![]() |
کاربر خوب و ساعی ما
behnam5555 http://p30city.net/customavatars/avatar23070_2.gif به خاطر فعالیت های خوب و مستمرشون در بخش های مختلف مخصوصا بخش ادبیات کردی به مدیرت این بخش منصوب شدند اقا بهنام(و احمد اقا پدر گرامی ایشان) بهت خسته نباشید و تبریک عرض میکنم خیلی زحمت کشیدین هم بهنام جان هم اقا احمد عزیز ان شالله همیشه موفق باشین و بیش از پیش ببینیمتون توی سایت ... |
بهنام جان تبريك ميگم بهت ..موفق باشي دوست من:53:
|
سهرهتا ئهوه بڵێم که من ههمیشه له نووسینهکانی ئێوه کهڵک وهر ئهگرم، دهستان خۆش بێت.
دستخوشی بروبرانی وه سایته دکم وهر وهاا هیوای سرکوتن بو behnam5555 جيگاي شانازيه بو ئيمه ک بتوانين به گه له که مان خزمه ت بکه ين |
جناب احمد آقا تبریک عرض میشه:53: behnam5555 خان تبریک میگم |
کاربر دوست داشتنی behnam5555
ارشام جان تبریک میگم.. خیلی خوشحال شدم.همیشه موفق باشی...:53: |
|
تبریک میگم آقا بهنام
امیدوارم همیشه موفق باشید |
بهنام منم به نوبه خودت تبریک میگم حالا بیا یکاری کن بیا کل ادبیات رو عوض کن یک حالی میده مثلا بجای کشمش بگو مشمش
|
غلط املایی نگیریا ادبیات فعل مفعولاش و ماضی ایناش همه تغییر کرده خودت میشه همون خودم
|
بهنام خان تبریک می گم.
رناک فرانک عسل بانو ابریشم پلیسک شیدا به همه تون تبریک می گم. |
آقای بهنام به خاطر فعالیت های عالیتون در بخش ادبیات کردی ازتون ممنونم و بهتون تبریک میگم به امید موفقیت بیشترتون در عرصه های مختلف زندگی
|
بهنام گیان دسو خوش ویت. ایشالله خوا هه رچی له خاصه بیکات بو خوت و خانه واده ت. |
نقل قول:
بهنام بدجنس{قیژه}تبریک میگم امیدوارم موفق باشی |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
فرانک عزیزم و ارشام نازنین بهتون تبریک میگم موفق باشید |
عزیز همه انصاری
سلام بر همه مخلصیم کاکا بهنام جان به شما و فرانک خانم و ارشام عزیز و همه دوستان و عزیزانی که به تازگی ارتقا درجه گرفتند تبریک و شادباش عرض می کنم انشالله که همه در کنار هم و با هم در فروم و زندگی شاد سرحال با حال و اصل حال باشیم امیر |
اقا ارشام تبریک میگم.{جشن پتو}
|
آقا بهنام تبریک میگم:53:
ایشالله در تمام مراحل زندگیت موفق باشی:53: |
منم به همه دوستان عزيز موفقيتشونو تبريك ميگم .
|
آقا مهدی
MAHDI.HE کاربر خوبمون صاحب تاج شدند http://p30city.net/images/crown/crowndsfd.gif آقا مجتب عزیز هم کاربر بسیار فعال شدند و تاج گرفتند ساقي خانم هم تاج گرفتند آقا شروین jacoooob هم به همین ترتیب تاج گرفنتد دوستانی که بالای 2000 پست زده باشند صاحب تاج میشن همگی خسته نباشید |
بادا بادا مبارك بادا...آريانا ام كه خيال تاج رو با خودش به گور ميبره...
شکوه تاج سلطانی که بیم جان در او درج است کلاهی دلکش است اما به ترک سر نمیارزد:d به دوستان عزيزم تبريك ميگم و خسته نباشيد:53::53::53::53: |
آقا مجتبی( مجتب ) ، آقا شروین( jacoooob ) و ساقی جان( ساقی ) بهتون تبریک میگم.:53:
|
آفرين آفرين :d:) {جشن پتو} |
ساقی عزیز، مهدی ، مجتب و شروین جان به همتون تبریک میگم:53::53::53:
|
تبریک به همگی
موفق باشید |
ممنون از همه ی شما عزیزان...
من هم به مجتب عزیز و مهدی گل و ساقی عزیز تبریک میگم.... و از کورش عزیز ممنونم |
میترسم بریم تو میدون
لشکر پیاده بیان و تاج از سر ما بندازن.... از همتون ممنونم فقط این تعداد تاج دارا بالا رفته یه وقت میریزن سرمون بیرونمون میکنن.... من هم به شروین عزیز و مهدی گل و ساقی خیلی تبریک میگم به امید موفقیت همتون..... دونه از تو هم ممنون....الهی داماد بشی.... :53::53::53::53::53: |
{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}
بچه ها مبارکه، الهی که تاج عروسی بزارن سرتون، {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} بادا بادا مبارک بادا{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله} ایشالله مبارک بادا{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}{پپوله} تبریک بچه ها {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله} |
کاربر بسیار خوب و فعالمون
deltang http://p30city.net/customavatars/avatar10650_9.gif ناظر موقت سایت شدند براتون ارزوی موفقیت میکنم فاطیما خانم ... |
سلام تبریک میگم امیدوارم هیچوقت دل تنگ نباشید!
|
دلتنگ جان تبریک میگم...
امیدوارم همیشه موفق باشی |
دلتنگ جان بهت تبریک میگم :53:مبارک باشه:53: ایشالله همیشه و در همه جا موفق باشی {پپوله} |
ممنونم دونه جون و مهدی و زاگرس و جاکوب جونم
دیدم یه f5 زدم رنگه اسمم عوض شد فکر کردم چشام آلبالو گیلاس میچینه سریع اومدم اینجا ببینم توهم نزدم. دمت جیززززززززز |
منم به شما تبریک میگم....
دلتنگ جان موفق باشی..... |
منم بهت تبریک می گم دلتنگ خانوم. (و صد البته باور نکنی ها)
الان دیگه جرات نداریم پست بزنیم، پست رو نزدیم، حذف شده ( اعوذوا بالله من الدلتنک) دیگه جرات شوخی کردن که نداریم. مثل اینکه دیگه باید اینجوری صداش کنیم. دوشیزه مکرمه استاد سرور سالار (البته سالار منم ) عزیز مبارکه دلتنگ خانوم، الهی پیر شی( هرچه زودتر) |
....مباركه دخترم:)....
|
دلتنگ جان مبارک باشه.:53:
پیروز باشی{پپوله} |
دلتنگ جون تبریک میگم عزیزم
انشالله موفق باشی |
|
فاطیمای عزیزم بهت تبریک میگم همیشه موفق و سرفراز باشی
|
اکنون ساعت 04:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |