه نوع میوه بسیار عالی است اما اشتباه نکنید. انواع میوه ها می تواند آرایشی از انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهای مقابله کننده با بیماری ها را برای انسان فراهم کند. در حقیقت گسترش افق دید نسبت به میوه ها می تواند به طور قابل ملاحظه ای سبب بهبود سلامت فرد شود. بسیاری از افراد تنها به خوردن چند نوع میوه اکتفا می کنند و در این زمینه تنوعی به کار نمی برند در حالیکه خوردن انواع میوه ها می تواند طیف رنگین کمان سلامتی را کامل کند. در ادامه به بعضی از این میوه ها و تاثیر شگفت انگیز آنها بر سلامتی اشاره خواهد شد.
فشار خون نرمال با....
موز و بهتر از آن انجیل تازه
6 عدد انجیر تازه حاوی 891 میلی گرم پتاسیم کاهش دهنده فشار خون است. یعنی 20% از نیاز روزانه به این ماده با خوردن انجیر تامین می شود.مقدار پتاسیم موجود در این تعداد انجیر برابر با مقدار موجود در یک موز بزرگ است. مطالعه 5 ساله اخیر در نیوزلند ثابت کرده که منابع غنی از پتاسیم سرعت مرگ و میر در افراد 55 سال و بیشتر را به طور قابل ملاحظه ای تحت تاثیر قرار می دهد. این میوه ها همچنین سبب ارتقا سلامت استخوان می شود. انجیر یکی از منابع سرشار از کلسیم است که کلسیم موجود در آن(6 عدد) معادل نصف فنجان شیر پر چربی است.
سلامت قلب و پیشگیری از بیماری ها و حملات قلبی با....
انگور قرمز و بهتر از آن لیچی

مطالعه ای ثابت کرده که پلی فنول موجود در میوه لیچی سبب حفظ سلامت قلب می گردد و مقدار آن 15% بیشتر از مقدار پلی فنول موجود در انگور قرمز است. این ترکیبات همچنین نقش موثری در پیشگیری از بیماری های حادی مثل سرطان ها دارد. میوه لیچی همچنین در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه نقش موثری ایفا می کند. میوه لیچی در جنوب چین کشف شده است. لیچی پوسته خشک و چوبی نازک دارد که پر از دندانه های تیز است. زیراین پوست خشک ، بافت لیزی خوابیده که شیرین است. از میوه لیچی استفاده های فراوانی می شود . روی کیک می ریزند. از آن شربت و شراب می سازند. یا با بستنی می خورند. در ضمن عسلی که کندوی زنبورهایش در کنار درختان لیچی است ، بسیار مرغوب و لذیذ می باشد.
پوست زیبا با....
پرتغال و بهتر از آن گواوا

یک فنجان از میوه گواوا 5 برابر بیشتر از یک پرتغال متوسط حاوی ویتامین c می باشد. زنانی که از منابع ویتامین c غنی استفاده می کنند، کمتر از دیگران دچار چروک های پوستی می شوند. این میوه همچنین در مبارزه با انواع باکتری ها بسیار موثر است. این میوه همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است. گواوا یک میوه گرمسیری است. این میوه در ایران کاشته می شود. در شمال ایران با نام خارجی گواوا معروف است و در جنوب به اشتباه زیتون می خوانند. گواوا درختچه ای است همیشه سبز که برگ های آن بدون کرک یا پوشیده از کرک است و گل های آن معطر است. میوه آن گوشتدار است. دانه های آن مانند حبه انگور در گوشت قرار دارد. رنگ میوه قرمز یا زرد است. میوه آن شیرین و خوردنی است و آن را به طور خام یا پخته به شکل مربا و ژله می خورند.
کاهش کلسترول با......
سیب و بهتر از آن گلابی آسیایی
یک گلابی آسیایی بزرگ تقریبا حاوی 10 گرم از فیبرهای کاهنده کلسترول است که تقریبا 40% از نیاز روزانه را تامین می کند. درحالیکه یک سیب بزرگ نصف این مقدار را تامین می کند. افرادی که از منابع فیبردار استفاده می کنند کلسترول بد خون آنها پایین تر از بقیه افراد است. این میوه همچنین مانع از افزایش وزن تصاعدی می شود.
مقابله با سرطان با ......
هندوانه و بهتر از آن پاپایا یا خربزه درختی

این دو نوع میوه از منابع غنی بتاکریپ اکسانتین است که مانع از بروز سرطان ریه می شود. هندوانه همچنین سرشار از لیکوپن است که مانع از انواع سرطان ها مثل معده ، پروستات و ....می شود. همچنین این نوع میوه باعث افزایش قدرت ترمیم بدن می شود. مثلا در صورت مصرف موضعی پاپایا بر روی سوختگی ، سرعت بهبود افزایش می یابد. نوعی آنزیم به نام پاپین در این میوه ها وجود دارد که به هضم کمک می کند. پاپین آنزیمی است که به شکستن آمینو اسیدها کمک می کند.
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 01:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها