|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| تازه ترین اخبار(حتما ببینید) | نسخه مناسب موبایل | نقاشی بکشید | اسلایدهای زیبا |
| مقالات و موضوعات علمی در این تالار مقالات و مطالب علمی قرار داده خواهد شد توجه شود که مقالات علمی و دانشگاهی با اخبار علمی تفاوت دارد و بخش مربوطه ی اخبار علمی به صورت جداگانه ایجاد شده است |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
Genpets جن پتس ( Genpets ) چیست؟؟ ژن پتس ( بسیار جالب حتما ببینید )
Genpets جن پتس ( Genpets ) چیست؟؟ ژن پتس ( بسیار جالب حتما ببینید ) سلام و عرض ادب به فروم زیبا و جالب و پر از شگفتی پی سی سیتی خوش آمدین امروز تصمیم دارم در مورد موضوعی بسیار نو و شگفت انگیز براتون تاپیک بزنم که مطمئنم خیلیهاتون در گوشه و کنار چیزهایی ازش شنیدین یا دیدین و یا فقط عکسی ازش دیدن اما متوجه کل قضیه و ماجرا نشدین و گذر کردین ![]() اگه دروغ شاخداری نگفته باشم حقیقتا این تاپیک جالب و نو خواهد بود اول از شما دوستان و عزیزان و یازدیدکنندگان محترم یک سوال دارم از میان شما عزیزان کسی میداند که جن پتس ( Genpets ) چیست؟؟![]() خوب اگه نمی دونین عیبی نداره چون من هم تا مدتی قبل نمیدونستم ![]() اما با سرکشی و کنجکاوی در نت متوجه شدم که این عکس متعلق به یک موجود عجیبه اصلا چرا راه دور بریم:D عین مطلبو از بلاگ واستون نقل قول میکنم ![]() البته آدرس بلاگشو گم کردم منتها در اولین فرصت حتما در صورت یافتیده شدن!!! لینک هم میدم:D این هم اصل مطلب ![]() امروز میخواهم شما را با یک موجود زنده که ساخته شده بدست بشر است، آشنا کنم. بله! یک موجود زنده که توسط دی ان ای هایی ترکیبی از حیوان و انسان و علم مهندسی بیو ایجاد و ساخته شده . میدونم که تعجب کردید و هزار تا سوال براتون اینجا شد ،خوب تصمیم دارم به یک سری از سوالها که برای خودم هم اولش ایجاد شد و جوابش و با تحقیق گرفتم ، پاسخ بدم آیا جن پتس زنده است و نفس میکشد ؟ بله جن پتس زنده است و نفس میکشد ، عضله و خون دارد ولی با القاء خواب زمستانی به این حالت در پلاستیک قرار گرفته است . در عین حال در همین حالت هم کاملا زنده است و از سوراخهایی که بر روی پلاستیک قرار دارد تنفس میکند. آیا جن پتس چشم هایش را باز میکند ؟ بله ! حدود بیست دقیقه بعد از اینکه بسته را باز کردید ، جن پتس کم کم بیدار میشود و زندگی خود را شروع میکند آیا جن پتس احساسات دارد و چه نوع موجودی است ؟ بله ، جن پتس با تغییراتی که در دی ان ای آن ایجاد شده در هفت شخصیت یا کارکتر وارد بازار خواهد شد ، و شما میتوانید بنا به علاقه تان ، جن پتس باهوش، کم حرف ،شیطون ، مودب ویا اجتماعی را خریداری کنید. آیا جن پتس رشد میکند ؟ چند سال عمر میکند؟ جن پتس رشد کامل خود را داخل بسته انجام میدهد و میزان عمرش بسته به نوع آن از یک تا سه سال متفاوت است آیا در حال حاضر در بازار قابل فروش است و به چه قیمت ؟ در حال حاضر کمپانی تاییدیه جهت فروش کلی را دریافت کرده است اما در بازار موجود نیست و طی چند ماه آینده در بازار خواهد آمد . خوب بعد سوال و جواب ها ، جالبه براتون هم بگم که این کمپانی این محصول را تولید کرده تا جای عروسک و یا حیوانات خانگی را در منازل بگیرد و مشکلات حیوانات را نداشته باشد. همونطور که در این عکس مشاهده میکنید قسمت بالا سمت راست ، توسط یک سیستم ساده ضربان قلب جن پتس طی مدت زمانیکه در خواب زمستانی است را نشان میدهد و قسمت سمت چپ پایین چند تا چراغ وضعیت سلامتی این موجود عجیب را کنترل و نشان میدهد . خوب مطلب زیاده … اگر سئوالی براتون پیش اومد بپرسید ، با این حال سعی میکنم یک مطلب تکمیلی دیگه هم در آینده بنویسم ارادتمند... امیر عباس... بچه تهرانپارس!! ![]() ![]()
اهدای عضو اهدای زندگی [مشاهده ی لینک فقط برای اعضاء برای عضویت اینجا را کلیک کنید...] [مشاهده ی لینک فقط برای اعضاء برای عضویت اینجا را کلیک کنید...] امیر عباس انصاری ویرایش توسط کارگر سایت : 06-14-2008 در ساعت 10:06 PM. دلیل: کمی اسم رو تغییر دادم |
| 2 کاربر زیر از امیر عباس انصاری سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش: | ||
Maad (06-15-2008),
زکریا فتاحی (02-22-2009)
| ||
| جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید | |
|
|
|
|
|
||||
|
||||
جن پتس ( Genpets ) چیست؟؟
چندتا عکس دیگه برای شناخت بیشتر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
[مشاهده ی لینک فقط برای اعضاء برای عضویت اینجا را کلیک کنید...] تصویر اول سایت کمپانی تولید و عرضه جن پتس ( Genpets ) ![]()
Maad (06-15-2008)
| ||
|
|
||||
|
||||
|
به حق چیزای امیر عباسی !
منم یکی میخوام یکی برام بخرین تا ادمینش کنم ! اینا جنسیت های مختلف هم دارند ؟ عکس اول هم عوضش کن یه بار دیگه آپلودش کن i5 از تاینی پیک معمولا فیل0-تره فکر کنم به خاطر اینه که سایت hi5.com که یه سایت مثل ارکاته توش i5 داره !!!!!!!!! به هر حال ه بار دیگه آپلود کن
Enjoy Your Life Today من که ناگاته هه فته یه ک ته مه نم & Yesterday Has Gone بو چی بگریم و بوچی پی نه که نم Tomorrow May Never Come امیدوارم بتونم هرچی زودتر پیش بچه ها برگردم توی سایت... مرا میبینی و هر دم زیادت میکنی دردم تو را میبینم و میلم زیادت میشود هر دم ز سامانم نمیپرسی نمیدانم چه سر داری به درمانم نمیکوشی نمیدانی مگر دردم ؟ نه راهست اینکه بگذاری مرا بر خاک و بگریزی گذاری آر و بازم پرس تا خاک رهت گردم ندارم دستت از دامن به جز در خاک و آندم هم که بر خاکم روان گردی بگیرد دامنت گردم |
| 2 کاربر زیر از دانه کولانه سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش: | ||
Amir Abbas Ansari (11-09-2007),
Maad (06-15-2008)
| ||
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
ادمین جان اینا واسه از ما بهترونه کل فروم رو به مزایده بذاریم و کنارش هم تمام پول توجیبی هامون رو جمع کنیم تازه قسطی هم بخوایم بگیریم باید ماهیانه بریم فرومهای دیگه چندشیفت چندشیفت وایستیم قسطشو بدیم تازه بلکه از گمرک رد شد و اومد و ما تونستیم یه دونه بخریم حالا تازه اونموقع این خرید فایده هم نداره چون حداکثر سه سال عمر میکنه و خوب معلومه یه دونه رو به موتش رو بهمون می فروشند نه عزیزجان بیخیال همین عکسش فشنگ تره... ارزونتر هم هست تازه چرا میخوای ادمینش کنین؟؟ ( اینهمه کاربر خوب داریم... کاربر قحطه؟ ؟ )در مورد جنسیت هم من نظر خودمو میگم اعتقادم اینه ایشون نه آقاپسره نه دختر خانم و نه نر تشریف دارند و نه ماده و احتمال زیادی می دهم خنثی باشه چون اگه نروماده بفرستند بیرون یعنی سیستم تناسلی داره که قائدتا نباید داشته باشه چون ژنتیکیه و در صورت داشتن سیستم تناسلی میشه ازش نسل کشی کرد و خوب دیگه مگه مرض داشتند اینهمه خرج کنن تا مفت این تکنولوژی رو از دست بدهند البته یه نظریه دیگه هم دارم که این هم خیلی جالبه ولی نظر شخصی منه ممکنه درست باشه و یا خیر این تو ذهن من مرتب تکرار میشه هدف از ساخت چنین موجودی چی بوده مطمئنا فقط ساخت یک اسباب بازی جدید و نوآوری نبوده ![]() Gen= Genetic که همون علم ژنتیکه و Pet= حیوان اهلی و دست آموز خانگی و این مورد و نام مشخصا جنبه تجاری نداره لااقل تا زمان حاضر و این پروژه هدفهای بسیار مهم و عمیق و چندساله را پیگیری میکنه چیزهایی مانند واکنش مردم به داشتن موجودات اصلاح شده و ژنتیکی و بودن این موارد در منزل چگونگی ارتباط انسان قرن بیست و یکم با این پدیده منحصر به فرد چگونگی کارکرد این پدیده در محیط خارج از آزمایشگاه و در بازار مصرف امتحان نمودن بازار مصرف محصولات ژنتیکی جهت سنجش و تعیین میزان قدرت جذب و کشش خرید بازار و شیوه سفارش گیری درک چگونگی برخورد جوامع دیگر خصوصا جوامع دینی مذهبی با پدیده ساختار شکنی ژنتیکی جهت ساخت موجودات جدید برای بودن در کنار انسانها در قرن جدید و موارد بیشمار دیگری که همگی ریشه هایی علمی... سیاسی... تجاری و حتی نظامی در خود دارند. ( این پدیده می تواند حتی عامل شیوع و گسترش بیماری های محتلف در یک منطقه از دنیا باشد... اینقدر جالب و تازه است که مطمئنا کودکان زیادی برای درک این پدیده به آن روی می آورند) به هر حال موضوع از ساخت یک عروسک ژنتیکی بسیار بالاتر است و البته جالب اینه که اطلاعات زیادی در مورد این پدیده موجود می باشد منتها تقریبا حوالی همین تاپیک معرفی من و نه بیشتر حتی قیمتش را هم نداریم یا مکانهای عرضه اش را یا تعداد فروش رفته اش را و...... دیگر اطلاعات تولید اولیه و عرضه به بازار به هرحال تا چه پیش آید و چه میسور گردد ( عکس هم سالمه گیر نده.... ![]() ![]() ![]() ... من خودم دارم راست راست میبینمش... . )اراتمند... امیر عباس... بچه تهرانپارس!!
Maad (06-15-2008)
| ||
|
|
||||
|
||||
|
امیر این تاپیکم خوب داره توی گوگل سرچ میشه
گفتم بگم که دیگران بدونن اگه کسی دست به کپی پیستش خوبه میتونه ..... D:
Enjoy Your Life Today من که ناگاته هه فته یه ک ته مه نم & Yesterday Has Gone بو چی بگریم و بوچی پی نه که نم Tomorrow May Never Come امیدوارم بتونم هرچی زودتر پیش بچه ها برگردم توی سایت... مرا میبینی و هر دم زیادت میکنی دردم تو را میبینم و میلم زیادت میشود هر دم ز سامانم نمیپرسی نمیدانم چه سر داری به درمانم نمیکوشی نمیدانی مگر دردم ؟ نه راهست اینکه بگذاری مرا بر خاک و بگریزی گذاری آر و بازم پرس تا خاک رهت گردم ندارم دستت از دامن به جز در خاک و آندم هم که بر خاکم روان گردی بگیرد دامنت گردم |
| 2 کاربر زیر از دانه کولانه سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش: | ||
Amir Abbas Ansari (12-08-2007),
Maad (06-15-2008)
| ||
|
|
||||
|
||||
جن پتس ( Genpets ) چیست؟؟ ( بسیار جالب حتما ببینید )
نقل قول:
Maad (06-15-2008),
دانه کولانه (12-08-2007)
| ||
|
|
||||
|
||||
با دستكاري ژنتيكي حيوانات عروسكي به بازار مي آيند-
> روزنامه كيهان > شماره 18738 25/11/85 > صفحه 7 (دانش و پژوهش) > متن
با دستكاري ژنتيكي حيوانات عروسكي به بازار مي آيند اقدام يك شركت خصوصي آمريكايي در توليد انبوه حيوانات شبيه سازي شده اي كه نمونه آن ها در طبيعت وجود ندارد، قادر است فرهنگ زيستي انسان ها را دگرگون كند. به گزارش پايگاه اينترنتي شركت جنپتس (genpets) اين شركت اقدام به توليد انبوه حيوانات ژنتيكي كرده است كه نمونه آنها در طبيعت وجود ندارد. اين شركت اعلام كرده است كه به زودي فروش انبوه محصول خود را در قفسه فروشگاه هاي زنجيره اي و نمايندگي هاي خود آغاز مي كند و اكنون در حال ثبت و اهداي حق نمايندگي فروش است. اين شركت با استفاده از دستاوردهاي مهندسي ژنتيك، با اصلاح و دستكاري مولكول هاي دي ان آ (DNA) كه حاوي اطلاعات زيستي جانداران است اقدام به توليد انبوه و فروش پستانداران زنده كرده است. اين موجود زنده در حالت خواب زمستاني در بسته بندي هاي مخصوص در فروشگاه هاي اين شركت عرضه مي شود. بسته بندي ها داراي نشانگر ضربان قلب حيوان، چراغ ال ايي دي(LED) كه درجه تازگي حيوان را نشان مي دهد و لوله ويژه تغذيه است. عمر اين حيوان يك تا سه سال است و پس از خروج از بسته بندي و برخاستن از خواب زمستاني به سرعت با انسان و كودكان انس مي گيرد. شركت سازنده اين حيوانات اعلام كرده است كه آنها مانند ديگر حيوانات، داراي عضله، استخوان و خون هستند و اگر قسمتي از بدن آنها بريده شود، خونريزي مي كنند و در صورت عدم مراقبت جان خواهند باخت. دي ان اي اين حيوانات براساس فناوري ميكرواينجكشن تخم Zygote MicroInjection) تهيه شده است. اين فن آوري در سال 1997 بوجود آمده است و در سال 2003 از آن براي تلفيق دي ان آي انسان و خرگوش با موفقيت استفاده شد. حيوان خانگي ساخته شده در شركت جن پتس مانند ديگر حيوانات دچار درد و رنج مي شود اما به گونه اي ساخته شده كه هنگام درد، سروصداي زيادي نمي كند. اقدام شركت جن پتس دغدغه فيلسوفان و حاميان حقوق انسان و حيوانات را بار ديگر گوشزد مي كند و بيم زندگي در جهاني مانند «جزيره دكتر مونرو» را به ذهن متبادر مي كند. در جزيره دكتر مونرو كه يك داستان تخيلي مربوط به چند دهه پيش است، حيواناتي زندگي مي كنند كه نيمي انسان و نيمي حيوان اند. به نظر مي رسد با عرضه انبوه اين حيوانات خانگي، كه برخي خصوصيات عروسك ها را نيز دارا هستند، نسلي از كودكان پرورش مي يابند كه تفكر متفاوتي در مورد حيات، سرمنشا و ماهيت آن در ذهن خواهند داشت و به اين ترتيب نگاه آنان به زندگي و فرهنگ زيستي آنان دگرگون خواهد شد. ![]() ![]() ![]() ![]()
Maad (06-15-2008),
دانه کولانه (12-11-2007)
| ||
|
|
|||
|
|||
|
نمی دونم با کلمه hoax آشنایی دارید یا نه
این کلمه به معنی دروغ های بزرگیه که تا چند وقت افکار عمومی فکر میکنن واقعیت داره و با وسعت زیادی بازتاب خبری داده میشه متاسفانه این محصول یعنی جن پتس هم یکی از این خبرای دروغیه که مال 2 سال پیشه
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|